previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

VASILE TALOȘ – RUGĂ PENTRU VREMURI DE RESTRIȘTE – BISERICA BAPTISTĂ BUNAVESTIRE BUCUREȘTI – 29 MARTIE 2020

VASILE TALOS - PASTOR BISERICA BAPTISTA BUNAVESTIRE BUCURESTI

(foto: alfaomega.tv)

Pastorul Vasile Taloș a transmis astăzi 29 martie 2020 un mesaj foarte puternic pentru toți creștinii din toate confesiunile din România în contextul pandemiei agresive declanșate de coronavirusul SARS-CoV-2. Aici nu mai contează din ce Biserică facem parte pentru că lucrurile sunt foarte grave și trebuie să luăm aminte la Cuvântul Sfânt al Domnului indiferent că suntem ortodocși, catolici, baptiști, creștini după Evanghelie, penticostali, adventiști, luterani, etc. Cred că merită să vizionăm serviciul de închinare online de astăzi al Bisericii Baptiste Bunavestire din București și să ascultăm mesajul pastorului Vasile Taloș cu mare atenție și cu inimile deschise.

Dumnezeu să ne apere și să ne protejeze de această nenorocire care s-a abătut și asupra națiunii române! Domnul să ne ajute să fim gata în această grea încercare dacă va fi nevoie să plecăm de pe acest pământ așa cum s-a întâmplat deja cu unii slujitori ai Săi! Dumnezeu să se îndure de noi toți!

1 thought on “VASILE TALOȘ – RUGĂ PENTRU VREMURI DE RESTRIȘTE – BISERICA BAPTISTĂ BUNAVESTIRE BUCUREȘTI – 29 MARTIE 2020”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!