previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

UN AN DE LA RATAREA UNEI ȘANSE ISTORICE UNICE PRIN CARE ROMÂNII PUTEAU DEMONSTRA CĂ SUNT UN POPOR CREȘTIN AȘA CUM SE LĂUDAU

ROMANIA A MURIT MORAL SI SPIRITUAL IN 2018 DIN CAUZA INDIFERENTEI, PROSTIEI SI NECREDINTEI POPORULUI

Astăzi este o zi tristă pentru că se împlinește un an de când cei mai mulți dintre români și-au bătut joc de Referendumul pentru definirea clară a căsătoriei naturale în Constituția României, eveniment organizat de autorități în zilele nefericite de sâmbătă și duminică 6-7 octombrie 2018. Doar 21% dintre români (oamenii inteligenți!) n-au înghițit minciuna cu “Referendumul lui Dragnea”, o manipulare ordinară stupidă care a prins rapid la majoritatea populației adică la cei care se “informează” de pe Facebook. De ce spun acest lucru? Pentru că organizarea Referendumului pentru definirea clară a căsătoriei în Constituție A FOST VOTATĂ ÎN PARLAMENT DE POLITICIENII DIN TOATE PARTIDELE (cu excepția USR) deci nu a fost vorba de “Referendumul lui Dragnea”, ci a fost Referendumul PNL, PMP, PSD, ALDE, UDMR adică REFERENDUMUL TUTUROR PARTIDELOR sau mai exact (ca să fie și pe înțelesul celor complet bătuți în cap) a fost vorba de REFERENDUMUL POPORULUI ROMÂN SUVERAN.

Dacă ar fi venit la vot și ar fi votat cu “DA”, românii ar fi demonstrat că NU SUNTEM O COLONIE, că SUNTEM O ȚARĂ SUVERANĂ, că NU ACCEPTĂM MIZERIILE ȘI SCÂRBOȘENIILE IMPUSE DE UNIUNEA EUROPEANĂ ATEISTĂ, că AVEM O VERTICALITATE ȘI O COLOANĂ VERTEBRALĂ, că SUNTEM ÎN STARE SĂ CINSTIM CUM SE CUVINE MEMORIA ÎNAINTAȘILOR NOȘTRI CARE ȘI-AU DAT VIAȚA PENTRU CA ROMÂNIA SĂ FIE O ȚARĂ LIBERĂ ȘI INDEPENDENTĂ, NU SLUGA ALTORA! Nu mai discutăm de faptul că anul Centenar 2018 a marcat trecerea celor 100 de ani de la făurirea statului român suveran iar România ar fi meritat să fie onorată și comemorată cum se cuvine și nu BATJOCORITĂ, UMILITĂ ȘI CĂLCATĂ ÎN PICIOARE așa cum s-a întâmplat în zilele de 6-7 octombrie 2018 în timpul Referendumului. România ar fi putut demonstra că este o țară creștină în care valorile și principiile fundamentale biblice sfinte sunt respectate și aplicate în viața de zi cu zi în neprihănire și frică de Dumnezeu.

Din nefericire, doar 21% dintre români au mers la vot și acest lucru a demonstrat că DOAR 21% DINTRE ROMÂNI SUNT CREȘTINI ADICĂ AM AVUT DREPTATE! Spun acest lucru pentru că timp de peste 10 ani de când scriu pe acest blog, am susținut cu fermitate că BISERICA ORTODOXĂ GREȘEȘTE ÎN MOD FOARTE GRAV atunci când spune că peste 80% dintre români sunt creștini. Este exact invers. La Referendum s-a văzut foarte clar cine este și cine nu este creștin. S-a văzut clar că în majoritatea lor, românii sunt NECREȘTINI în proporție de aproape 80%. Iată cum se dovedește încă o dată faptul că botezul nu te face creștin!

Cei pe care i-a durut undeva de viitorul copiilor și nepoților noștri, NU SUNT CREȘTINI!
Cei care au boicotat Referendumul, au boicotat de fapt soarta României și NU SUNT CREȘTINI! Toți cei care au ridiculizat, batjocorit și politizat Referendumul pentru căsătoria naturală, au pecetluit pe termen lung destinul României prin prostia, reavoința, nesimțirea, lașitatea, ticăloșia lor și NU SUNT CREȘTINI! Dumnezeu să aibă milă de sufletele lor!

Domnul să se îndure inclusiv de unii creștini evanghelici care au fost orbiți de URA față de diverși politicieni și au pus sentimentele lor de dușmănie MAI PRESUS de dragostea pentru țara în care s-au născut, mai presus de binele suprem al copiilor și nepoților noștri.
N-au cântărit argumentele și nu le-a păsat de viitorul României. Nu le-a păsat de ce se va întâmpla în această țară. Rușine lor că se pretind a fi creștini! Trebuie să se pocăiască în sac și cenușă și să nu îndrăznească să ridice privirea în sus! Poate așa ar dovedi că sunt creștini.

Știm cu toții că inițial a fost vorba de o inițiativă cetățenească absolut normală și curată, perfect legală și constituțională într-o țară presupus democratică dar din nenorocire, lucrurile au evoluat într-un mod dramatic atât din cauza hoardelor de politicieni DIN TOATE PARTIDELE PARLAMENTARE, cât și din cauza Guvernatorului Klaus Iohannis, “antifanaticul religios”.

TOȚI POLITICIENII ROMÂNI (cu foarte mici excepții) SUNT VINOVAȚI PÂNĂ ÎN MĂDUVA OASELOR pentru modul deplorabil în care au “promovat” proiectul de revizuire a articolului 48 alineatul 1 din Constituție care nu urmărea nimic altceva decât definirea clară și firească a căsătoriei naturale ca fiind uniunea liber consimțită dintre UN BĂRBAT și O FEMEIE și nu “între soți” așa cum apare și astăzi în mod nefericit și interpretabil în Constituția României.

La toată această politizare mizerabilă a Referendumului s-a adăugat atât prestația Biroului Electoral Central, cât și “contribuția” presei centrale (de nuanță CTP-istă secularistă) copleșită de exponenți ai ateismului care au profitat de moment și au început să zbiere ca disperații pe ecranele televizoarelor, linșându-i mediatic pe inițiatorii Referendumului și dezlănțuind atacuri furibunde la adresa valorilor și principiilor fundamentale creștine. Iată unde s-a ajuns!

Anul Centenar 2018 este anul în care România a murit din punct de vedere moral și spiritual. Este ANUL RUȘINII NAȚIONALE în care poporul român și-a tăiat singur craca de sub picioare. Este O SINUCIDERE COLECTIVĂ ca neam și țară adică semnalul începutului autodistrugerii cronometrate, anul începutului extincției. Vom plânge cu amar pentru soarta copiilor și nepoților noștri dar asta merităm pentru că refuzăm să-L primim pe Domnul Iisus Hristos în inimile noastre, nu vrem să ascultăm glasul Duhului Sfânt și întoarcem spatele lui Dumnezeu.

Sunt convins că românii n-au învățat nimic din greșelile și prostiile pe care le-au făcut în trecut. În curând, în noiembrie 2019 îl vor vota din nou pe cel mai cinic, arogant, meschin, ipocrit și machiavelic om din România. Sper totuși ca măcar adevărații creștini să aibă mare grijă unde pun ștampila. Măcar cei 3.500.000 români patrioți să voteze cum trebuie. Vom vota un președinte care a tratat creștinii din România cu Flit, percepându-i ca pe niște muște, țânțari sau purici? Vom vota un președinte care promovează (fără să facă nicio selecție!) “valorile” lumii apusene așa zis “civilizate”? Vom vota un președinte care va permite ca în școlile românești să fie promovate idei de genul “o fetiță cu doi tați” sau “un băiat cu două mame” sau “dacă dorește, un băiețel poate să devină o fetiță” respectiv “dacă dorește, o fetiță poate să devină un băiețel”? Asta vom vota?!? Ați înnebunit? Nu sunteți în toate mințile?

Vai ție, popor român orbit și amăgit de satana!

sunt mandru ca sunt printre cei 92 la suta care au votat da la referendumul poporului roman suveran

IATĂ CUM PRESA CENTRALĂ DIN BUCUREȘTI I-A JIGNIT, UMILIT ȘI BATJOCORIT PE INIȚIATORII REFERENDUMULUI PENTRU DEFINIREA CLARĂ A CĂSĂTORIEI ÎN CONSTITUȚIA ROMÂNIEI, MODUL ÎN CARE TELEVIZIUNILE AU ÎNCĂLCAT DISPOZIȚIILE C.N.A.
(veți vedea întrebările tendențioase și comportamentul obraznic mizerabil, tupeul unor așa ziși “jurnaliști” cărora li s-a permis acreditarea la conferința de presă a Coaliției pentru Familie)
ÎN LOC DE AMENZI USTURĂTOARE, C.N.A. LE-A DAT “AVERTISMENTE” TELEVIZIUNILOR!

2 thoughts on “UN AN DE LA RATAREA UNEI ȘANSE ISTORICE UNICE PRIN CARE ROMÂNII PUTEAU DEMONSTRA CĂ SUNT UN POPOR CREȘTIN AȘA CUM SE LĂUDAU”

  • @ Daniela Mallette

   Poate am fost un pic cam aspru dar n-am avut încotro. Mi se întărâtă duhul în mine când văd că inclusiv credincioși de-ai noștri (evanghelici) cad în capcană și sunt victimele manipulării. La oamenii fără Hristos nu pot să am pretenții prea mari dar la cei care se pretind a fi copii ai Domnului, am totuși niște așteptări. Îți spun sincer că după aflarea rezultatelor Referendumului din 6-7 octombrie 2018 am suferit un adevărat șoc atunci când am văzut procentul de 21% adică numărul de creștini din România. Nu mi-a venit să cred și nici în ziua de azi nu pot să cred deși chiar eu am scris de multe ori pe acest blog că este IMPOSIBIL ca numărul de creștini din România să depășească 80% (estimare eronată a Bisericii Ortodoxe Române).
   Acum măcar știm cum stau lucrurile și înțelegem (cine vrea să înțeleagă!) cu adevărat cât de gravă e situația în România aflată în plin proces de ateizare și degradare/prăbușire morală și spirituală.

   Dumnezeu să se îndure de această țară și să cerceteze inimile românilor!

   Îți mulțumesc că ai avut bunătatea să poposești pe paginile blogului meu și nu uita că întotdeauna ești binevenită. Fii binecuvântată împreună cu cei dragi! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!