previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

VOTAȚI POZIȚIA 21 PETER COSTEA SAU POZIȚIA 20 IULIAN CAPSALI PENTRU O EUROPĂ CREȘTINĂ !

“Sunt avocat. Vreau ca România să fie clientul meu în Parlamentul European. Acordați-mi onoarea de a vă reprezenta. Vreau să reprezint cu demnitate perspectiva creștină asupra familiei, vieții și libertății în Parlamentul European, din postura de europarlamentar independent.” (Peter Costea)

PETER COSTEA - CANDIDAT INDEPENDENT LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014 PENTRU O EUROPA CRESTINA

IULIAN CAPSALI - CANDIDAT INDEPENDENT LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014 PENTRU O EUROPA CRESTINA

EUROPA ESTE ÎN DERIVĂ ȘI SE PRĂBUȘEȘTE MORAL PENTRU CĂ RESPINGE VALORILE CREDINȚEI CREȘTINE! EȘTI DE ACORD CU CE SE ÎNTÂMPLĂ? TE RESEMNEZI? STAI CU BRAȚELE ÎNCRUCIȘATE ȘI NU FACI ABSOLUT NIMIC?!? CE FEL DE CREȘTIN EȘTI, OMULE?!?

VOTEAZĂ POZIȚIA 21 PETER COSTEA SAU POZIȚIA 20 IULIAN CAPSALI PENTRU O EUROPĂ CREȘTINĂ, PENTRU VALORILE PRO-FAMILIE
ȘI PENTRU VALORILE PRO-VIAȚĂ!

NU AVEM ALTE SOLUȚII, NU MAI PUTEM VOTA EUROPARLAMENTARI ATEI CARE PROMOVEAZĂ PERVERSIUNILE SEXUALE, AVORTURILE, LEGALIZAREA PROSTITUȚIEI ȘI ALTE NENOROCIRI CARE SE VOR ABATE INCLUSIV ASUPRA POPORULUI ROMÂN CREȘTIN!!!

MÂINE-POIMÂINE NE VOM TREZI CĂ VOR LEGALIZA ȘI PEDOFILIA! GÂNDIȚI-VĂ LA COPIII VOȘTRI ! GÂNDIȚI-VĂ CE TRAGEDIE AR FI CA ÎNTR-O ZI UNUL DINTRE COPIII VOȘTRI SĂ SE “CĂSĂTOREASCĂ” CU VREUN HOMOSEXUAL SAU VREUN PEDOFIL!!! TREZIȚI-VĂ PÂNĂ NU E PREA TÂRZIU ȘI VOTAȚI-I PE UNUL DINTRE CEI DOI CREȘTINI INDEPENDENȚI ADICĂ PETRE COSTEA ȘI IULIAN CAPSALI!!!

După cum știți, cu ceva timp în urmă, concursul Euroviziunii a fost câștigat de “FEMEIA CU BARBĂ”, vezi fotografia de mai jos…
IATĂ UNDE S-A AJUNS ÎNTR-O EUROPĂ FĂRĂ HRISTOS ȘI FĂRĂ DUMNEZEU! Iată care sunt “gusturile” europenilor pentru concurenții homosexuali, bisexuali, transexuali ori travestiţi!!! Iată cum este promovat tot ce este
“pe invers”, tot ce este ciudat, anormal, cât mai oribil și cât mai șocant cu putință. Valorile creștine sunt călcate în picioare, sunt aruncate la gunoi,
nu mai există bun simț, nu mai există nimic bun și frumos, nu rămâi decât
cu un profund dezgust și nimic mai mult. Nici nu știu ce caută România acolo, de ce participăm la Eurovision, de ce nu ne retragem și noi cum au făcut alții, ce avem noi în comun cu “valorile” acestei Europe ateiste așa zis “civilizate”?

FEMEIA CU BARBA A FOST PE GUSTUL EUROPENILOR ATEI CARE PREFERA VIATA TRAITA FARA HRISTOS SI FARA DUMNEZEU
“FEMEIA CU BARBĂ” A FOST PE GUSTUL EUROPENILOR ATEI
CARE PREFERĂ VIAȚA TRĂITĂ FĂRĂ HRISTOS ȘI FĂRĂ DUMNEZEU

De fapt, “femeia cu barbă” care a câștigat concursul Eurovision, este de fapt… un bărbat (un trans-sexual)! Dar ce mai contează, așa-i? “Gusturile nu se discută” era un proverb odată… Evident, este vorba despre gusturile oamenilor fără Hristos și fără Dumnezeu! Iată în ce direcție se îndreaptă Europa…

CE TREBUIE SĂ FACEM NOI, CREȘTINII?
CU CINE ESTE BINE SĂ VOTĂM?
CINE SUNT CEI DOI OAMENI CARE MERITĂ SĂ FIE EUROPARLAMENTARI
PENTRU CĂ LUPTĂ PENTRU FAMILIA CREȘTINĂ, ÎMPOTRIVA AVORTURILOR,
ÎMPOTRIVA LEGALIZĂRII PROSTITUȚIEI ȘI PENTRU O EUROPĂ CREȘTINĂ?!?

Domnii PETER COSTEA (votat de creștinii neoprotestanți) sau IULIAN CAPSALI (votat de creștinii ortodocși) au șansa să devină europarlamentari CU AJUTORUL VOTULUI MEU sau CU AJUTORUL VOTULUI TĂU!
Vei îngădui ca Europa să se ateizeze complet? Vei permite ca Europa creștină să devină doar o frumoasă amintire?!? Vei lăsa “civilizația” occidentală să distrugă tot ce este curat, bun și sfânt în fibra poporului român creștin???

DUMINICĂ 25 OCTOMBRIE 2014 POȚI SĂ VOTEZI PE UNUL DINTRE CEI DOI OAMENI CU TEAMĂ DE DUMNEZEU, DOI VIITORI EUROPARLAMENTARI CARE VOR LUPTA ÎMPOTRIVA ATEIZĂRII EUROPEI! VOTEAZĂ PETER COSTEA (POZIȚIA 21) SAU IULIAN CAPSALI (POZIȚIA 20) ȘI NU-I LĂSA PE ATEI SĂ AJUNGĂ ÎN PARLAMENTUL EUROPEI! NU-I LĂSA SĂ DISTRUGĂ ROMÂNIA CREȘTINĂ ȘI SĂ PUNĂ ÎN PERICOL COPIII, NEPOȚII ȘI STRĂNEPOȚII NOȘTRI, ADICĂ GENERAȚII ÎNTREGI CARE VOR TRĂI FĂRĂ HRISTOS ȘI FĂRĂ DUMNEZEU, ÎN FĂRĂDELEGE ȘI PĂCAT!

Domnul să te ajute ca să votezi așa cum trebuie pentru binele și viitorul României și al Europei! Mult har, pace și mai ales înțelepciune!

Fii binecuvântat împreună cu cei dragi!

ATENȚIE! FII FOARTE ATENT UNDE PUI ȘTAMPILA! POȚI VOTA FIE PE DOMNUL PETER COSTEA, FIE PE DOMNUL IULIAN CAPSALI,
NU AI VOIE SĂ-I VOTEZI PE AMÂNDOI ODATĂ PENTRU CĂ BULETINUL DE VOT POATE FI ANULAT!!! PUNE ȘTAMPILA NUMAI ÎN PATRULATERUL CANDIDATULUI PREFERAT! CITEȘTE MAI JOS ȘI VEI ÎNȚELEGE CARE ESTE PROCEDURA CORECTĂ DE VOT :

Sunt considerate voturi valabil exprimate:

• voturile pe care ştampila cu mențiunea „VOTAT” este aplicată în interiorul unui singur patrulater;

• voturile pe care ştampila cu mențiunea „VOTAT” depășește limitele patrulaterului, dar opțiunea alegătorului este evidentă și nu atinge laturile vreunui alt patrulater;

• voturile pe care ştampila cu mențiunea „VOTAT” este aplicată în interiorul unui patrulater, dar pe buletinul de vot sunt înscrise diverse mențiuni ale alegătorului (votul este considerat valabil indiferent de mențiunile înscrise pe buletin);

• voturile pe care ştampila cu mențiunea „VOTAT” este aplicată în interiorul unui patrulater, dar pe buletinul de vot alegătorul a mai aplicat una sau mai multe ștampile fără să atingă vreun alt patrulater.

http://www.b365.ro/alegeri-europarlamentare-2014-unde-cand-si-cum-puteti-vota-la-alegerile-europarlamentare-2014_208337.html

Vă rog să citiți materialul publicat pe site-ul AFR (Alianța Familiilor din România) ca să vă formați o imagine clară atât despre domnii Petre Costea și Iulian Capsali, cât și despre actualii europarlamentari care nu întotdeauna au reprezentat interesele poporului român creștin în Parlamentul European.

Veți vedea că departajarea între europarlamentarii CU TEAMĂ DE DUMNEZEU și europarlamentarii FĂRĂ TEAMĂ DE DUMNEZEU s-a făcut atunci când au trebuit să voteze pentru sau împotriva valorilor creștine, pentru sau împotriva definirii căsătoriei ca fiind uniunea liber consimțită dintre bărbat și femeie (NU între persoane de același sex), pentru sau împotriva RAPORTULUI LUNACEK.

Hai să citim cu atenție cele de mai jos, ca să știm cu cine să NU mai votăm și mai ales, de ce trebuie neapărat SĂ-I VOTĂM PE UNUL DINTRE CEI DOI CANDIDAȚI CREDINCIOȘI, Petre Costea și Iulian Capsali, oameni care vor să slujească din toată inima lui Dumnezeu :

INDEPENDENȚII PETER COSTEA SAU IULIAN CAPSALI
NE POT REPREZENTA CU CINSTE ÎN PARLAMENTUL EUROPEI ȘI UNUL DINTRE EI TREBUIE VOTAT DE NOI (PETRE COSTEA VOTAT DE NEOPROTESTANȚI IAR IULIAN CAPSALI VOTAT DE ORTODOCȘI) PENTRU CĂ DÂNȘII SUSȚIN VALORILE FAMILIEI ROMÂNEȘTI ȘI MORALA TRADIȚIONALĂ DE INSPIRAȚIE CREȘTINĂ

A început campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 25 mai 2014. Partidele politice propun aceiaşi candidaţi vechi, care I-AU TRĂDAT PE ROMÂNI, dar sub alte sloganuri, în încercarea de a oferi ceva nou. Avem ocazia să votăm reprezentanţi care SĂ NE REPREZINTE CU ADEVĂRAT !

Dacă ne uităm la activitatea actualilor europarlamentari, avem o
imagine tristă: aceştia NU au reprezentat interesele şi valorile alegătorilor, ci au votat după interese oculte de grup politic, de multe ori împotriva dorinţei celor ce i-au trimis acolo (detalii în subsolul acestui articol).

Au votat PENTRU LEGALIZAREA PERVERSIUNILOR SEXUALE, ÎMPOTRIVA CREDINȚEI, ÎMPOTRIVA FAMILIEI, PENTRU INTERESELE STRĂINILOR ÎN ROMÂNIA…

De aceea, vă recomandăm ca pe 25 mai 2014 să mergeţi la vot şi să puneţi ştampila PE UNUL DINTRE CEI DOI CANDIDAȚI pro-familie:

PETRE COSTEA și IULIAN CAPSALI susţin valorile familiei româneşti şi morala tradiţională de inspiraţie creştină. Intraţi pe paginile de internet ale dumnealor pentru a-i cunoaşte mai bine. Europarlamentarii Costea și Capsali, se vor alătura celorlalţi europarlamentari independenţi de la Bruxelles, împreună făcând auzită vocea valorilor autentice ale naţiunilor pe care le reprezintă.

Candidaţii PDL:

Primii pe listă sunt Teodor Stolojan şi Monica Macovei.
Stolojan, deşi a votat împotriva Raportului Lunacek, a declarat ulterior că ÎI PARE RĂU că a trebuit să voteze aşa, pentru că aşa i-a cerut partidul. Cu alte cuvinte, dânsul ar fi votat pentru drepturile homosexualilor !!! Afișele lui electorale nu au noimă – “Europa în fiecare casă”. Monica Macovei este deja arhicunoscută pentru susținerea ei activă faţă de homosexuali. Prima paradă a homosexualilor din Bucureşti a fost posibilă cu implicarea ei directă, pe vremea când era ministru de Justiţie. Actualmente, face parte, alături de Renate Weber (PNL) dintr-un grup dedicat promovării acestor perversiuni la nivelul Uniunii Europene.

Candidații PNL:

Am menţionat-o deja pe Renate Weber. Este o susţinătoare pe faţă a homosexualilor, a avortului şi a altor “drepturi” asemănătoare.
În România, în campania electorală, Renate Weber vorbește despre Dumnezeu, iar la Bruxelles votează cum nu trebuie. Alţi candidaţi la fel de nepotriviţi sunt Eduard Hellvig, Adina Vălean şi Norica Nicolai, care au votat PENTRU Raportul Lunacek !!!

Candidaţii PSD-UNPR-PC:

Corina Creţu, cap de listă, face parte, alături de Renate Weber (PNL) si Monica Macovei (PDL), din grupul de acţiune al Parlamentului European pentru drepturile homosexualilor (link). PSD face parte din “familia” socialistă din Parlamentul European. Socialiştii votează întotdeauna alături de liberali împotriva instituţiei familiei, pentru avort şi pentru alte lucruri incompatibile cu viaţa şi morala creştină.

Candidaţii PMP:

Partidul Mişcarea Populară este noul partid prezidenţial (jucăria domnului Traian Băsescu, încă preşedinte). Este populat de foşti PDL-işti. Lista de candidaţi e deschisă de Cristian Preda, un candidat amoral care crede că definiţia familiei trebuie să includă concubinajul şi parteneriatele homosexuale.

Mircea Diaconu: Un actor bun nu înseamnă neapărat un politician bun. Felul în care a făcut tot posibilul pentru a candida, reprezintă o bilă neagră pentru el. De asemenea, nu este independent cu adevărat. Dl.Crin Antonescu, preşedintele PNL, a declarat că îl aşteaptă în grupul lui parlamentar, dacă reuşeşte să fie ales. Dl. Diaconu este în realitate un candidat PNL.

* * *

Cel mai recent exemplu al activităţii imorale a actualilor europarlamentari este votul pe Raportul Lunacek. Printre măsurile menţionate în acest Raport este şi recunoaşterea de către statele membre a “căsătoriilor homosexuale” contractate în alte state membre. Marea majoritate a cetăţenilor României consideră că HOMOSEXUALITATEA ESTE O PERVERSIUNE. Cum au votat însă “reprezentanţii” românilor la Bruxelles?

Pentru Raportul Lunacek au votat :
Adrian Severin (ex PSD), Eduard Hellvig, Norica Nicolai, Renate Weber, Silaghi, Adina Vălean (PNL)

Contra Raportului Lunacek au votat :
Crin Antonescu, Bodu, Marinescu, Niculescu, Cristian Preda, Theodor Stolojan (PDL), Matula, Sogor, Winkler (UDMR), Corneliu Vadim Tudor.

Restul europarlamentarilor s-au abţinut (Elena Băsescu) sau nu au fost prezenţi.

Avem ŞASE europarlamentari care pretind că îi reprezintă pe români, dar care votează ÎMPOTRIVA valorilor acestora !

În majoritatea cazurilor, grupul parlamentar îi dictează parlamentarului cum să voteze. Tradiţional, socialiştii şi liberalii (PSD, PNL…) sunt anti-valori, iar popularii (PDL, PNȚCD…) sunt împărţiţi. De aceea, este preferabil să votăm CANDIDAȚI INDEPENDENȚI PE CARE ÎI CUNOAȘTEM, întrucât aceştia îi pot reprezenta mai bine pe români.

SURSE :

http://www.costea-parlamentuleuropean.ro/

http://www.culturavietii.ro/2014/01/30/mobilizare-solicitati-eurodeputatilor-romani-sa-respinga-raportul-lunacek/

http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2014/02/07/monica-macovei-corina-cretu-si-renate-weber-fac-parte-din-grupul-lbgt-din-parlamentul-european-sprijinind-voluntar-si-oficial-homosexualii-si-drepturile-perversiunilor-sodomice/

https://www.tomisthecat.ro/2014/05/06/alegeri-europarlamentare-2014-cu-cine-voteaza-crestinii-adevarati/

ATENȚIE ! FII FOARTE ATENT UNDE PUI ȘTAMPILA ! POȚI VOTA FIE PE DOMNUL PETER COSTEA, FIE PE DOMNUL IULIAN CAPSALI,
NU AI VOIE SĂ-I VOTEZI PE AMÂNDOI ODATĂ PENTRU CĂ BULETINUL DE VOT POATE FI ANULAT !!! PUNE ȘTAMPILA NUMAI ÎN PATRULATERUL CANDIDATULUI PREFERAT ! CITEȘTE MAI JOS ȘI VEI ÎNȚELEGE CARE ESTE PROCEDURA CORECTĂ DE VOT :

Sunt considerate voturi valabil exprimate:

Sunt considerate voturi valabil exprimate:

• voturile pe care ştampila cu mențiunea „VOTAT” este aplicată în interiorul unui singur patrulater;

• voturile pe care ştampila cu mențiunea „VOTAT” depășește limitele patrulaterului, dar opțiunea alegătorului este evidentă și nu atinge laturile vreunui alt patrulater;

• voturile pe care ştampila cu mențiunea „VOTAT” este aplicată în interiorul unui patrulater, dar pe buletinul de vot sunt înscrise diverse mențiuni ale alegătorului (votul este considerat valabil indiferent de mențiunile înscrise pe buletin);

• voturile pe care ştampila cu mențiunea „VOTAT” este aplicată în interiorul unui patrulater, dar pe buletinul de vot alegătorul a mai aplicat una sau mai multe ștampile fără să atingă vreun alt patrulater.

http://www.b365.ro/alegeri-europarlamentare-2014-unde-cand-si-cum-puteti-vota-la-alegerile-europarlamentare-2014_208337.html

2 thoughts on “VOTAȚI POZIȚIA 21 PETER COSTEA SAU POZIȚIA 20 IULIAN CAPSALI PENTRU O EUROPĂ CREȘTINĂ !”

  • La alegerile din Noiembrie 2014 cu cine votăm? Nu mai candidează cineva din partea domnilor?
    Dacă da, vă rugăm să ne anunțați din timp.

    • Petre, sper că-ți dai seama că domnii Petre Costea și Iulian Capsali n-ar avea nicio șansă dacă ar încerca să candideze la funcția de președinte al României pentru că noi nu trăim într-o țară normală în care sunt prețuite moralitatea și valorile creștine. Țara noastră se află în plin proces de secularizare/ateizare și acest lucru se vede foarte ușor, nici nu e nevoie să faci vreun efort ca să observi acest lucru. Pe de altă parte, dacă n-ai un partid puternic în spate, dacă n-ai forța și logistica necesare, dacă nu ești acceptat și sprijinit de mass-media (care și ea este ateizată aproape în totalitate), este foarte greu să te faci cunoscut așa cum trebuie românilor, este aproape imposibil sa fii ales președinte al României. Uită-te la domnul Tăriceanu care a fost prim-ministru atâția ani de zile, iar acum nu se știe dacă va intra în al doilea tur de scrutin (părerea mea e că “finala” se va juca între Ponta și Iohannis, nu văd pe nimeni altcineva care ar avea forța necesară ca să ajungă în turul doi). Deci dacă o persoană ultracunoscută ca domnul Tăriceanu NU ARE NICIO ȘANSĂ, ce să mai discutăm despre domnii Petre Costea sau Iulian Capsali care sunt independenți ?!? Tu ai luat în calcul o asemenea ipoteză de lucru dar ori ai făcut o glumă, ori nu prea cunoști realitatea politică românească, nu prea îți dai seama că întotdeauna în al doilea tur de scrutin se produce O BIPOLARIZARE (vrea-nu vrea, electoratul se coagulează în jurul a două personalități publice marcante și-l votează pe unul dintre aceștia doi, doar ca să nu câștige celălalt, nu neapărat pentru că-l simpatizează pe candidat sau pentru că este convins de doctrina sa politică). Așa s-a întâmplat de la Revoluția Română încoace și așa se va întâmpla și de-acum înainte, așa votează românii, din nefericire pentru soarta acestei țări… Nu interesează pe nimeni principiile, programele sau platformele politice, etc. Românii votează PERSOANA, adică dacă le place fața cuiva. Un candidat care are o figură mai puțin atractivă, chiar dacă este un om cu totul deosebit, chiar dacă este ultracorect, ultracompetent sau ultraspecializat, NU VA AVEA NICIO ȘANSĂ ca să fie ales de români…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!