ALIANTA RENASTEREA NATIONALA
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
previous arrow
next arrow

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

UNIUNEA EUROPEANĂ FINANȚEAZĂ PROPAGANDA HOMOSEXUALĂ ÎN LICEELE DIN ROMÂNIA

DOI TINERI FRUMOSI SI DESTEPTI CARE ABIA ASTEAPTA SA PLECE IN LUNA DE MIERE

Asociația ACCEPT implementează un proiect finanțat de UE și destinat liceelor din România, în cadrul căruia, elevii trebuie să răspundă unui chestionar privind identitatea și experiența lor (homo)sexuală în cadrul școlii.

Asociația ACCEPT, care promovează drepturile homosexualilor din România, face un apel (prin intermediul unui anunț postat pe pagina de Facebook) către elevii, profesorii și părinții interesați, să răspundă la un chestionar privind “experiențele de bullying, hărțuire și violență la care sunt supuși elevii în mediul școlar din cauza homofobiei, bifobiei și transfobiei”.

Chestionarul prezintă mai multe tipuri de întrebări, de la identitatea sexuală a elevului, la experiența acestuia în școală sau la implicarea Statului în promovarea educației LGBT în școli.

Întrebările privind orientarea sexuală oferă elevului posibilitatea să aleagă dintre mai multe variante, de la homosexual, lesbiană, bisexual, pansexual, asexual sau heterosexual.
Totodată, elevii participanți la sondaj au posibilitatea să-și declare identitatea de gen, respectiv non-binar, trans, cis sau “alta”.

În continuare, elevii sunt invitați să relateze despre comentariile “homofobe, bifobe sau transfobe în școală” și despre implicarea profesorilor în combaterea acestora.

Nu în ultimul rând, chestionarul își propune să afle dacă “în curricula școlară, se regăsește conținut legat de comunitatea LGBT” sau dacă “în școală se discută subiecte legate de LGBT la ore”.

UNIUNEA EUROPEANA FINANTEAZA PROPAGANDA HOMOSEXUALA IN LICEELE DIN ROMANIA

(foto: activenews.ro)

Potrivit anunțului ACCEPT, “proiectul CHOICE își propune să contribuie la promovarea liceelor incluzive și la prevenirea și combaterea intoleranței pe motive de identitate de gen, expresie de gen, orientare sexuală și/sau caracteristici ale sexului în Bulgaria, Grecia, Lituania și România”. Proiect este implementat în România de Asociația ACCEPT și este finanțat de Programul „Drepturi, egalitate, cetățenie” al Uniunii Europene.

ACCEPT nu precizează care este valoarea sprijinului financiar de care beneficiază proiectul.

SURSA:
https://www.activenews.ro/stiri-social/Finantare-UE-pentru-propaganda-homosexuala-in-liceele-din-Romania-159116

Tagged with:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!