previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

tomisthecat.wordpress.com s-a mutat la adresa tomisthecat.ro

Dacă ai intrat accidental pe fostul meu blog https://tomisthecat.wordpress.com/ ești binevenit dar am plăcerea să te anunț că m-am mutat pe acest nou server, adică aici:

https://www.tomisthecat.ro/

AM RUGĂMINTEA CA TOȚI WEBMASTERII CU CARE COLABOREZ, SĂ ACTUALIZEZE URL-UL PAGINII MELE HOME PENTRU A PUTEA SĂ RĂMÂNĂ PARTENERII MEI. VĂ MULȚUMESC PENTRU ÎNȚELEGERE.

Mi-am instalat aplicația wordpress.org care este muuuuuult superioară (din toate punctele de vedere) față de vechea platformă wordpress.com care totuși mi-a adus mari satisfacții. Oricum, așa depășită cum era, platforma wordpress.com ESTE DE 1000 DE ORI MAI BUNĂ decât bazaconia aia de blogspot.com (producție Blogger) despre care am o impresie deosebit de proastă, impresie pe care nu mi-o poate schimba nimeni.
Nu spun povești de adormit copiii ci vorbesc în calitate de blogger cu o experiență de peste cinci ani. Blogspot.com nu se va ridica NICIODATĂ la înălțimea platformei WordPress.com. Punct.

Mulțumesc mult echipei WordPress.com pentru colaborare. Ați dovedit că sunteți niște oameni deosebiți, ați fost alături de mine și nu pot să uit acest lucru. Voi știți să faceți ordine și să eliminați spam blogurile cu titlu fraudulos, voi respectați utilizatorii și sunteți la dispoziția lor, spre deosebire de Blogger (blogspot.com) care m-a dezamăgit profund în toți acești ani de blogging.

La revedere, dragi prieteni de la WordPress.com!

BINE TE-AM GĂSIT, WORDPRESS.ORG!

Cu sinceritate,
Tomis the Cat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!