previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

TRAIAN BĂSESCU E DE ACORD CU CĂSĂTORIILE BĂRBAT CU BĂRBAT RESPECTIV FEMEIE CU FEMEIE

TRAIAN BASESCU ESTE DE ACORD CU CASATORIA BARBAT CU BARBAT SI FEMEIE CU FEMEIE

Deși se bate cu pumnul în piept că este CREȘTIN ORTODOX (“creștin de 2000 de ani”) președintele Traian Băsescu a spus cu subiect și predicat că dânsul ESTE DE ACORD INCLUSIV CU LIBERTATEA CĂSĂTORIILOR BĂRBAT CU BĂRBAT SAU FEMEIE CU FEMEIE !!!

Iată ce a afirmat președintele “creștin” al României în emisiunea “DUPĂ 20 DE ANI” de la PRO TV :

“Cred că oamenii pot face ce vor cu viața lor, SUNT DE ACORD INCLUSIV CU ACEASTĂ LIBERTATE. A intra în această zonă și a o reglementa cu interdicții prin Constituție, e o mare greșeală. EU SUNT CREȘTIN ORTODOX si respect asta, dar DACĂ ALȚII VOR SĂ SE CĂSĂTOREASCĂ BĂRBAT CU BĂRBAT SAU FEMEIE CU FEMEIE, E TREABA LOR !

E treaba lor, domnule președinte Traian Băsescu ?!? Și propuneți cumva ca poporul român să fie de acord cu căsătoriile dintre homosexuali ???

Președintele Senatului, domnul Crin Antonescu, A VOTAT CU “DA” AMENDAMENTUL CHERECHEȘ PRIN CARE CĂSĂTORIA URMA SĂ FIE DEFINITĂ CA FIIND UNIUNEA LIBER CONSIMȚITĂ DINTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE dar din nefericire, deși inițial fusese adoptat cu un număr mare de voturi, amendamentul respectiv a fost resupus votului Comisiei de revizuire a Constituției și a căzut la vot din cauza a 12 politicieni care “s-au gândit mai bine” și AU VOTAT CU “NU” DEȘI SE PRETIND A FI CREȘTINI ORTODOCȘI “CREȘTINI DE 2000 DE ANI”… O mare parte dintre acești “creștini” sunt pesediști iar câțiva sunt liberali care n-au dat două parale chioare pe faptul că ȘEFUL LOR, CRIN ANTONESCU, A FOST PENTRU definirea căsătoriei ca uniune liber consimțită ÎNTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE. În PNL este democrație, deci fiecare liberal (membru al Comisiei de revizuire a Constituției) a votat după cum i-a dictat “conștiința”… Mă întreb și eu ca orice om normal la cap : CARE CONȘTIINȚĂ ?!? ACEEA CARE DICTEAZĂ SĂ FII DE ACORD CU CĂSĂTORIILE DINTRE HOMOSEXUALI ??? AIA SE POATE NUMI CONȘTIINȚĂ ?!?

MAI AVEM ȘI TUPEUL SĂ SUSȚINEM CĂ ROMÂNIA ESTE O ȚARĂ CREȘTINĂ ?!?

Preoți ortodocși RUPȚI COMPLET DE REALITATE, acum îmi dați dreptate când vă spun că România este o țară în curs de secularizare / ateizare ??? Vedeți cât de “dreptcredincioși” sunt conducătorii României ?!? Vedeți cum mustesc de atâta “ortodoxie” politicienii noștri cărora nu le pasă de viitorul și soarta poporului român ? Observați că nu le pasă de ceea ce spune Biblia – Sfânta Scriptură ? Vedeți cum se aruncă la gunoi credința creștină, Evanghelia Domnului nostru Iisus Hristos și învățătura apostolilor ?!? Vedeți în ce direcție se îndreaptă țara ? V-ați convins ??? V-ați lămurit ?!?

Oare când se va trezi Biserica Ortodoxă Română la realitate ?
Mai faceți poze cu Traian Băsescu ?!? Vă place cum râde în hohote ?
Oare ce fel de slujitori ai lui Dumnezeu sunteți ??? Nu vă temeți de Domnul ?

TRAIAN BASESCU CRESTINUL ORTODOX ESTE DE ACORD CU CASATORIA BARBAT CU BARBAT SI FEMEIE CU FEMEIE SFIDAND CUVANTUL SFANT AL D0MNULUI

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/basescu-intrebat-daca-e-de-acord-cu-casatoriile-gay-fiecare-e-liber-sa-faca-ce-vrea-cu-viata-lui.html

http://adevarul.ro/news/politica/basescu-misca-popular-ortodoxie-homosexualitate-1_51bdab93c7b855ff5698dd7f/index.html

[polldaddy poll=”7218918″]

9 thoughts on “TRAIAN BĂSESCU E DE ACORD CU CĂSĂTORIILE BĂRBAT CU BĂRBAT RESPECTIV FEMEIE CU FEMEIE”

 • Omule, eu nu pot sa pricep de ce nu intelegi tu ca RELIGIA nu are nici in clin, nici in maneca cu STATUL. Omul are niste DREPTURI FUNDAMENTALE, pe care oricat ai vrea tu sa i le iei, nu poti. Chiar daca Romania ar fi formata 100% din crestini (ceea ce nu este), tot nu poti sa pretinzi ca esti stat laic si sa votezi legi pe baza unor invataturi religioase in acelasi timp. Daca vrei sa faci asta, va trebui mai intai sa te transformi intr-o “religiocratie”, pana atunci, tu, ca deputat, NU AI VOIE sa votezi pe baza convingerilor tale religioase, ai inteles? OMUL are voie sa faca ce vrea in intimitatea lui, si NIMENI nu are voie sa-i ia acel drept pe baza niciunei carti considerata Sfanta, fie ea Biblia, Coranul, Torah, Cartea Mortilor de la egipteni sau ce mai vrei tu… (daca ar trebui sa interzicem casatoriile homosexuale pe baza invataturilor crestinismului, ar trebui sa interzicem si consumul de alcool pe baza islamismului?)

  Nota: vorbesc aici de dreptul homosexualilor la un parteneneriat civil/a casatoriei din punct de vedere legal si de dreptul acestora de a adopta copii. Nu sunt nici eu de acord cu fortarea bisericilor sa oficieze casatoriile intre homosexuali atata timp cat au tot dreptul sa refuze.

  • @ Cossu

   te citez :

   “ca deputat, NU AI VOIE să votezi pe baza convingerilor tale religioase, ai înțeles?”

   Păi, tocmai aici e problema… CARE convingeri religioase dacă ele NU EXISTĂ ?!? Tu nu înțelegi că politicienii care au votat împotriva amendamentului Cherecheș (prin care căsătoria era definită ca fiind uniunea liber consimțită DINTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE) au dovedit că sunt ATEI ?!? Vrei să spui că CEI 12 POLITICIENI CARE AU TRĂDAT CREDINȚA CREȘTINĂ AU CONVINGERI RELIGIOASE ?!? Ce fel de credință au acești oameni ??? Aaa… am uitat… și ateismul este o credință : credința că “nu există Dumnezeu”… Păi dacă dânșii erau CREȘTINI, ce i-a determinat să readucă în discuție amendamentul Cherecheș care tocmai fusese adoptat TOT DE DOMNIILE LOR cu o săptămână în urmă ? Ce i-a determinat să voteze din nou și în cele din urmă SĂ RESPINGĂ amendamentul pe care tot dânșii îl votaseră cu mâna dumnealor ? Le-a pus cineva pistolul la tâmplă ?!? I-a amenințat cineva ? I-a șantajat cineva ??? De unde până unde schimbarea asta bruscă în doar câteva zile ? Așa i-a dictat doamna Angela Merkel, domnului Victor Ponta ??? Așa a dictat Uniunea Europeană secularizată postcreștină ? Am scăpat de dictatura sovietică / dictatura comunistă și acum “beneficiem” de dictatura UE ?!? Am căzut din lac în puț ? România nu mai are voie să-și hotărască singură destinul ? Nu mai avem nevoie de credința creștină, o aruncăm la WC și tragem apa peste ea ? Distrugem chiar și ultimele lucruri de valoare care au mai rămas în țara asta ?!? Desființăm definiția tradițională a căsătoriei ca să punem în loc ce anume ??? Se dorește cumva pregătirea terenului pentru căsătoriile între persoanele de același sex ? Unde vrem să ajungă această țară ?

   Drepturile omului includ și DREPTUL CA ROMÂNII SĂ-ȘI PĂSTREZE CREDINȚA CREȘTINĂ, ești de acord cu mine ? Avem dreptul ca NOI, ROMÂNII, să decidem ce este mai bine pentru viitorul copiilor noștri. Nu doamna cancelar Merkel, nu președintele Obama, nu prim-ministrul Ponta, CI DOAR NOI, ROMÂNII, VOM HOTĂRÂ CUM TREBUIE DEFINITĂ CĂSĂTORIA !!! Ne-au ieșit pe urechi “valorile” lumii “civilizate” europene, ne-am convins, ne-am lămurit și ne-am scârbit, poporul român nu are nevoie de așa ceva, copiii noștri trebuie să se căsătorească așa cum au învățat dintotdeauna, conform credinței creștine chiar dacă suntem un stat laic.

   Dacă A FI CIVILIZAT (așa se pretind a fi occidentalii) înseamnă să te căsătorești bărbat cu bărbat sau femeie cu femeie, atunci e clar, n-avem ce să mai discutăm cu Uniunea Europeană, mai bine rămânem “necivilizați” dar CURAȚI ÎN FAȚA LUI DUMNEZEU (care bineînțeles că “nu există” în opinia ta de ateu de profesie).

   Ca deputat sau ca senator, AI TOATĂ LIBERTATEA să votezi conform CONȘTIINȚEI TALE, conform convingerilor tale religioase, conform glasului interior care îți spune că trebuie să asculți mai mult de Dumnezeu decât de oameni. NIMENI ȘI NIMIC ÎN LUMEA ASTA nu poate opri un deputat sau un senator SĂ VOTEZE, ASCULTÂNDU-ȘI GLASUL CONȘTIINȚEI SALE !!! Tocmai de aceea eu cred că acei 12 politicieni care au respins amendamentul Cherecheș sunt frați de-ai tăi (ATEI) care nu cred în “zei” cum te exprimi tu (apropo ! nici eu nu cred în zei… n-am fost niciodată de acord cu IDOLATRIA !!!)

   Cei 12 politicieni n-au respins definirea tradițională a căsătoriei religioase pentru că au convingeri religioase ci au votat cum au votat, tocmai pentru că NU AU CONVINGERI RELIGIOASE, NU CRED ÎN “ZEI”… Așa că lasă-mă cu “convingerile religioase” ale ateilor…

   “Dacă ar trebui să interzicem căsătoriile homosexuale pe baza învățăturilor creștinismului, ar trebui să interzicem și consumul de alcool pe baza islamismului?”

   DA, ar fi foarte bine să interzicem consumul de alcool PE CE BAZĂ VREI TU (creștinism, islamism, sau alte credințe în “alți zei”) dacă am știi că printr-o asemenea decizie s-ar produce o transformare morală a românilor (n-ar mai exista beții, certuri, scandaluri, divorțuri, bătăi, violuri și chiar crime, oamenii n-ar mai veni amețiți la serviciu și deci ar scădea riscul producerii accidentelor de muncă, n-ar mai exista absențe de la serviciu, ar crește productivitatea muncii, etc). Bineînțeles că statul laic (mult trâmbițat și slăvit de tine) n-ar avea niciun interes să interzică țigările și alcoolul (deși ar fi fantastic pentru sănătatea populației) pentru că ar pierde zeci sau sute de milioane de euro care sunt încasate prin taxe, accize, etc… “E păcat” să pierdem niște bani, spun ateii, dar nu se gândesc câte cheltuieli trebuie să facă statul pentru bolnavii de cancer bronhopulmonar (fumătorii înrăiți) sau pentru bolnavii cu ciroză hepatică ascitogenă sau cancer hepatic (alcoolicii cronici). Nu cumva cheltuielile pentru tratament / operații / îngrijirea acestor bolnavi este MAI MARE decât suma încasată prin accizele colectate în urma comerțului cu țigări și alcool ?!?

   Un homosexual vrea să aibă copii ??? BRAVO ! E perfect ! Uite că și un homosexual poate să aibă un gând bun ! Păi, lucrurile sunt foarte simple… Să se căsătorească cu o femeie, să facă dragoste cu ea și să aibă copii ! Nu va mai avea nevoie de nicio adopție de copii și nici de vreun bărbat care să-i fie “soț” ! Vezi, asta-i rău pentru un homosexual, nu poate rămâne gravid… Și știi DE CE ?!? Pentru că AȘA A GĂSIT CU CALE DUMNEZEU ATUNCI CÂND A CREAT OMUL !!! (Aaa… am uitat că “Dumnezeu nu există”…)
   De-aia un homosexual trebuie să devină HETEROSEXUAL… Să aibă și el o soție și niște copii, ca orice om…
   E imposibil ?!? Sunt prea pretențios ???

   • 1) Ateismul nu este o credinta (ca nu exista Dumnezeu) ci o necredinta (neincrederea ca exista), e o diferenta destul de mare.

    2) Nu am spus nicaieri in comment ca as fi ateu (desi asa este). Intocmai am evitat termenul, pentru a nu da impresia ca vorbesc “in numele ateismului”, dar tu ai inteles-o pana la urma tot asa cum ai vrut tu… Eu am dorit sa vorbesc dintr-o perspectiva pur neutra dpdv religios, careia i-am adus si argumente de aceeasi natura, dar tu se pare, nu ai reusit sa faci la fel. Gandeste in felul asta (pentru ca asa este NORMAL sa gandesti cand vine vorba de politica intr-un stat in care religia si statul sunt TOTAL separate – sau cel putin ar trebui sa fie): daca n-as fi avut nicio religie (neutralitatea religioasa de mai sus), cum as fi abordat aceasta problema. Asta e tot ce ai de facut pentru a intelege ceea ce vreau sa spun, si vei vedea mai jos si de ce trebuie sa ignori religia cand vine vorba de a aplica niste legi care afecteaza pe TOATA lumea, nu doar pe tine.

    3) Daca Gigel cu Ionel se casatoresc, ii rapesc dreptul lui Gigel si Ionela de a se casatori si ei? Toata lumea stie ca dpdv biologic, normală este o relatie heterosexuala (ar trebui sa fii cretin sa spui altceva), ceea ce inseamna ca oamenii aia nu incearca sa-si impuna stilul de viata ASUPRA ALTORA, ci doar sa aiba dreptul s-o faca ei, intre ei, ma intelegi? As fi si eu la fel de indignat ca tine daca mi-ar spune cineva ca ar trebui ca eu sau (eventualul) fiu-miu sau fii-mea sa fim homosexuali. Problema este ca EI NU FAC ASTA (si nu, stai linistit, nu se va ajunge la asta). Repet, doar isi vor dreptul la fericirea pe care si tu cu nevasta ta o impartasiti. Cred ca poti reusi sa gasesti undeva in inima ta de crestin putina empatie pentru asta. Cunosc foarte bine ca Biblia iti spune ca homosexualitatea e gresita. Problema e ca nu ai dreptul de a o impune si asupra altora, intelegi?

    4) Deputatii sunt pusi acolo NU pentru a vota dupa constiinta lor personala, ci dupa un set destul de cuprinzator de drepturi FUNDAMENTALE ale omului, fie ca este el homosexual, heterosexual, crestin, evreu, musulman sau ateu. De fapt, ca s-o luam mai pe sleau, ei trebuie sa reprezinte vointa populatiei, vointa care totusi NU poate trece peste Constitutie, iar Constitutia NU trebuie, (sau nu ar trebui, in cazul Romaniei noastre cu ‘nspe ani in urma) sa incalce aceste drepturi fundamentale de care vorbeam. Aceste drepturi includ dreptul la proprietate si la VIATA PERSONALA, care presupune si admiterea orientarilor sexuale de orice tip, atata timp cat ambele parti pot fi si sunt de acord cu asta.

    5) Ai prefera ca un copil sa stea in grija statului (care stim amandoi cat de precara este), sau in grija unor doi parinti, ORICUM AR FI EI, care l-ar iubi si l-ar dori? Si argumentele cum ca acel copil nu ar putea trai normal din cauza (pre)conceptiilor despre homosexualitate, nu prea merg, in primul rand pentru ca si cu doua mame sau cu doi tati, ar fi in aceeasi situatie ca si cu o singura mama sau un singur tata (care, evident, nu pot avea mai mult de un singur sex, astfel incat sa constituie o familie traditionala dpdv religios), iar in al doilea rand pentru ca stigma care ar fi pusa pe acel copil nu tine de el sau de cuplul homosexual care l-ar adopta, ci de mentalitatea plina de preconceptii si gandire inapoiata a societatii…

    Tot ce iti cer e sa intelegi ca nici crestinismul pe care il propovaduiesti tu, si nicio alta religie, de fapt, nu trebuie aduse in discutie cand vine vorba de legislatie, pentru ca asta este primul pas, cum am spus si mai devreme, catre o “religiocratie”. Nimeni, dar NIMENI, nu incearca sa-ti rapeasca dreptul la ce credinta vrei tu, nu te mai simti asa atacat cand vine vorba de ceva ce contravine Bibliei. Pur si simplu trebuie sa intelegi ca religia se face acasa, nu in public, si sub nicio forma in politica. Da, nu sunt nici eu de acord cu “gheiala” in public, cum o mai numesc altii in zeflemea. Si lor le spun acelasi lucru, faceti-o, frate, acasa ! Legalizarea homosexualitatii nu ar limita dreptul nimanui la a crede in orice religie vrea, DAR ilegalizarea homosexualitatii ar elimina dreptul unor oameni care, pana la urma, ar trebui sa aiba voie sa faca ce vrea, atat timp cat nu o impun asupra altora.

 • Inainte sa judeci pe altii trebuie sa te judeci pe tine!! Care e problema ta daca doi barbati aleg sa se casatoreasca???!? Nu inteleg, adica esti doar un om, nu-i poti opri chiar daca faci nu stiu cate parade impotriva lor sau participi la nu stiu cate marsuri impotriva lor… Si ei o sa faca la fel pana li se vor acorda drepturile cuvenite, chiar daca nu sunt gay tot sunt de partea lor…

  Ar trebui sa nu mai judecam oamenii dupa orientarea lor sexuala, cred ca Dumnezeu ne iubeste pe toti iar daca lucrul acesta este gresit atunci o sa-i judece Dumnezeu… nu tu !

  • D-le Toni,

   În Biblia creștină este descrisă distrugerea Sodomei și Gomorei de Dumnezeu din cauza acestui viciu (de aceea i se spune “sodomie” de la Sodoma). Sigur că post-modernismul care este curentul filozofic actual, are la bază ateismul adică nu cred că există Dumnezeu și nu țin cont de învățăturile Bibliei creștine. Ne punem întrebarea atunci, de ce homosexualii se îngroapă creștinește, ba mai mult, de ce unii solicită oficierea căsătoriei lor în Biserică? Ar trebui de la bun început să se declare atei. Este greu de înțeles de ce acești oameni vor să înfieze copii. Putem fi siguri că acei copii educați de homosexuali pot fi educați în condiții de normalitate? Sigur că îi înțeleg și pe politicieni că mulți dintre ei nu vor să condamne public această orientare sexuală pentru a nu deranja pe plan ideologic pe “marele licurici”, dar desconsiderarea Creatorului ne va arăta ce se va întâmpla în viitor cu această mare țară (SUA) care a cunoscut multă prosperitate și liniște cât timp a știut de frica de Dumnezeu care este începutul înțelepciunii. Deja au început ca lucrurile să o ia razna, vedeți copii împușcați în clasele de școală de alți copii și câte alte multe discrepanțe în societatea americană care nu existau în trecut.

   • Jean, n-ai să vezi un răspuns civilizat de la Toni pentru că nu e genul. “Domnul Toni” este preocupat de alte lucruri, de gay, etc… De exemplu, îmi pune o întrebare stupidă : “Care e problema ta dacă doi bărbați aleg să se căsătorească ?!?” E ca și când m-ar întreba “Care e problema ta dacă un papagal se căsătorește cu un câine ?!?” Iată cu ce non-sens-uri se ocupă “Domnul Toni”… cu domnii respectabili care vor să se căsătorească între ei… Dacă Toni m-ar fi întrebat CE SE POATE FACE CA ROMÂNIA SĂ SE RIDICE DIN MOCIRLA MORALĂ ÎN CARE SE BĂLĂCEȘTE ?!? sau CE SE POATE FACE CA VIAȚA UNUI OM CĂZUT SĂ SE SCHIMBE RADICAL ?!? atunci ar fi demonstrat că este într-adevăr un domn, un om deosebit care are preocupări serioase care merită să fie luate în considerare și analizate, un om de valoare care promovează lucrurile de valoare. Dar atât timp cât Toni îmi pune întrebări de genul “Care e problema ta dacă doi bărbați aleg să se căsătorească ?!?”, îți poți da seama imediat ce fel de om este, ce fel de caracter are, ce fel de “educație” are… Nici măcar nu vreau să-mi pierd timpul cu un asemenea specimen…

    Totuși îți mulțumesc că ai avut bunătatea să intervii și să-i dai un răspuns la comentariul lui, dar eu sunt cam sceptic cu privire la el, să dea bunul Dumnezeu să revină la sentimente mai bune și să-i vină mintea la cap, până nu e prea târziu și nu se va mai putea face nimic pentru sufletul lui…
    Domnul să se îndure de el !

    Dacă toți vizitatorii mei ar posta un comentariu atât de bun și folositor ca cel pe care l-ai postat, sunt convins că lumea asta ar fi mai frumoasă și mai bună…

    Fii binecuvântat și nu uita că ești întotdeauna binevenit pe blogul meu unde te mai aștept cu drag să intervii oridecâteori dorești ! Filipeni 4:8

 • Tomis the Cat, eu zic să mai ieși din casă… mai lasă Biblia puțin, mamă, că o iei razna ! Ți-am citit puțin “blogul” și ești o cauză pierdută… explicațiile tale nu au logică, aberezi constant… și în postul ăsta în care ai combinat politica și religia (ceea ce se întâmplă în România, cele două puteri se influențează una pe alta – una are nevoie de voturile poporului, alta de banii poporului) ai cam dat cu bâta în baltă.

  Amin!

  • @ Bololo

   Mi-ai citit “blogul”? Recunoști sincer că dacă era un site pornografic, nu mai puneai ghilimele ? Dar atunci când este vorba de un blog evanghelic serios, pui ghilimele…

   Vezi Bololo cât de subiectiv și complet incorect ești ?!?
   De-aia România a ajuns unde a ajuns din cauza unor oameni ca tine care au inversat valorile, au relativizat Binele și răul, au considerat că lucrurile bune sunt “rele” în timp ce lucrurile rele sunt “bune”… Din ăștia ca tine se găsesc pe toate drumurile, e plină țara de așa ceva… Forget it !

   CAUZA PIERDUTĂ EȘTI TU dacă nu-ți dai seama de starea în care te afli, dacă nu lași ateismul care nu-ți folosește la nimic și dacă nu te întorci cu adevărat la Dumnezeu !!! Nu există altă cale, Bololo, deschide ochii până nu-i prea târziu și nu se va mai putea face nimic pentru sufletul tău ! Nu mai fii ateist de profesie, man !

   “…explicațiile tale nu au logică, aberezi constant”

   Da, sunt de acord cu tine… Ca să dovedesc că sunt “un om al logicii” și ca să nu mai aberez ar fi trebuit să spun pe blogul meu cam așa ??? “bărbați români, căsătoriți-vă între voi ! faceți și copii dacă se poate !” (cu puțin efort, probabil că se poate și asta în opinia ta, așa-i, “logicule” ?)

   Am dat cu bâta în baltă ? Serios ?!?

   Auzi, Bololo, mi-a venit o idee… de ce nu-ți faci tu un blog personal ca să vedem și noi explicațiile tale “pline de logică”, să ne convingem și noi că tu nu aberezi, că tu nu dai cu bâta în baltă, că n-o iei razna și că nu ești o cauză pierdută ??? Sunt tare curios și abia aștept să-ți citesc “perlele” debitate în spațiul public…

   Amin !

   • Referitor la discuția de mai sus, trebuie să remarc faptul că ateismul este totuși o credință și o să explic de ce. Poți să spui: “eu nu cred că există Dumnezeu”, de fapt, ai spus: “eu cred că Dumnezeu nu există”. Se înțelege exemplul?
    Plus de asta, ateii în general se declară evoluționiști, nu creaționiști, adică ei cred în evoluția vieții, nu în creația lui Dumnezeu.

    Evoluționismul, așa cum am spus, este în sine o religie, pentru că implică a crede ceea spun anumiți oameni cu privire la crearea Universului. De exemplu, ei cred că viața a apărut la întâmplare și din nimic, ceea ce mie îmi pare mult mai nerealist decât a crede că Universul a fost creat de un Arhitect. Sunt multe de discutat aici, dar în mare, asta am avut de spus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!