previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

TRAIAN BĂSESCU PROPUNE LEGALIZAREA PĂCATULUI ÎN ROMÂNIA

TRAIAN BASESCU PROPUNE LEGALIZAREA PROSTITUTIEI SI SFIDEAZA VALORILE SI PRINCIPIILE FUNDAMENTALE CRESTINE ALE POPORULUI ROMAN

O, Doamne! Când mă gândesc câți creștini (inclusiv evanghelici!) l-au votat DE DOUĂ ORI pe acest individ ca președinte al României, mi se face rău… Nu ne-ajungeau 5 ani, a trebuit să suportăm 10 ANI DE ZILE că așa ne place nouă să suferim și să nu ne învățăm minte niciodată. Dacă ai făcut o prostie o dată, de ce s-o faci de două ori?!? Dacă toate partidele ne-au dezamăgit, dacă toți sunt o apă și un pământ, singura soluție rațională e să votăm un independent, preferabil creștin dar nu cu numele ci cu o viață trăită în ascultare de Hristos dar de unde să iei un asemenea om?!?!? Oare există o asemenea făptură în România???

Problema e că adevărații creștini stau pe margine și nu se implică deloc sau se implică prea puțin. Nu au curaj să înființeze un partid politic care ar putea fi votat măcar de cei peste 3 milioane de români (cei care am votat cu DA la Referendumul pentru căsătoria și familia naturală). Un asemenea partid creștin ar putea intra în Parlament, ar putea avea un cuvânt de spus în țara asta, ar putea schimba lucrurile măcar în mentalitatea și educația românilor, în felul de a face politică, în felul de a trăi pe acest pământ. Creștinul TREBUIE să facă politică, TREBUIE să se implice, TREBUIE să contracareze ideile trăznite de genul celor aruncate în spațiul public de ex-președintele Traian Băsescu. Creștinul TREBUIE să lupte împotriva legalizării păcatului în România! Creștinul NU POATE RĂMÂNE PASIV la ateizarea și prăbușirea morală definitivă și ireversibilă a României. Dacă nu vom acționa în timp util, vom plânge cu amar pentru copiii și nepoții noștri și ne vom căi pentru lipsa noastră de înțelepciune pe care am demonstrat-o de-a lungul ultimilor 30 de ani. Când vom deschide ochii, viitorul acestei țări va fi compromis. Va fi prea târziu. Nu se va mai putea face nimic. Vom trăi cu vinovăția noastră până vom muri. Vom pleca de pe acest pământ fiind apăsați și zdrobiți de păcatul nostru capital: LAȘITATEA. Sau încă mai există o șansă ca să facem ceva. Să nu le permitem dușmanilor să distrugă valorile creștine ale neamului românesc, să nu le oferim nicio ocazie să calce în picioare și să zdrobească tot ce avem mai sfânt: CREDINȚA și PRINCIPIILE MORALE AUTENTICE SĂNĂTOASE care ne-au ținut în picioare în timpul tuturor furtunilor vieții. Să luptăm cu toată ființa noastră și cu toate mijloacele pe care le avem la dispoziție pentru a preveni distrugerea spirituală și morală a românilor! Este singura soluție.

TRAIAN BĂSESCU CREȘTINUL PROPUNE LEGALIZAREA PROSTITUȚIEI ÎN ROMÂNIA

Vizionați materialul video de mai jos și cruciți-vă, mai ales cei care l-ați votat de două ori pe acest personaj nefericit care propune ca “soluție imediată” legalizarea prostituției (păcatului) în România! Traian Băsescu ne îmbrobodește cu tot felul de “argumente” care n-au nicio legătură cu valorile și principiile fundamentale creștine. A dorit legalizarea păcatului încă de pe vremea când era primar general al Bucureștiului. Atunci nu i-a ieșit. Acum încearcă din nou. Ferească Dumnezeu să-i iasă!

Ce vom face? Vom sta cuminți în banca noastră din Biserică și vom îngădui ca nelegiuiții să legalizeze păcatul în țara noastră așa cum s-a întâmplat în unele țări occidentale “civilizate”?

VASILE BĂNESCU SPUNE CĂ PROPUNEREA PRIVIND LEGALIZAREA PROSTITUȚIEI ESTE UN ACT CONTRAR CREZULUI CREȘTIN UNIVERSAL. ANTIDOTUL LA UN RĂU NU POATE FI LEGALIZAREA UNUI ALT RĂU. A FI LEGAL NU ÎNSEAMNĂ A FI MORAL!

”Antidotul la fenomenul crunt al traficului de persoane (un rău pur, perpetuat în contextul erodării autorității în spațiul public, al subminării ideologice a valorilor morale și al refluxului severității necesar punitive față de criminalitate în numele mincinos al toleranței) nu poate fi legalizarea unui alt rău nu mai puțin pur (prostituția).

A fi legal nu mai coincide de mult în mod subînțeles cu a fi moral. E cel puțin nerealist să crezi că împingerea formală în „legalitate” a unor rele sociale le transformă pe acestea în contrariul lor.

Pledarea pentru legalizarea prostituției (conținutul termenului nu poate fi nicicând îmblânzit) coincide cu exprimarea unui crez personal contrar Crezului creștin universal și celei mai înalte viziuni antropologice asupra femeii.

Ameliorarea și vindecarea oricărei suferințe/ maladii morale a organismului social nu se poate realiza prin recunoașterea unui nefiresc statut de legalitate a acesteia, ci prin consolidarea sistemului de Educație fondat pe rigoare, efort intelectual și disciplină formatoare, prin adecvarea realistă a acestuia la valorile concrete ale autenticului creștinism dătător de viață comunitară și de ordine morală. În absența acesteia, orice societate intră într-o derivă periculoasă și într-o stare de confuzie spirituală adânc destrămătoare.

Răul din registrul personal sau social poate fi convertit în bine doar pe calea nobilă a educației persoanei umane, prin luptă cu sinele egoist ispitit constant de pervertire, nu pe scurtătura dezonorantă a numirii răului „bine”, iluzionându-ne că acesta din urmă se naște și crește în altă parte decât în inima noastră.

Cui folosește această ipotetică legalizare?!? Că în niciun caz, victimelor și părților slabe din acest fenomen și anume, femeilor; ci negustorilor de carne vie și clienților acestora”

Vasile Bănescu – Purtător de cuvânt al Patriarhiei Române

VASILE BANESCU - PURTATOR DE CUVANT AL PATRIARHIEI ROMANE

SURSĂ DOCUMENTARE:
https://www.activenews.ro/stiri/Vasile-Banescu-despre-legalizarea-prostitutiei-O-maladie-nu-se-vindeca-denumind-o-%E2%80%9Estare-de-sanatate-157505

VIZIONEAZĂ O EMISIUNE EXCELENTĂ DIFUZATĂ DE TRINITAS TV ÎN 12 FEBRUARIE 2018 CARE AR TREBUI URMĂRITĂ CU ATENȚIE DE TOȚI ROMÂNII DE PRETUTINDENI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!