previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

VIRGIL ACHIHAI A FOST REALES PENTRU A PATRA OARĂ CONSECUTIV PREȘEDINTE AL UNIUNII BISERICILOR CREȘTINE DUPĂ EVANGHELIE

VIRGIL ACHIHAI A FOST ALES PENTRU A PATRA OARĂ CONSECUTIV PREȘEDINTE AL UNIUNII BISERICILOR CREȘTINE DUPĂ EVANGHELIE

Astăzi, vineri 12 octombrie 2018, Conferința Națională Electivă a Bisericilor Creștine după Evanghelie a hotărât componența noului Comitet Executiv al Uniunii.

Noua conducere a Uniunii Bisericilor Creștine după Evanghelie din România
își va desfășura mandatul în perioada 2018-2022, având următoarea formulă :

Președinte: VIRGIL ACHIHAI (ales pentru al patrulea mandat consecutiv!)

Vicepreședinte: CORNEL HAUREȘ

Secretar: DAN MITREA (reales)

Domnul să-i călăuzească și să-i binecuvânteze în lucrarea și slujirea dumnealor!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

CA DE OBICEI, NIMENI NU SE OCUPĂ DE SITE-UL OFICIAL AL UNIUNII BISERICILOR CREȘTINE DUPĂ EVANGHELIE DIN ROMÂNIA, ACEST ASPECT FIIND “NESEMNIFICATIV” DIN MOMENT CE S-A ÎNTÂMPLAT EXACT ACELAȘI LUCRU ACUM PATRU ANI!

Vă spun foarte sincer că astăzi am dorit să aflu componența noului Comitet Executiv și în acest sens am verificat site-ul oficial al Uniunii care ar trebui să prezinte tuturor credincioșilor aceste informații de importanță deosebită. CA ÎNTOTDEAUNA (ca și acum patru ani) am observat cu stupefacție că PE SITE-UL OFICIAL AL UNIUNII NU APARE NICIO ȘTIRE REFERITOARE LA EVENIMENTUL DE ASTĂZI adică n-ai cum să afli că astăzi s-a întrunit Conferința Națională Electivă și n-ai de unde să știi cine a fost ales președinte, vicepreședinte sau secretar… Aaaaa… Ba da! Ai de unde să afli! DE PE FACEBOOK! Vi se pare normal?!? Mie nu! Ce face webmasterul site-ului Uniunii Bisericilor Creștine după Evanghelie?!? DOARME PE EL? Sau poate a plecat în Costa Rica sau Mozambic?!? Acum 4 ani era plecat în Congo!

Eu am scris și acum 4 ani despre faptul că atunci când au loc alegeri din patru în patru ani, NIMENI DIN BISERICA CREȘTINĂ DUPĂ EVANGHELIE NU ESTE PREOCUPAT CA ACEASTĂ ȘTIRE IMPORTANTĂ SĂ APARĂ PE SITE-UL OFICIAL AL UNIUNII! Ceea ce s-a întâmplat acum 4 ani, se întâmplă și acum adică… rămâne cum am stabilit… NU SE SCHIMBĂ NIMIC ÎN ACEASTĂ BISERICĂ! Totul este așa cum știm dintotdeauna… N-are rost să ne mai consumăm.

M-am uitat pe site-ul oficial al Uniunii la rubrica EVENIMENTE și nu există nicio știre cu privire la alegerile de astăzi. Puteți să vă convingeți dacă dați click pe EVENIMENTE și veți vedea că ultimul eveniment a fost consemnat în 24 august 2017!!!!!!

De asemenea, m-am uitat și la rubrica ȘTIRI/ARTICOLE dar și aici bate vântul frunza-n dungă… NU EXISTĂ NICIO ȘTIRE OFICIALĂ DESPRE CONFERINȚA NAȚIONALĂ ELECTIVĂ ȘI DESPRE ALEGERILE PENTRU NOUL COMITET EXECUTIV AL UNIUNII!!! Puteți să verificați chiar acum prin click pe ȘTIRI/ARTICOLE și veți constata că ultima știre a fost postată în 14 martie 2018!!!!!!!

Probabil că peste alți patru ani, vom avea aceeași situație, NU SE VA SCHIMBA NIMIC pentru că de-aia avem Facebook ca să ne informăm de pe Facebook… De ce să mai avem nevoie de site-ul oficial al Uniunii din moment ce avem Facebook? De ce site-ul oficial al Uniunii să aibă nevoie de un webmaster care nu-și face datoria și care a fost pus acolo de pomană ca să ardă gazul și să nu facă nimic?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!