previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

SUPORTERII DE LA MECIUL DE IERI DINTRE ROMÂNIA ȘI LITUANIA AU AFIȘAT UN BANNER SUGESTIV CU REZULTATELE REFERENDUMULUI PENTRU CĂSĂTORIE

suporterii echipei nationale de fotbal au afisat in tribune un banner cu rezultatul referendumului pentru casatorie

(FOTO: Honor et Patria)

După cum unii dintre voi știți, ieri 11 octombrie 2018, echipa națională a României a jucat în deplasare partida de fotbal cu Lituania în Liga Națiunilor.
Meciul de la Vilnius a avut mai multe faze de infarct și s-a terminat cu victoria dramatică a tricolorilor cu scorul de 2-1 în favoarea României.

Cu această ocazie, suporterii români aflați în tribunele stadionului de fotbal, au afișat un banner pe care se putea observa rezultatul Referendumului pentru căsătorie din 6 și 7 octombrie 2018. Pe bannerul respectiv se putea citi textul „20% români, 80% BOIcot” adică un mesaj foarte sugestiv, scurt, clar și concis, pe înțelesul tuturor celor care au boicotat prima încercare de definire clară a căsătoriei naturale în Constituția României.

Cam aceasta este percepția suporterilor fotbaliștilor români, conform cărora DOAR CEI 20% DINTRE CETĂȚENII CU DREPT DE VOT AU DOVEDIT CU ADEVĂRAT CĂ SUNT ROMÂNI spre deosebire de ceilalți 80% care sunt niște… NEÎNȚELEPȚI pentru că au preferat să facă jocul manipulatorilor antireferendum și propagandiștilor proboicot.

HAI ROMÂNIA!

SURSA DE INFORMARE:
https://www.activenews.ro/sport-fotbal/Reactia-suporterilor-echipei-nationale-de-fotbal-dupa-Referendum-20-romani-80-BOIcot-153034

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!