previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

SFÂRȘIT DE AN DAR MERGEM ÎNAINTE CU CREDINȚĂ ÎN DUMNEZEU

FELICITARE CRESTINA DE ANUL NOU

Anul 2016 a fost un an extrem de greu pentru unii dintre noi, cu foarte multe încercări și suferință, cu momente apăsătoare și epuizante care au putut fi depășite doar prin bunătatea și îndurarea lui Dumnezeu. Pentru alții, 2016 nu a fost altceva decât un an normal din viața lor, un an cu nimic mai diferit decât alți ani sau în cel mai fericit caz, un an în care s-au apropiat mai mult de Dumnezeu și au umblat cu mai multă grijă în călătoria lor pe acest pământ. Pentru ultimii, 2016 a continuat să fie un an de chefuri, beții și îmbuibări, un an în care viața lor s-a limitat la plăcerea de o clipă a păcatului, un an trăit ca de obicei fără Hristos și fără Dumnezeu, în ciuda faptului că se declară “creștini”.

În aceste ultime ore ale anului 2016, doresc din toată inima ca toți cititorii blogului meu să primească din partea bunului nostru Dumnezeu și Tată Ceresc UN AN NOU BINECUVÂNTAT ȘI FERICIT, cu realizarea tuturor planurilor care sunt după voia Domnului, cu multe bucurii și împliniri, cu daruri duhovnicești.

Cel mai minunat și fără de preț dar pe care îl puteți primi în anul 2017
este DOMNUL HRISTOS care și-a dat viața la cruce pentru fiecare dintre noi!

Să ne cercetăm inimile, să-L rugăm pe Dumnezeu să ne curățească
și să ne sfințească, să ne dea puterea să trăim în neprihănire, în smerenie,
în ascultare de glasul Duhului Sfânt, așa cum ne învață Sfânta Scriptură.

SĂ NU LĂSĂM SĂ TREACĂ MÂNTUIREA PE LÂNGĂ NOI, să nu zădărnicim
planul lui Dumnezeu pentru fiecare dintre noi, să fim urmași ai Mântuitorului, nu numai simpli ascultători ci și împlinitori ai Cuvântului Sfânt.

Să ne rugăm pentru toate rudele noastre, pentru toți prietenii care încă resping Evanghelia și trăiesc în întuneric fără să le pese unde vor petrece veșnicia.

LA MULȚI ANI VEȘNICI, TUTUROR ROMÂNILOR!

Cu drag,
Tomis the Cat – blogger evanghelic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!