previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

SONDAJ DE OPINIE PRIVIND INTENTIA DE PARTICIPARE LA REFERENDUMUL DIN 6-7 OCTOMBRIE 2018

SONDAJ DE OPINIE ANTENA 3 DESPRE INTENTIA DE PARTICIPARE REFERENDUM DEFINIRE CASATORIE 6-7 OCTOMBRIE 2018

În cadrul emisiunii SINTEZA ZILEI de la Antena 3, Mihai Gâdea a prezentat rezultatul unui sondaj de opinie în care telespectatorii și-au exprimat intenția de participare la Referendumul pentru definirea clară a căsătoriei în Constituția României, consultare populară programată în zilele de 6 și 7 octombrie 2018 între orele 7.00 și 21.00

Întrebarea a fost următoarea: MERGEȚI LA REFERENDUM?
Modalitatea înregistrării exprimării celor două opțiuni: online (Facebook)
Data realizării acestui sondaj de opinie: joi 27 septembrie 2018
Rezultatele acestui sondaj de opinie au fost următoarele:

70,4% au declarat că DA adică VOR MERGE la Referendum
29,6% au declarat că NU adică NU VOR MERGE la Referendum

Concluzia este că românii AU ÎNȚELES valoarea și importanța deosebită a acestui Referendum pentru definirea clară a căsătoriei în Constituția României chiar dacă în ultimul timp s-a declanșat o campanie proboicot murdară plină de minciuni ordinare și manipulări odioase. Din fericire au fost desființate toate “argumentele” lansate pentru ca românii să nu participe la acest act de exprimare a suveranității naționale a României.

POPORUL ROMÂN NU ESTE NICI CRETIN ȘI NICI IDIOT! ROMÂNII DAU DOVADĂ DE ÎNȚELEPCIUNE, vor participa la Referendumul din 6 și 7 octombrie 2018 și vor vota DA pentru revizuirea articolului 48 alineatul 1 din Constituția României în așa fel încât căsătoria naturală să fie definită ca uniunea liber consimțită între UN BĂRBAT și O FEMEIE.

Hasta la vista, voi toți cei care trâmbițați ideologii străine de credința neamului românesc!
AICI NU SUNTEM ÎN CANADA! AICI SUNTEM ÎN ROMÂNIA ȘI PE-AICI NU SE TRECE!
V-AȚI PRINS?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!