previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

USR FACE INFARCT ȘI MOARE CĂ PNL ȘI PSD NU ACCEPTĂ “EDUCAȚIA SEXUALĂ” PROMULGATĂ DE PREȘEDINTELE IOHANNIS ȘI IMPUSĂ ÎN ȘCOLILE PUBLICE ȘI PRIVATE

USR FACE INFARCT ȘI MOARE DE CIUDĂ CĂ PNL ȘI PSD NU ACCEPTĂ EDUCAȚIA SEXUALĂ PROMULGATĂ DE PREȘEDINTELE KLAUS IOHANNIS ȘI IMPUSĂ ÎN ȘCOLILE PUBLICE ȘI PRIVATE

(foto: ro.sputnik.md)

Vreau să fiu foarte clar și foarte bine înțeles! N-aș avea nimic împotrivă dacă în școli s-ar face o educație sănătoasă și curată care să abordeze (cu grijă și cu bun simț) inclusiv problemele de sexualitate ale adolescenților și tinerilor români. În niciun caz nu sunt de acord ca aceste teme să fie abordate în învățământul preșcolar (grădinițe) și nici în cel primar (clasele 1-4). Am rețineri foarte mari și cu privire la “predarea” unei asemenea “discipline” (abordarea unor asemenea subiecte) în învățământul gimnazial (clasele 5-8) pentru că poate avea un efect invers adică poate induce tocmai sexualizarea copiilor, lucru de care ei n-au nevoie deloc la acea vârstă.

Pentru elevii trecuți de vârsta de 14 ani putem lua în considerare o asemenea abordare care necesită mult tact și multă înțelepciune. Din nenorocire, așa zisa “educație sexuală” impusă în școlile publice și private din România cu “binecuvântarea” președintelui Klaus Iohannis (care tocmai a promulgat această lege infectă!) nu este altceva decât o promovare parșivă și ticăloasă a ideologiei neomarxiste hedoniste așa zis “progresistă” în școlile românești. De asta au nevoie în primul rând copiii noștri în procesul lor educațional?!? De-aia nu știu să vorbească și să se exprime coerent la terminarea liceului, după absolvirea bacalaureatului și chiar după absolvirea facultății?!? De-aia nu știu să scrie corect din punct de vedere gramatical în limba română?!? De-aia au un limbaj de baltă și de mahala atunci când stai de vorbă cu ei sau atunci când îi auzi vorbind între ei?!? De-aia au grave carențe de cultură generală și educaționale???

Șmecheria din legea recent promulgată de președintele nostru creștin Klaus Iohannis constă în faptul că vezi Doamne, ea abordează educația “pentru sănătate” când de fapt ea va impune în școli O EDUCAȚIE SEXUALĂ EXPLICITĂ care va fi predată de “specialiști” aduși de o grămadă de organizații non-guvernamentale LGBT-iste pentru care există un obiectiv unic: ideologizarea și spălarea creierului copiilor români cu povești despre lesbiene și gay, despre bisexuali și transgenderi, despre cum se poate “transforma” un băiețel în fetiță sau o fetiță în băiețel, despre cum se poate face o masturbare “eficientă”, despre cum se poate face nu numai sex normal ci și din acela scârbos în funduleț și în guriță (îmi cer mii de scuze și iertare, tuturor românilor cu bun simț și sănătoși la cap, dar n-am încotro pentru că există și creștini (așa se cred ei!) care sunt de acord să se facă o asemenea “educație sexuală” în școli și tocmai pentru ei m-am exprimat astfel ca să-și dea seama ce fel de scârboșenii susțin!). În esență, cam la asta se va reduce această “educație pentru sănătate” a copiilor și nepoților noștri! La spurcarea minților și întinarea sufletelor lor inocente care n-au nevoie de asemenea porcării mizerabile. La niște scârboșenii îngrozitoare care nu pot fi acceptate de niciun om normal la cap, de niciun creștin adevărat și chiar de niciun ateu cu un minimum de bun simț (sunt convins că există și atei cu bun simț pentru că au existat atei care au participat la Referendumul din 6-7 octombrie 2018 și au votat cu DA pentru definirea clară a căsătoriei în Constituția României).

Despre USR (așa zisa “Uniunea Salvați România” sau mai bine zis “Uniunea Îngroapă România”) știm foarte bine ce fel de oameni sunt, cu ce se ocupă și ce promovează în țara asta. M-am convins de ei cu vârf și îndesat și le doresc din toată inima să se scufunde cât mai rapid sub pragul electoral de 5% și să nu mai intre niciodată în Parlamentul României! Amin!
Ați văzut cum până și doamna Viorica Dăncilă a reușit să-l trântească pe domnul Dan Barna la alegerile prezidențiale și foarte bine i-a făcut pentru că a meritat-o din plin! Să se învețe minte să mai fie arogant și să mai lupte împotriva valorilor și principiilor fundamentale creștine! Acum văd că USR presează cu această educație sexuală obligatorie care se vrea impusă în școlile românești publice și private. Probabil că USR vrea să-i învețe pe copiii și nepoții noștri despre “binefacerile” transformării unui bărbat în femeie, despre cât de “bine” și cât de “frumos” este ca băiețeii din școlile românești să se transforme în Conchita Wurst – femeia bărbat! Asta ne mai trebuie pentru copilașii noștri! Oare asta este educația pentru sănătate propusă de USR, domnule Dan Barna?!? Oare asta este “cheia” către o viaţă reuşită (cum ați spus dvs recent) domnule Dan Barna??? Spuneți că educația sexuală salvează destine. Cum salvăm destinele copiilor și nepoților noștri? Cu LGBT-ismele astea?!? Doamne ferește! Doamne, apără-ne și păzește-ne! Stimabilul Dan Barna mai precizează: “Copiii se protejează prin informaţie şi educaţie!” Adică “informație” și “educație” lgbt-istă?!? Nu, mulțumim, n-avem nevoie de așa ceva pentru copiii noștri! Păstrați-le pentru cine vreți dvs dar nu pentru noi, românii adevărați care rămânem la valorile și principiile morale fundamentale cu care ne-am născut și cu care vom muri! Nu noi, creștinii, ci dvs dovediți că sunteți un inchizitor medieval care vreți să ne obligați copiii să se întineze cu toate mizeriile mai sus menționate. Nu ne mai sexualizați copiii! Lăsați-ne copiii în pace! Lăsați românii să trăiască o viață curată!

Rușine vouă, USR!

CONCHITA WURST - FEMEIA BARBAT

(foto: twitter.com)

Din fericire pentru România, există și oameni destoinici ca senatorii Titus Corlățean și Adrian Solomon (PSD), precum și deputații Robert Sighiartău și Florica Cherecheș (PNL) care nu stau cu brațele încrucișate și care fac o treabă foarte bună. Dânșii fac tot posibilul să blocheze predarea CU FORȚA a “educaţiei pentru sănătate” în şcolile publice și private din România. Cei trei parlamentari au depus recent un Amendament la Legea 272/2004 privind protecția și promovarea drepturilor copilului prin care introduc o serie de modificări care practic blochează cursurile de “educaţie sexuală” în şcoli. Astfel, a fost introdus acordul scris al părinţilor, iar “educaţia sexuală” a fost înlocuită cu EDUCAȚIA SANITARĂ. În comisiile parlamentare de specialitate unde a fost dezbătut proiectul de lege, majoritatea (alcătuită ad-hoc) PSD şi PNL s-a impus la vot. Mi se pare un demers legislativ foarte corect și de bun simț! Era și normal. Dan Barna spune că inițiativa parlamentarilor Titus Corlățean, Robert Sighiartău și Florica Cherecheș “poate avea consecinţe grave asupra viitorului copiiilor din România.” Eu cred că acest individ ciudat a băut gaz! Ce tot îndrugă acest personaj nefericit?!? Cine poate avea consecinţe grave asupra viitorului copiiilor din România?!? Tocmai cei care au grijă să nu fie întinate și spurcate mințile și sufletele copiilor noștri??? Dar scârboșii care impun cu forța ideologia neomarxistă progresistă hedonistă în școli, nu aduc consecinţe grave asupra viitorului copiiilor noștri?!? Alo, 112, Serviciul de Urgență? Veniți repede cu o Ambulanță dotată cu tot ce trebuie! Avem un caz foarte grav!

SURSĂ DE INFORMARE ȘI DOCUMENTARE:
https://www.stiripesurse.ro/usr-e-disperata-ca-pnl-si-psd-se-opun-educatiei-sexuale-in-scoli-nu-blocati-predarea_1469538.html

https://www.activenews.ro/stiri/Amendament-PSD-cu-sustinere-PNL-Educatie-sexuala-in-scoli-doar-cu-ACORDUL-scris-al-parintilor-161702

Tagged with:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!