previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

ROMÂNIA A PRELUAT PREȘEDINȚIA ROTATIVĂ A CONSILIULUI UNIUNII EUROPENE

ATENEUL ROMAN LUMINAT IN CULORILE TRICOLORULUI

foto: europafm.ro

Cei care n-au putut urmări transmisiunea directă televizată a ceremoniei de la Ateneul Român prin care România a preluat președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene au chiar acum posibilitatea să se instaleze confortabil într-un fotoliu și să vizioneze pe blogul meu toată înregistrarea acestui eveniment de mare importanță pentru România.

Eu cred cu tărie că acest eveniment unic are o valoare mult mai mare decât toate luptele politice fratricide mizerabile interminabile și aruncă în derizoriu orgoliile nemăsurate demonstrate de ambele părți ale scenei politice. Politicienii noștri de pe malurile Dâmboviței țin foarte mult la imaginea lor dar țin foarte puțin sau chiar deloc la imaginea României în plan internațional. Se pare că dragostea de țară și patriotismul nu valorează decât două parale chioare pentru cei mai mulți dintre cei cocoțați fără niciun merit în vârful piramidei, fie ei din cadrul puterii, fie din opoziție.

Momentul actual este cu adevărat istoric fără nicio exagerare și avem doar două variante. Ori suntem capabili să gestionăm cu competență, inteligență și demnitate această perioadă de șase luni de zile, ori o să ne facem de rușinea Europei și a lumii întregi doar așa ca să nu ne mai spele nicio apă și să ajungem de pomină.
În naivitatea mea, cred că mai există totuși o speranță (sper să nu fie iluzorie) că măcar acum în ceasul al 12-lea, forțele politice se vor coagula în jurul unui proiect de țară și vor înțelege semnificația deosebită și greutatea apăsătoare extraordinară a următoarelor șase luni de zile. Țara noastră trebuie neapărat să reușească!

Fie ca bunul Dumnezeu să binecuvânteze România!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!