previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

ROMÂNIA ESTE CEA MAI FRUMOASĂ ȚARĂ DIN LUME

ROMANIA AND THE BLACK SEA

Știați că România este cea mai frumoasă țară din această lume? Nu credeți?
Cine are îndoieli, poate să vizioneze materialele video de mai jos și mai stăm de vorbă. Spuneți-le, tuturor străinilor pe care-i cunoașteți, să vină să vadă munții și toate celelalte meleaguri superbe ale României, să-și petreacă vacanțele în aceste locuri minunate pe care ți le poți imagina doar în vis.
A venit timpul să ne promovăm patria așa cum se cuvine, oriunde ne-am afla! Dacă ești român, începe să faci acest lucru chiar acum pentru țara în care te-ai născut! Chiar dacă bunul Dumnezeu te-a ajutat să ajungi unde ai ajuns, nu uita de unde ai plecat, nu uita mirosul ierbii și al fânului, nu uita pădurile falnice, nu uita izvoarele și râurile cristaline în care se oglindea cerul, nu uita marea albastră, nu uita nimic din toate aceste minunății, nu uita țara în care ai copilărit…

Să nu uiți niciodată că ești român!

Tagged with:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!