previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

TITUS CORLĂȚEAN: CE ESTE FAMILIA PE CARE NOI VREM SĂ O PROTEJĂM PRIN CONSTITUȚIE?

Întotdeauna am avut o simpatie și un respect deosebit pentru domnul senator Titus Corlățean, fost ministru al afacerilor externe în Guvernul României și actual vicepreședinte al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE). Domnia sa este doctor în Drept (Universitatea București) și un puternic apărător al valorilor și principiilor fundamentale creștine, având o atitudine fermă în ceea ce privește definirea clară și neinterpretabilă a familiei în Constituția României. Dacă în Parlamentul României ar exista măcar câteva zeci de oameni de calitatea domnului Titus Corlățean, românii ar avea numai de câștigat și această țară ar ajunge foarte departe. Dacă în locul lui Klaus Werner Iohannis “Evanghelicul” ar fi fost Titus Corlățean președintele României, sunt sută la sută convins că referendumul pentru revizuirea articolului 48 alineatul 1 din Constituție ar fi fost de mult aprobat și organizat, urmând ca poporul român să se exprime ulterior prin vot în maximum 30 de zile cu privire la definirea clară a familiei în Constituția României. Din nefericire, “dacă” și cu “parcă” se plimbau în barcă… “Orice naţiune îşi are conducătorii pe care îi merită”, scria contele Joseph de Maistre în “Consideraţii despre Franţa” (1796). Prin contrast cu președintele României care a stat cu brațele încrucișate fără să facă nimic, este suficient să ne amintim modul în care senatorul Titus Corlățean a luptat cu toată ființa sa pentru soluționarea favorabilă a cazului Bodnariu și imediat putem să tragem concluziile care se impun. Senatorul Titus Corlățean este un om dedicat cauzelor nobile, un om deosebit de serios, un om de cuvânt pe care te poți baza, care nu bate câmpii, un om sincer care nu spune una ca să facă alta, precum majoritatea politicienilor români care ne dezamăgesc.

Vă invit să urmărim împreună prelegerea intitulată “Ce este familia pe care noi vrem să o protejăm prin Constituție?” pe care senatorul Titus Corlățean a susținut-o în Biserica Creștină Baptistă din Sibiu. Domnul să-l binecuvânteze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!