previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

VIRGIL ACHIHAI SI VASILE BANESCU AU ABORDAT LA REALITATEA TV STRATEGIA DE REEDUCARE A PARINTILOR PROPUSA DE MINISTERUL ELIMINARII EDUCATIEI

“Ideile centrale ale acestui curent [neomarxist] care din păcate a destrămat suflete, a destrămat societăți, a dezintegrat moral societatea americană, sunt câteva. Acești ideologi n-au idei multe dar sunt fixe. În primul rând, ei detestă noțiunea de familie. Marx spunea că dacă vrei să ștergi Sfânta Treime din mintea oamenilor, deci pe Dumnezeul creștin, trebuie să ștergi de pe pământ familia pământească, familia naturală. Din perspectivă teologică creștină, familia naturală în care ne naștem fiecare, este O MICROTREIME, adică mamă, tată, copil. Marx a intuit lucrul acesta.

În al doilea rând, obiectivul lui György Lukács care a ajuns Ministrul Educației în perioada bolșevică [n.r. a făcut parte în 1919 din guvernul Republicii Sovietice Ungare] a fost SEXUALIZAREA COPIILOR adică introducerea educației sexuale intensive în școlile din Ungaria, familiarizarea copiilor cu promiscuitatea, cu scene obscene, etc. Când a scris “Eros și civilizație”, Herbert Marcuse a avut în gând erotizarea maselor pentru că froidizându-le (n.r. termen referitor la Freud), poți manipula masele mai ușor. Când vorbim de familia naturală în termeni negativi, ceva nu e în ordine pentru că această instituție e validată ad initio, de când Dumnezeu i-a creat pe oameni. Cine nu crede în Dumnezeu, crede măcar în biologie și aici avem argumente destule. Nu te poți atinge de familia naturală! Pe cine deranjează viziunea conservatoare asupra lumii?!? E cea mai înaltă viziune pe care o poate avea un om asupra lumii! Această viziune înalt conservatoare este sprijinită pe niște stâlpi care nu pot fi demolați sau dacă încerci să-i demolezi, SURPI SOCIETATEA ÎN CARE TRĂIEȘTI. E vorba de o ordine morală naturală care e perfect complementară cu natura omenească creată de Dumnezeu și care nu poate fi schimbată în ciuda a ceea ce-și doresc acești ideologi. Nu putem schimba ordinea naturală!

O ultimă întrebare retorică pe care le-o pun eu, acestor ideologi care și-au permis să scrie un document atât de nociv [n.r. strategia de “reeducare” a părinților conservatori] este:

CE A CREAT PROGRESISMUL ȘI NEOMARXISMUL CONCRET BUN, UNDEVA ÎN ACEASTĂ LUME?!?!?

Eu pot să spun în mod concret ce lucruri BUNE a creat conservatorismul creștin în această lume. A edificat continente din punct de vedere cultural, moral, spiritual. Asta a făcut conservatorismul creștin. PROGRESISMUL ACESTA IDEOLOGIC ESTE PUR ȘI SIMPLU UN NIMIC ABSOLUT îmbrăcat într-o poleială care-i poate induce în eroare pe mulți.

[…] Antoine de Saint-Exupéry spunea că niciodată nu poți vedea clar decât cu inima. Inima, inclusiv în creștinism, este centrul ființei și acolo trebuie investit: în inima copiilor și în inima părinților. Tot ce am discutat noi, aici, legat de această strategie, n-ar fi fost necesar să discutăm dacă Ministerul [n.r. Educației] și oamenii politici responsabili din această țară ȘI-AR PUNE PROBLEMA STRATEGIEI EDUCAȚIEI CA URGENȚĂ NAȚIONALĂ. Dacă am fi educați cu adevărat, n-am mai avea nevoie să fim reeducați!
Cred că Antoine de Saint-Exupéry s-a răsucit sigur în mormânt!”

(Vasile Bănescu – purtător de cuvânt al Patriarhiei Române)

VIRGIL ACHIHAI A FOST ALES PENTRU AL TREILEA MANDAT CONSECUTIV CA PRESEDINTE AL UNIUNII BISERICILOR CRESTINE DUPA EVANGHELIE DIN ROMANIA

“Dacă eu sunt în ziua de azi ceea ce sunt, sunt datorită bunicilor și părinților mei pentru că ei au investit în mine. Trebuie să fim conștienți de faptul că această ideologie neomarxistă încearcă să-și facă loc în așa zisele “elite” care încet-încet ocupă poziții cheie în Ministere și în instituții. Sunt oameni neduși la Biserică. Cei care promovează această ideologie neocomunistă urăsc Biserica.

[…] Oare acesta este rolul Ministerului Educației ca să spună că familia naturală trebuie înlocuită?!? Sunt momente în care trebuie să vorbești CU ORICE PREȚ! Când este călcată dreptatea lui Dumnezeu în picioare, când ni se oferă un nou model familial, NOI CE FACEM?!? TĂCEM? Noi trebuie să vedem care este impactul creștinismului în societatea românească.

Acum câțiva ani, când am auzit despre familia Bodnariu din Norvegia, mulți au spus că la noi în România nu-i așa dar iată că ne-am trezit și noi încetul cu încetul în aceeași situație. Cazul Bodnariu a fost doar avanpremiera dar noi acum trăim realitatea. Nu mai este vorba doar de familia Bodnariu ci este vorba de familia ta, de familia mea, de familia noastră, de neamul nostru românesc. […] Reeducarea părinților pentru reeducarea copiilor?!?!? Doamne ferește!!!”

(Virgil Achihai – secretar general al Alianței Evanghelice din România)

VIZIONAȚI TOATĂ EMISIUNEA CARE A FOST TRANSMISĂ ÎN SEARA ACEASTA:

2 thoughts on “VIRGIL ACHIHAI SI VASILE BANESCU AU ABORDAT LA REALITATEA TV STRATEGIA DE REEDUCARE A PARINTILOR PROPUSA DE MINISTERUL ELIMINARII EDUCATIEI”

 • Oare este speranță ca toate acestea să rămână doar un vis urât? Cât de mult L-am mâniat noi ca popor pe Dumnezeu de ne-a dat astfel de conducători?
  Doamne, iartă-ne și îndură-Te de noi și de copiii care ne vor judeca dacă le lăsăm astfel de urâciuni.

  • Cornel, sunt absolut convins că există speranță ca toate acestea să rămână doar un vis urât. Pe de altă parte, astfel de conducători sunt rezultatul votului democratic la care n-au binevoit să participe mulți dintre concetățenii noștri pentru că e mai frumos la discotecă sau la cârciumă decât să vii frumușel la vot ca să-ți îndeplinești datoria de cetățean român care își iubește țara și care nu poate rămâne indiferent. Și tu te miri că a ajuns la putere X sau Y?!? Știi că în timpul votului, unii credincioși stăteau acasă și se rugau “că așa ne învață Biblia”? Este foarte bine ca să te rogi Domnului pentru țara în care te-ai născut dar acest gest nobil nu înlocuiește obligația noastră de cetățeni români responsabili care trebuie să mergem la vot la orice scrutin electoral organizat.

   Eu am votat cu Marian Munteanu pentru că el dorea să susțină demersul creștin al Coaliției pentru familie și includea în programul său valorile și principiile creștine. Când le-am recomandat cititorilor mei să-l voteze pe Marian Munteanu, toți s-au grăbit (ca turma de oi) să-l voteze cu grămada pe Klaus Iohannis care a demonstrat ce fel de “creștin” este și ce “valori” și “principii” are…

   Sunt convins că în toamna aceasta, proiectul de lege prinvind Referendumul pentru familie va fi votat și în Senat de majoritatea parlamentară PSD-ALDE, majoritate care deja a aprobat acest proiect de lege în Camera Deputaților (cumva ai uitat acest lucru?!?) dar Herr Werner A BLOCAT CÂT A PUTUT ACEST PROIECT DE LEGE, trimițându-l și retrimițându-l la CCR doar că așa a vrut domnia sa ca să facă jocul unora care luptă împotriva interesului național. Dacă era creștin cu adevărat, Klaus Iohannis promulga de mult Legea Referendumului fără să bage atâtea bețe în roate iar poporul român ar fi avut astăzi posibilitatea să se pronunțe în mod democratic asupra revizuirii articolului 48 alineatul 1 din Constituția României, privind definirea CLARĂ a căsătoriei naturale (uniunea liber consimțită între UN BĂRBAT și O FEMEIE).

   L-ați votat pe Klaus Iohannis ca președinte al României, acum culegem cu toții roadele lipsei voastre de înțelepciune și suferă tot poporul român atunci când e condus de un om care n-are absolut nicio tangență cu valorile și principiile fundamentale creștine, ba chiar a dovedit că luptă împotriva acestora. Păcat! E mare păcat și culmea culmilor, mai are și tupeul să candideze pentru al doilea mandat prezidențial.

   Să-l mai voteze Mutu’! Iohannis NU este președintele meu!

   KLAUS IOHANNIS ESTE CEL MAI MARE GHINION AL POPORULUI ROMAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!