previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

SENATORII ROMANI AU VOTAT PENTRU DEFINIREA CLARA A FAMILIEI SI CASATORIEI IN CONSTITUTIE SI ORGANIZAREA REFERENDUMULUI POPULAR LA DATA DE 7 OCTOMBRIE 2018

SENATUL ROMANIEI

SINGURII CARE AU FOST ÎMPOTRIVA REFERENDUMULUI PENTRU DEFINIREA CLARĂ A FAMILIEI ȘI CĂSĂTORIEI NATURALE ÎN CONSTITUȚIE SUNT USR ȘI PREȘEDINTELE KLAUS WERNER IOHANNIS

MARȚI 11 SEPTEMBRIE 2018 este o zi care va intra în istoria poporului român.
Senatul României a dovedit că de data aceasta s-a ridicat la înălțimea așteptărilor și nu a dezamăgit. Votul zdrobitor al majorității senatorilor români a fost PENTRU INIȚIATIVA CETĂȚENEASCĂ A COALIȚIEI PENTRU FAMILIE adică pentru revizuirea articolului 48 alineatul 1 din Constituție, însemnând definirea clară și neinterpretabilă a familiei și căsătoriei în Constituția României și organizarea Referendumului popular la data de 7 octombrie 2018.

Acest vot de importanță deosebită reprezintă A DOUA MARE BIRUINȚĂ după votul din 2017 când Camera Deputaților a fost primul for în care s-a votat masiv pentru definirea clară a familiei și căsătoriei în Constituția României. Senatul României este for decizional și astăzi a deschis calea către Referendumul popular din 7 octombrie 2018 care va consfinți definiția constituțională a căsătoriei ca fiind uniunea liber consimțită între UN BĂRBAT și O FEMEIE.

VOTUL A FOST DESCHIS ȘI NOMINAL CA SĂ SE VADĂ FOARTE CLAR CUM A VOTAT FIECARE SENATOR ROMÂN ȘI SĂ AFLE TOATĂ LUMEA CINE A FOST ÎMPOTRIVA CĂSĂTORIEI NATURALE ÎNTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE AȘA CUM A LĂSAT DUMNEZEU!

Senatorul Şerban Nicolae a propus ca votul să fie nominal prin strigare.
Majoritatea PSD-ALDE a fost de acord cu această solicitare absolut normală și de bun simț.

Iată cum s-a votat astăzi în Senatul României:
Din totalul de 136 de senatori au fost prezenți în plen 128 dintre care 107 senatori AU VOTAT PENTRU, 14 senatori AU VOTAT CONTRA și 7 senatori S-AU ABȚINUT DE LA VOT.

Din 136 de senatori, 9 au fost absenți, între care și fostul președinte Traian Băsescu.
Probabil că domnia sa n-a considerat ca fiind prioritară această temă de importanță fundamentală pentru viitorul copiilor și nepoților noștri, pentru soarta națiunii române.

Senatorii care AU VOTAT ÎMPOTRIVA Referendumului pentru căsătoria naturală sunt:

1. Vlad Alexandrescu – USR
2. Allen Coliban – USR
3. Silvia-Monica Dinică – USR
4. Nicoleta-Ramona Dinu – USR
5. George-Edward Dîrcă – USR
6. Nicu Fălcoi – USR
7. Cristian Ghica – USR
8. Mihai Goțiu – USR
9. Dan Lungu – USR
10. George Marussi – USR
11. Radu-Mihai Mihail – USR
12. Florina Presadă – USR
13. Adrian Wiener – USR
14. Florin Manole – PSD

Senatorii care S-AU ABȚINUT DE LA VOT sunt următorii:

1. Alina Gorghiu – PNL
2. Florin Cîțu – PNL
3. Daniel Fenechiu – PNL
4. Laura-Iuliana Scântei – PNL
5. Antal Lorant – UDMR
6. Turos Lorand – UDMR
7. Csaba-Zoltan Novak – UDMR

Senatorii care AU ABSENTAT DE LA VOT sunt următorii:

1. Traian Băsescu – PMP
2. Constantin-Daniel Cadariu – PNL
3. Răducu George Filipescu – PNL
4. Gabriela Crețu – PSD
5. Doru-Adrian Pănescu – PSD
6. Ion Popa – ALDE
7. Teodor Meleșcanu – ALDE
8. Vergil Chițac – Independent

UITAȚI-VĂ CU MARE ATENȚIE LA SENATORII DE MAI SUS CARE AU VOTAT ÎMPOTRIVĂ!
NE-AU DEZAMĂGIT! NU MERITĂ SĂ FIE SENATORI AI ROMÂNIEI! SĂ-I MAI VOTEZE MUTU’!

Urmează ca legea să fie trimisă la Curtea Constituțională a României (CCR) care va da un aviz (cel mai probabil FAVORABIL) în termen de 5 zile pentru ca Referendumul să poată avea loc în ziua de DUMINICĂ 7 OCTOMBRIE 2018.

Slăvit să fie Numele Domnului pentru această mare biruință!

NE VEDEM LA REFERENDUMUL PENTRU DEFINIREA CLARĂ A CĂSĂTORIEI ÎN CONSTITUȚIE!
CĂSĂTORIA = UNIUNEA LIBER CONSIMȚITĂ ÎNTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE! PUNCT!

EXPUNEREA DE MOTIVE A PROPUNERII LEGISLATIVE DE REVIZUIRE A CONSTITUȚIEI ÎN VEDEREA DEFINIRII CLARE ȘI NEINTERPRETABILE A CĂSĂTORIEI NATURALE:

“Prezentul act normativ își propune să înlăture orice echivoc pe care utilizarea termenului de ‘soți’ în cuprinsul art. 48 al. 1 din Constituția Romaniei ar putea să-l aducă în conturarea noțiunii de ‘familie’, a raportului dintre ‘familie’ și dreptul fundamental al bărbatului și al femeii de a se căsători și a întemeia o familie. Dreptul de a se căsători și de a întemeia o familie este privit ca un drept comun al bărbatului și al femeii care, formând un cuplu, recunoscut prin căsătorie, pot întemeia în mod natural o familie. El nu poate fi conceput ca un drept al cărui conținut să depindă în mod arbitrar de voința unilaterală doar a bărbatului sau doar a femeii”

Dacă cetățenii români vor aproba prin votul pe care îl vor acorda la Referendumul ce va fi organizat în 7 octombrie 2018, articolul 48 alineatul 1 din Constituția României va arăta astfel:

“Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între UN BĂRBAT și O FEMEIE,
pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor”

Apără copiii României!

Apără copiii României! Apără căsătoria dintre un bărbat și o femeie! Apără România de mâine!

Publicată de Referendum pentru România pe Miercuri, 5 Septembrie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!