previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

TRAIAN BĂSESCU CREDE CĂ LAURA CODRUȚA KÖVESI AR TREBUI ÎNCĂTUȘATĂ PENTRU ABUZ ÎN SERVICIU ȘI SANCȚIONATĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA GRAVĂ A CONSTITUȚIEI ROMÂNIEI

LAURA CODRUTA KOVESI IMPREUNA CU TRAIAN BASESCU

(foto: gandul.info)

Nu mi-a venit să cred când m-am uitat la B1TV și am văzut că însuși fostul președinte al României a spus foarte clar și răspicat că Laura Codruța Kövesi AR TREBUI SĂ FIE ÎNCĂTUȘATĂ pentru abuz în serviciu. De asemenea, Traian Băsescu are convingerea că madam Kövesi N-ARE CE CĂUTA ÎN FUNCȚIA DE PROCUROR-ȘEF AL DNA din cauză că a încălcat în mod grav Constituția României. Fără să vrea, Traian Băsescu i-a dat dreptate domnului ministru al Justiției Tudorel Toader care a înaintat foarte hotărât către CSM și Președintele României un Raport de “ievaluare” a activității Laurei Codruța Kövesi după care a revocat-o din funcție chiar dacă Herr Werner Iohannis a tras de timp și s-a chinuit cât a putut să o salveze de la un deznodământ previzibil. Vă invit să citiți tot ce a spus Traian Băsescu despre madam Kövesi și să trageți concluziile care se impun. Eu nu voi comenta nimic ci doar vei reda pasajele respective ca să le vedeți cu ochii voștri și să nu o mai ridicați în slăvi pe Laura Codruța Kövesi care nu este o zeiță demnă de idolatrizare și venerare ci este un simplu om trecător pe acest pământ, un simplu om supus greșelii ca fiecare dintre noi toți.

Lectură plăcută și vizionare plăcută!

“Tandemul Coldea-Kövesi a vrut să pună sub control toate puterile statului prin forța cătușelor. Sunt singurii care pun cătușe fără să fie responsabili că le-au pus. E un abuz al unor bugetari plătiți din bugetul de stat prin grija Guvernului dar pe care ei vor să-l controleze. Așa cum 2015-2016 a fost etapa umilirii Parlamentului în care doamna Kövesi cerea săptămânal arestarea câte unui parlamentar, a considerat domnia sa că 2017 este anul încătușării Guvernului. Dacă am avea procuror general, doamna Kövesi ar fi încătușată la fel ca oamenii politici pentru abuz în serviciu conform articolului 297 (n.r. Noul Cod Penal).
Ori de câte ori spui ceva de DNA, iese doamna Kövesi public și spune: “a fost atacată Justiția!” Nu, dragă doamnă, nici măcar atât n-ai învățat în atâția ani de șefie la Parchetul General și DNA, că Procuratura NU este Justiția ci DOAR CURTEA SUPREMĂ ȘI INSTANȚELE JUDECĂTOREȘTI SUNT JUSTIȚIA?!? Măcar aceste articole din Constituție trebuia să le citească! Maestrul Klemm (n.r. Hans Klemm – ambasadorul SUA în România) poate să se agite cât vrea… ȘEFA DNA-ULUI A ÎNCĂLCAT GRAV CONSTITUȚIA!

(Traian Băsescu – interviu telefonic acordat postului B1TV vezi mai jos)

1 thought on “TRAIAN BĂSESCU CREDE CĂ LAURA CODRUȚA KÖVESI AR TREBUI ÎNCĂTUȘATĂ PENTRU ABUZ ÎN SERVICIU ȘI SANCȚIONATĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA GRAVĂ A CONSTITUȚIEI ROMÂNIEI”

  • Traian Băsescu a avut și el de suferit de pe urma DNA condus de Kovesi, atât personal, cât și prin fratele său care a fost închis în perioada cât Băsescu era președinte, așa că astfel de lucruri nu se uită și nu se iartă de oameni ca Băsescu. Avem încă un motiv să ne gândim bine dacă să-l votăm sau nu pe Băse globalistul la Europarlamentare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!