previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

REFERENDUMUL PENTRU DEFINIREA CLARA A CASATORIEI IN CONSTITUTIE ESTE AL CETATENILOR ROMANI!

FAMILIA ESTE INTEMEIATA PE CASATORIA LIBER CONSIMTITA INTRE UN BARBAT SI O FEMEIE

(foto: DC NEWS)

Coaliția pentru Familie și Platforma Civică Împreună fac următoarele precizări:

Inițiativa noastră de revizuire a Constituției României nu are nicio legătură cu vreo formațiune politică. NU SUNTEM ȘI NU AM FOST NICIODATĂ LA REMORCA NICI PARTID.

Demersul nostru nu este în niciun fel legat de PSD sau de guvernarea PSD.
Protocoalele semnate cu PSD, PNL și ALDE nu au vizat decât obținerea sprijinului parlamentar pentru adoptarea legii de revizuire a Constituției României.

Am respins și respingem confiscarea politică a inițiativei noastre. Exprimarea publică a susținerii demersului celor 3 000 000 de cetățeni români, inclusiv de către actori politici, nu poate fi considerată o încercare de confiscare politică. De altfel, legea de revizuire constituțională nu a putut trece decât cu votul mai multor partide de la putere și din opoziție.

Organizatorul Referendumului este Guvernul României, nu PSD! Cine consideră că structura politică a guvernului este un impediment pentru votul la Referendum, va trebui să fie consecvent și să boicoteze și alegerile de anul viitor organizate de același guvern. Ceea ce este, evident, absurd.

Votul TRANSPARTINIC din Parlamentul României demonstrează clar că nu putem vorbi de o confiscare politică a inițiativei noastre. Referendumul este al cetățenilor români care au semnat pentru inițiativa cetățenească și al celor care vor veni la vot, indiferent cum vor vota.

Tema Referendumului este protecția constituțională a definiției căsătoriei, deci nu vom vota pentru sau împotriva vreunui partid politic, pentru sau împotriva vreunui lider politic. Votul pe care îl vom da este pentru păstrarea firescului vieții noastre și a copiilor noștri. Orice altă înțelegere a organizării Referendumului este viciată de interese meschine.

Atacurile și defăimarea continue la adresa milioanelor de cetățeni români care și-au dorit Referendumul demonstrează nivelul de violență și vulgaritate excesivă la care s-a ajuns în societatea românească. Deplângem această situație și îi încurajăm pe toți susținătorii Referendumului să nu dea curs niciunei tentații de a răspunde cu aceeași monedă.

Deplângem și condamnăm campania agresivă împotriva Bisericii Ortodoxe Române, dusă de activiștii radicali ai ideologiei de gen, campanie acceptată și promovată chiar de unele instituții de presă.

Atragem atenția opiniei publice că ideologia de gen este o realitate curentă, a cărei prezență este deja vizibilă în manuale și texte auxiliare destinate sistemului public de educație.

Dumnezeu să ocrotească România!

SURSA:
http://coalitiapentrufamilie.ro/2018/09/20/referendumul-este-al-cetatenilor-romani/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!