previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

RICHARD WURMBRAND ESTE CONSIDERAT UN EROU AL ROMANIEI

Indiferent de ce vor spune unii sau alții, indiferent de opțiunile politice sau de preferințele fiecăruia, mie îmi plac posturile de televiziune care promovează oamenii de valoare ai poporului român. Avem un obicei oribil (m-am exprimat prea elegant) de a uita faptele de onoare, demnitate și curaj ale înaintașilor noștri, nu știm să respectăm și să prețuim cu adevărat memoria celor ce ne-au lăsat o bogată moștenire spirituală, oameni a căror trăire este o lecție de viață pentru noi toți.

Cam întotdeauna apreciem un om abia după ce nu mai este printre noi sau nici măcar atunci. Tocmai de aceea, într-un context media în care televiziunile așa zis “românești” oferă doar “ce se cere” pe piață (entertainment sau nimicuri ale acestei lumi pline de necurăție și păcat), nu pot să mă prefac că nu văd nimic atunci când un post de televiziune dedică EDUCAȚIEI fie chiar și câteva minute extrem de necesare și de prețioase în special în România zilelor noastre.

Mie mi se pare că românii se prăbușesc într-un abis al lipsei totale de cultură și mai ales de educație și dacă nu se iau măsuri urgente, dacă nu luptăm împreună ca să contracarăm acest fenomen, vor apare consecințe extrem de grave, mai ales în rândurile adolescenților și tinerilor, consecințe care din nefericire deja se văd. Tocmai de aceea, prin blogul meu mă străduiesc să fiu contra curentului, să aduc înaintea românilor tot ceea ce merită să fie cunoscut și apreciat cum se cuvine, tot ceea ce poate constitui un punct de reper moral și spiritual pentru noi toți.

Vă invit cu drag să urmărim împreună cele câteva minute în care un post privat de televiziune face ceea ce ar trebui să facă toate celelalte televiziuni private. Din nefericire, avem de-a face doar cu o fericită excepție și sunt foarte sceptic că alte televiziuni vor urma acest exemplu. Aș fi foarte bucuros să mă înșel dar mi-e tare teamă că voi avea dreptate.

Vă rog să trimiteți acest material de aproape patru minute, tuturor prietenilor și cunoscuților voștri, în așa fel încât toți românii să-l cunoască pe unul dintre eroii României, un român și un creștin adevărat care reprezintă un model demn de urmat și pe care am avut fericirea să-l cunosc personal. În ultimii săi ani de viață, i-am strâns mâna și i-am mulțumit cu mult respect și recunoștință pentru tot ce a făcut, pentru modul cum a trăit și a slujit semenilor săi și lui Dumnezeu pe acest pământ. Ne vom revedea odată… lângă Iisus când vom fi!

https://www.tomisthecat.ro/richard-wurmbrand-marturia-unui-slujitor-al-lui-dumnezeu/

https://www.tomisthecat.ro/richard-wurmbrand-un-apostol-pavel-al-cortinei-de-fier/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!