previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

RIDICĂ-ŢI OCHII CĂTRE CER ! TREBUIE SĂ TE NAŞTI DIN NOU !

DUHUL SFANT IN CHIP DE PORUMBEL

DOMNUL IISUS VREA SĂ VINĂ ÎN INIMA TA
“Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa ! Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine” (Ioan 14:6)

DOWNLOADAŢI AICI UN FILM EXCELENT : “UN LUTHER AL ROMÂNIEI” !

De multe ori, oamenii se întreabă: oare ce-o fi aia o “naştere din nou” ?!? Adică DE CE este nevoie să ne naştem din nou şi să începem O ALTĂ VIAŢĂ ?!? Ce nevoie am eu să trăiesc ALTFEL, din moment ce nu am omorât pe nimeni, n-am spart casa nimănui, n-am dat în cap la nimeni, n-am furat,
n-am violat, n-am făcut nici un rău, am ajutat toată viaţa pe unul şi pe altul şi am făcut numai bine peste tot !!! Şi atunci, ce mai e şi chestia asta cu NAŞTEREA DIN NOU pe care o găsim în Sfânta Evanghelie Ioan 3:7 ?!?
Nu cumva această poruncă a lui Dumnezeu cu privire la NAŞTEREA DIN NOU se referă numai la criminali, violatori, hoţi, curvari, etc ?!? Nu cumva NAŞTEREA DIN NOU trebuie să aibă loc numai în viaţa oamenilor răi şi ticăloşi ?!? Să se pocăiască şi să se nască din nou, ăia din puşcării, bandiţii şi criminalii ăia, nu eu !!! Ce legătură are naşterea asta din nou… cu mine ?!? OMULE CARE AI GÂNDIT AŞA PÂNĂ ÎN ZIUA DE AZI !!! Nu uita că TOŢI suntem oameni păcătoşi PIERDUŢI până în clipa când decidem să-L primim CU ADEVĂRAT pe Domnul în inima şi în viaţa noastră ! DEGEABA suntem noi nişte oameni cumsecade şi de treabă, pentru că în Împărăţia lui Dumnezeu NU vor intra “oamenii de treabă” şi nici “oamenii cumsecade” !!! Evlavia ta, religiozitatea ta şi moralitatea ta, NU SUNT SUFICIENTE pentru a păşi pe Calea Mântuirii ! Adu-ţi aminte de Fariseii, Cărturarii şi Preoţii din vremea Domnului Iisus Hristos ! Mai ştii ce evlavioşi, religioşi şi morali erau ?!? Sper că nu-ţi doreşti să fii şi să rămâi şi tu ca ei ! DEGEABA faci fapte bune, dacă tu CONTINUI să trăieşti în păcat (vezi Gigi Becali) eşti robit şi înlănţuit de o grămadă de lucruri şi nimicuri ale acestei lumi, ai micii tăi dumnezei la care te închini în fiecare zi şi încă nu ai primit O INIMĂ NOUĂ din partea lui Dumnezeu ! Faptele tale bune… sunt ca o haină mânjită, ca o cârpă murdară înaintea lui Dumnezeu ! Domnul NU vrea ca tu să fii mai bun ! Domnul vrea SĂ-L LAŞI PE EL SĂ TE FACĂ SĂ FII MAI BUN !!! Este o mare diferenţă şi este foarte important să înţelegi acest lucru !!!
Când ai să accepţi, omule, acest adevăr esenţial ?!? Nu ceea ce faci TU te scoate din starea de om păcătos pierdut, ci credinţa sinceră în CEEA CE A FĂCUT HRISTOS LA CRUCE PENTRU TINE !
Prin credinţa puternică în jertfa Domnului, tu poti să ai şansa de a intra pe Calea Mântuirii, o Cale ÎNGUSTĂ, care presupune multe eforturi, multe sacrificii, multe renunţări ! Dar MERITĂ să începi să mergi şi tu pe Calea cea Sfântă ! MERITĂ să primeşti din toată inima Sfânta Evanghelie ca să fii şi tu un om binecuvântat şi fericit cu adevărat ! Ascultă glasul lui Dumnezeu şi NU REFUZA chemarea Duhului Sfânt !

Aşa să te ajute Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!