previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

RUGĂCIUNE UNII PENTRU ALȚII

FRATII CRESTINI SE ROAGA IMPREUNA ASA CUM NE INVATA SFANTA SCRIPTURA

“Rugaţi-vă neîncetat! Mulţumiţi lui Dumnezeu pentru toate lucrurile;
căci aceasta este voia lui Dumnezeu, în Hristos Iisus, cu privire la voi.”
(1 Tesaloniceni 5:17-18)

Iubiți credincioși baptiști, creștini după Evanghelie, penticostali,

Duminică, 24 aprilie 2016, ne amintim cu toții de intrarea Domnului Iisus Hristos în Ierusalim. Este o zi deosebită pentru fiecare dintre noi în care să mulțumim că El, Mântuitorul lumii, a ales să intre în cetatea sfântă și să meargă cu hotărâre spre drumul către Golgota, dar mai ales către Înviere.

Este, totodată, un moment deosebit să ne rugăm unii pentru alții, astfel încât mărturia noastră, atât prin Bisericile din care facem parte, cât și prin Alianța Evanghelică din România, să fie cu adevărat, o mărturie a unității și a dragostei frățești.

De aceea, așa după cum s-a hotărât în întâlnirea de la Arad a Comitetelor Executive ale Cultului Creștin Baptist, Bisericii Creștine după Evanghelie și Cultului Creștin Penticostal, atât în programele de dimineață, cât și în cele de după amiază, îndemnăm ca în toate Bisericile să se înalțe rugăciuni către Dumnezeu, cerând binecuvântarea lui Dumnezeu peste România, cât și peste unitatea noastră.

Acest îndemn se adresează și Bisericilor românești din Diaspora.

Creștinii după Evanghelie se vor ruga pentru baptiști și penticostali, penticostalii pentru creștinii după Evanghelie și baptiști, iar baptiștii pentru creștinii după Evanghelie și penticostali.

În unitate, prin dragostea Domnului Iisus Hristos,

Președinte,
Viorel IUGA

Vicepreședinte,
Ioan MOLDOVAN

Secretar General,
Virgil ACHIHAI

SURSA:

https://aliantaevanghelica.wordpress.com/2016/04/19/rugaciune-unii-pentru-altii/

2 thoughts on “RUGĂCIUNE UNII PENTRU ALȚII”

  • ASTA-I CULMEA! Mă determini să-ți spun câteva lucruri, n-am încotro, tu mă obligi, am câteva lucruri pentru tine, sper să le primești cu o inimă deschisă în loc să sari în sus:

   1. Ortodocșii, catolicii și greco-catolicii NU FAC PARTE DIN ALIANȚA EVANGHELICĂ DIN ROMÂNIA! Nu știai acest lucru?!? Nu-i nimic, afli acum… Nu-i oprește nimeni să intre în Alianța Evanghelică dar te asigur că nici nu vor să audă de așa ceva pentru că ei se consideră “dreptcredincioși” care nu au ce discuta cu “sectarii”. Păi, tu nu știi că acest Comunicat a fost lansat de conducerea Alianței Evanghelice din România?!? N-ai văzut că e semnat de pastorii Viorel Iuga, Ioan Moldovan și Virgil Achihai?!? Era cumva semnat și de “preafericitul” Teoctist, (pardon, Daniel) și n-am observat eu cumva?!? Era cumva semnat de papa de la Roma?!?

   2. Argumentul tău cu “majoritatea” din țara asta, NU ESTE SCRIPTURAL și sfidează litera și spiritul Evangheliei deoarece în Rai nu intră cei mulți, ci CEI PUȚINI (mulți sunt chemați, puțini sunt aleși). În Împărăția lui Dumnezeu NU SE INTRĂ CU GRĂMADA, CU GLOATA, CU MULȚIMEA, CU NORODUL, CU POPORUL, CU MAJORITATEA!!!!!! Tu n-ai citit în Biblie că MAJORITATEA oamenilor se duc pe poarta cea largă și doar FOARTE PUȚINI se nevoiesc să intre prin ușa cea strâmtă?!? De unde ai tu ideile astea nebiblice? Tu ești creștin evanghelic născut din nou sau cumva ești ortodox, catolic sau greco-catolic?!? Tu faci parte din gloata, din grămada de oameni care dă năvală SPRE IAD, sau faci parte din CEI PUȚINI care se luptă să facă zilnic VOIA DOMNULUI (nu voia “preafericitului” sau a papei de la Roma!) și care se nevoiesc să intre pe poarta cea strâmtă care duce spre Cer?!?

   DIN CE CATEGORIE FACI TU PARTE?!?!?!?!?

   După atâția ani de credință în care zici că ești, nu m-am așteptat să ai asemenea abordări pe care le întâlnești doar la cei care s-au întors de curând la Dumnezeu. Eu zic să nu mai fii “avocatul diavolului” și îți recomand să fii de partea copiilor lui Dumnezeu, răscumpărați prin sângele lui Hristos, lasă-i pe ortodocși și pe catolici, nu le mai duce tu grija, că de ei au grijă “preafericiții” lor… Ei au “icoana – fereastră către cer” (oare ce fel de “cer” or avea în capul lor?!?) iar noi ne străduim să intrăm la Dumnezeu prin UȘA cea strâmtă, adică PRIN DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS – SINGURUL MIJLOCITOR! La Dumnezeu nu se intră pe fereastră (NUMAI HOȚII INTRĂ AȘA!) ci se intră doar prin Ușa care este Hristos Domnul! Ei au “cultul morților” și alte aberații idolatre nebiblice ale unei credințe MOARTE care nu schimbă în niciun fel viața omului iar noi căutăm să mergem pe Calea unei credințe VII care transformă radical inima și viața omului, așezându-l într-o stare după voia lui Dumnezeu (se numește neprihănire, Tatăl Ceresc ne consideră NEPRIHĂNIȚI datorită credinței în jertfa de la cruce a Fiului)

   Victor, LASĂ MORȚII SĂ-ȘI ÎNGROAPE MORȚII ȘI APUCĂ-TE SĂ VESTEȘTI ÎMPĂRĂȚIA LUI DUMNEZEU! Adu-i la Hristos, dacă vrei să faci ceva pentru mântuirea lor! Câți ortodocși sau catolici ai adus la Domnul până acum?!? Ia zi-mi și mie, m-ai făcut tare curios… Cerți Alianța Evanghelică pentru că nu se roagă pentru ortodocși și catolici, dar CÂȚI ORTODOCȘI ȘI CATOLICI AI ADUS LA DOMNUL HRISTOS?!?!?

   “Nevoiți-vă să intrați pe Ușa cea strâmtă!”
   (Luca 13:24)

   “Eu sunt Uşa! Dacă intră cineva prin Mine, va fi mântuit!” (Ioan 10:9)

   „Vino după Mine” şi lasă morţii să-şi îngroape morţii!”, i-a răspuns Iisus. (Matei 8:22)

   “Dar Iisus i-a zis: „Lasă morţii să-şi îngroape morţii,
   şi tu du-te de vesteşte Împărăţia lui Dumnezeu!”
   (Luca 9:60)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!