previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

VIRGIL ACHIHAI – SECRETARUL GENERAL AL ALIANȚEI EVANGHELICE – A FOST ASIGURAT DE MINISTRUL EDUCAȚIEI CĂ PROIECTUL “REEDUCĂRII” PARENTALE NU ESTE ASUMAT DE MINISTER ȘI A FOST RETURNAT INIȚIATORILOR

Domnul Virgil Achihai, secretar general al Alianței Evanghelice din România și președinte al Uniunii Bisericilor Creștine după Evanghelie, ne dă o veste foarte bună care ar trebui să fie o bucurie pentru toți românii care iubesc această țară (din nenorocire, există și români care nu iubesc deloc această țară, fiind în slujba celor care promovează interesele străine).

Prin Comunicatul oficial nr.16188/04.07.2018, Ministrul Educației Naționale, domnul Valentin Popa (PSD) ne confirmă faptul că proiectul de “Strategie Națională de Educație Parentală” A FOST RETRAS din dezbaterea publică și a fost returnat inițiatorilor săi.

Vă invit să citim împreună răspunsul oficial primit de domnul Virgil Achihai de la domnul Valentin Popa, Ministrul Educației Naționale și să mulțumim lui Dumnezeu pentru această veste excelentă.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE
Cabinet Ministru
Nr.16188/04.07.2018

Către: Domnul Virgil Achihai
Președinte Uniunea Bisericilor Creștine după Evanghelie din România

Referitor: proiectul de “Strategie Națională de Educație Parentală”

Domnule președinte,

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public cu privire la proiectul “Strategia Națională de Educație Parentală”, lansat în dezbatere publică, dorim să vă aducem la cunoștință faptul că acest proiect de strategie a fost elaborat în cadrul programului “Promovarea strategiei naționale pentru educația parentală”, implementat de Fundația Copiii Noștri, în parteneriat cu Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Copil (FONPC) și organizația Formation des Parents din Elveția și a fost co-finanțat printr-un grant din partea Elveției.

Draftul “Strategiei Naționale de Educație Parentală” a fost definitivat de către UNICEF și Fundația Copiii Noștri prin asistența tehnică oferită de UNICEF materializat prin contractul de consultanță încheiat între UNICEF și fundația HoltIS.

În acest moment, proiectul “Strategia Națională de Educație Parentală” a fost retras de pe site-ul Ministerului Educației Naționale și din dezbaterea publică și a fost retransmis inițiatorilor, acesta nefiind asumat de M.E.N.

Mulțumindu-vă pentru colaborare, vă asigur, domnule președinte,
de toată considerația mea.

Valentin POPA
Ministru

VIRGIL ACHIHAI A PRIMIT RASPUNS FAVORABIL DE LA MINISTRUL EDUCATIEI NATIONALE CARE A RETRAS PROIECTUL STRATEGIA NATIONALA DE EDUCATIE PARENTALA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!