previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

SORIN GRINDEANU A FOST DESEMNAT PRIM MINISTRU DE CĂTRE PREȘEDINTELE KLAUS IOHANNIS

SORIN MIHAI GRINDEANU - NOUL PRIM MINISTRU AL ROMANIEI

(foto: Secunda TV)

Astăzi, vineri 30 decembrie 2016, așa cum era și normal, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin care domnul Sorin Mihai Grindeanu a fost desemnat ca fiind noul prim ministru al României. Domnul Grindeanu a fost propus ieri ca prim ministru de alianța PSD-ALDE care a obținut majoritate parlamentară ca urmare a voturilor exprimate de români în 11 decembrie 2016. Președintele Iohannis a luat această decizie la o zi după ce s-a întâlnit față în față cu domnul Grindeanu la Palatul Cotroceni. Se pare că din acest moment, toți românii vor putea să sărbătorească liniștiți trecerea în Noul An 2017 fără să mai stea în tensiune, fără să mai riscăm o criză politică majoră, fără ca moneda națională să se mai deprecieze în raport cu dolarul și cu euro, fără ca economia să înceapă să fie grav afectată. România nu-și putea permite luxul de a se confrunta cu aceste probleme în contextul internațional în care din nefericire ne aflăm. Iată că până la urmă, președintele Iohannis a decis să evite un război total care ar fi rupt în bucăți societatea românească oricum divizată de ani și ani de zile. Acum este nevoie mai mult ca oricând de UN GUVERN SERIOS care să se apuce de treabă, să ia măsurile urgente care se impun, să dovedească FAPTE în loc de vorbe goale. Dacă nu se vor ține de cuvânt, dacă nu vor respecta programul de guvernare pe care s-au angajat să-l implementeze punct cu punct, SE VA ALEGE PRAFUL ȘI PULBEREA DE EI, inclusiv de partidele politice care au creat majoritatea parlamentară atât de necesară susținerii noului cabinet de la București. Aici nu mai discutăm de “dreapta” sau de “stânga” spectrului politic pentru că oricum, aceste concepte ideologice n-au nicio valoare în România, dovada fiind traseismul politic dezgustător al multor indivizi care din PSD (fost FSN1) au trecut în PNL (sau invers), din PDL (fost FSN2) au trecut în PNL, etc. Toți ticăloșii din fostul FSN, au intrat în PNL și în PSD, crezând că vor sfida inteligența românilor și vor înșela memoria colectivă. Ne iau de fraieri și acum, chipurile, sunt toți “de dreapta” (așa e moda!) după ce o viață întreagă au fost de stânga, vezi cazul fostului prim ministru fesenist (la acea oră, considerat neocomunist) Petre Roman care recent a fost INCULPAT împreună cu mentorul său Ion Iliescu pentru INFRACȚIUNI CONTRA UMANITĂȚII în Dosarul Mineriadei. Parcă-l văd și-l aud și acum pe Iliescu la televizor: “Vă mulțumim, dragi mineri, că ați venit în București” (n.r. ca să snopiți în bătaie oamenii nevinovați și să-i omorâți cu bâtele pe tinerii care demonstrau pașnic împotriva FSN!). Ion Iliescu (PSD) și Petre Roman (PNL) sunt ACUZAȚI de procurorii militari pentru organizarea şi coordonarea unui “atac generalizat şi sistematic” împotriva populaţiei civile, în care au implicat, totodată, şi forţele armate din cadrul MAI, MApN şi SRI, dar şi peste 10 mii de mineri şi muncitori din ţară.

Să ne rugăm Domnului ca noul prim-ministru Sorin Grindeanu SĂ NU NE DEZAMĂGEASCĂ, să se aplece cu mare grijă către problemele și necazurile românilor, să nu fie arogant, să nu fie sfidător, să aibă respect și bun simț
(eu cred că le are), să nu pună mai presus interesul personal sau de grup, ci să aibă ROMÂNIA ca prioritate în cei 4 ani care vor urma. Se pare că domnul Grindeanu este un om respectabil și asta nu pentru că spun eu. Am constatat cu uimire că noul prim ministru ESTE APRECIAT inclusiv de unii politicieni de vârf din cadrul PNL care nu au dat de ceasul morții când au auzit că domnul Grindeanu a fost propus de alianța PSD-ALDE, ci au observat de-a lungul timpului că acest om are niște calități incontestabile și merită cu adevărat să fie primul ministru al României. De exemplu, deputatul PNL Ben Oni Ardelean a declarat, miercuri seară, la Antena 3, că salută propunerea PSD ca Sorin Grindeanu să fie premierul României. “Eu salut această propunere. Sunt, dacă vreți, încântat că Timișul poate să aibă, din partea PSD, un premier. Cred că lucrul acesta este de bun augur pentru Timiș, pentru că Timișul a fost cam în opoziție de când mă știu eu”, a spus Ben Oni Ardelean.

Potrivit acestuia, PSD dă dovadă de normalitate și același lucru trebuie să-l facă și PNL.

“De cealaltă parte, dincolo de orice altceva, în 2012, când eram în USL, Sorin Grindeanu și cu mine am făcut o echipă. A fost deputat, eu eram senator pe același colegiu. Așadar, nu pot decât să am doar cuvinte de apreciere la persoana lui ca om. Am rămas prieteni, trebuie să specific lucrul acesta și nu pot să trec peste. De cealaltă parte, cred că este și o revenire a PSD la o normalitate. De aceea, cred că trebuie să fim și noi foarte normali în astfel de moment, să salutăm o propunere decentă, bună, în care PSD-ul se identifică cu astfel de propunere”, a mai spus Ben Oni Ardelean.

Iar eu nu pot să mai spun decât că vom trăi și vom vedea!
Hai să-i dăm o șansă, noului prim ministru Sorin Mihai Grindeanu!

Dumnezeu să binecuvânteze România!

FIȘA BIOGRAFICĂ A NOULUI PRIM MINISTRU AL ROMÂNIEI
SORIN MIHAI GRINDEANU

Sorin Grindeanu s-a născut la 5 decembrie 1973, la Caransebeș.
A absolvit Facultatea de Matematică — Secția Informatică, din cadrul Universității de Vest Timișoara (1992-1997).

După absolvire, a urmat cursuri de specializare: studii aprofundate, specializarea “Baze de Date” la Universitatea de Vest Timișoara, Facultatea de Matematică — Secția Informatică (1997-1998); bursa Tempus pe o perioadă de trei luni la Universitatea din Bologna — Italia în domeniul Statistică socială (1999); specializări în domeniul: Educația adulților la Institut fur Erwchsenenbildung din Frankfurt — Germania, Universidade de Aveiro, Portugalia, Metropolitan Leeds University, Marea Britanie (2001).

A fost preparator la Universitatea de Vest Timișoara, Facultatea de Sociologie și Psihologie (oct. 1998-oct.2000); asistent universitar la Universitatea de Vest Timișoara, Facultatea de Sociologie și Psihologie (oct. 2000-dec.2001); director Direcția pentru Tineret și Sport a Județului Timiș (nov.2001-ian.2004); director general adjunct Delpack Invest SRL (ian. 2005-mart.2008); director SC Ahm Smartel SRL (mart.-iun.2008).

A intrat în politică în noiembrie 1996, când a devenit membru al PDSR.
Doi ani mai târziu, în octombrie 1998, a devenit vicepreședinte al Organizației de Tineret a PDSR Timiș, iar în decembrie 2001 — vicepreședinte al Tineretului Social Democrat Timiș. A fost membru în Biroul Executiv Județean al PSD Timiș (din oct.2002), membru în Consiliul Național al TSD (din nov.2002) și președinte executiv al Organizației Județene a PSD Timiș (din dec.2003).
Prim-vicepreședinte al Organizației Județene a PSD Timiș și președinte PSD Timișoara (din apr.2005), potrivit site-ului oficial al Camerei Deputaților.
La 30 august 2013, Sorin Grindeanu a fost ales secretar general adjunct al PSD, iar la 19 iunie 2015, a fost ales în funcția de președinte al PSD Timiș.

În perioada 2004-2008, a fost consilier local la Consiliul Local Timișoara.
Din iunie 2008 până în ianuarie 2013, a fost viceprimar al Municipiului Timișoara.

În urma alegerilor parlamentare din 9 decembrie 2012, Sorin Grindeanu a fost ales deputat în circumscripția electorală nr. 37 Timiș, colegiul uninominal nr. 2.

În perioada martie-iunie 2003, a participat la Școala Politică a Tinerilor Social Democrați, organizată de Fundația Friedrich Ebert Timișoara, iar în februarie 2003 — la cea de-a V-a Conferință a Consiliilor de Tineret din Grecia-Salonic. Din martie 1998 până în august 1999 a fost președinte al Asociației Social — Culturale Timisiensis XXI, Timișoara. De asemenea, a fost membru fondator al Forului Democrat Român Timiș și membru al Agenției regionale pentru stimularea și integrarea tinerilor (ARSIT).

A fost ministru pentru Societatea Informațională (17 dec.2014 — 17 nov.2015).

În urma alegerilor locale din 5 iunie 2016, Sorin Grindeanu a devenit președinte al Consiliului Județean Timiș din partea PSD.

Printre cărțile și lucrările publicate se numără:

“Introducere în informatica socială”, Editura Universitatea de Vest 2000;

“Tehnoredactare computerizată”, Editura Universitatea de Vest 2002

“Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă”
Editura Ionescu 2002.

SURSE DE INFORMARE/DOCUMENTARE:

http://www.dcnews.ro/ion-iliescu-inculpat-in-dosarul-mineriadei_526866.html

http://www.agerpres.ro/politica/2016/12/28/ben-oni-ardelean-pnl-salut-propunerea-psd-ca-sorin-grindeanu-sa-fie-premier-21-10-42

http://www.opiniatimisoarei.ro/tatal-lui-sorin-grindeanu-a-plans-cand-s-a-anuntat-ca-fiul-sau-este-premier-e-baiatul-meu-vreau-sa-cred-ca-va-fi-o-mandrie-pentru-timis/30/12/2016

PRIMUL MINISTRU SORIN GRINDEANU E UN FAMILIST CONVINS:

PRIMUL MINISTRU SORIN GRINDEANU ESTE UN FAMILIST CONVINS

SORIN SI MIHAELA GRINDEANU IMPREUNA CU CEI DOI COPII

(foto: facebook.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!