ALIANTA RENASTEREA NATIONALA
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
previous arrow
next arrow

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

REFERENDUMUL PENTRU DEFINIREA CLARĂ A FAMILIEI ȘI CĂSĂTORIEI ÎN CONSTITUȚIE VA AVEA LOC PROBABIL ÎN 10 SAU 17 IUNIE 2018

“Cu toții ne dorim niște legi mai bune, spunea un antevorbitor, dar ne dorim și o Constituție mai bună, o Constituție în concordanță cu realitățile și istoria poporului român. În concordanță cu cele peste trei milioane de semnături care s-au strâns, noi vă spunem răspicat că SUNTEM PENTRU modificarea Constituției pentru că în primul rând, nu putem nega istoria, nu putem nega tradițiile și nu putem nega efortul celor peste 3 milioane de români pentru că a fost cea mai mare inițiativă cetățenească de modificare a unei legi, respectiv, modificarea Constituției.

O VESTE BUNĂ este aceea că astăzi 3 mai 2018, Curtea Constituțională a României A RESPINS acea nouă tergiversare (n.r. a președintelui Klaus Iohannis) […] În zece zile, președintele României va promulga Legea Referendumului, urmând ca apoi în 30 zile, după ce Senatul va aproba forma pe care noi am propus-o, să organizăm Referendumul. Uitându-mă pe calendar, cred că undeva pe 10 iunie 2018, se va putea desfășura Referendumul pentru modificarea Constituției.

Consider că toate forțele politice responsabile și toți oamenii politici responsabili din România VOR SUSȚINE acest demers de modificare a Constituției pentru că este UN DEMERS NORMAL. Suntem parte a Uniunii Europene dar avem propriile tradiții și propria istorie. Cred că DEFINIREA FOARTE CLARĂ A FAMILIEI PRIN CONSTITUȚIE prin efortul foarte mare al multor români, va avea finalitatea cea mai bună undeva în 10 iunie 2018.

[…] FELICITĂRI! SĂ NE VEDEM CU TOȚII PE 10 IUNIE LA MODIFICAREA CONSTITUȚIEI!”

(Florin Iordache – Deputat PSD – Declarație de presă la Conferinţa “Referendumul pentru Căsătorie în România: Perspective Naţionale şi Internaţionale” – organizat la Palatul Parlamentului, astăzi 3 mai 2018)

SURSA:

http://stiri.tvr.ro/referendumul-pentru-definirea-familiei-ca-uniunea-intre-un-barbat—i-o-femeie-ar-putea-avea-loc-pe-10-iunie_830840.html

referendum pentru romania si familia traditionala - casatoria dintre un barbat si o femeie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!