previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

REFERENDUM FAMILIE – RASTURNARE DE SITUATIE – CINE VINE SI AR PUTEA DA MAREA LOVITURA LA VOT

IATA CE FEL DE FAMILIE VOM AVEA IN ROMANIA DACA NU VOTAM DA LA REFERENDUMUL DIN 6 SI 7 OCTOMBRIE 2018

(foto: dcnews.ro)

Pe 6 și 7 octombrie 2018 are loc Referendumul pentru redefinirea familiei.
Nimeni nu bănuiește care va fi rezultatul, dar este posibil să avem o mare surpriză din partea celor considerați de #Rezist “proști și fără dinți”. Practic toți cei de care au râs protestatarii din Piața Victoriei au acum o armă pentru a se răzbuna – Referendumul pentru redefinirea familiei. Acolo vor arăta că deși nu sunt la fel de vocali ca #Rezist a venit momentul când vocea lor contează: LA URNE. Și numărul lor fiind destul de mare în comparație cu oamenii pe care îi vedem, de obicei, în Piața Victoriei, este posibil să vedem că se face cvorumul, în ciuda ideii de boicot, și că se va vota masiv pentru redefinirea familiei.

Este posibil ca “ignoranții, ăia proști și mulți” să răstoarne votul. “Manipulații care se ocupã de lucruri inutile” ar putea da o lecție usturătoare ”vizionarilor care cunosc exact adevăratele probleme și priorități ale societății”. “Înapoiații și retrograzii”, așa cum sunt numiți cei care nu sunt cu #Rezist s-ar putea să vrea să arate că o majoritate, indiferent cât este de tăcută, este mai puternică decât o minoritate gălăgioasă și ”open minded”. Și poate că “ignoranții duși de nas” nu au nimic împotriva comunității LGBT, nu îi interesează ce face X cu Y în pat, dar s-ar putea să se fi săturat de toate jignirile care le-au fost aduse de către #Rezist în ultima perioadă și vor merge la vot.

Cei care consideră că un vot DA masiv ne va îndepărta de Uniunea Europeană au o singură armă – boicotul, ceilalți care vor vota DA au și ei o armă – prezența. Oricum ar fi, parcă nu e corect nici să aruncăm la coș voința a trei milioane de oameni care au semnat proiectul pentru redefinirea familiei. De ce ar conta 1.000, 3.000 sau 10.000 de oameni din Piața Victoriei, dar trei milioane nu?

Nu este important cum votăm, dar cred că este important SĂ PARTICIPĂM ca să nu spunem data viitoare că o mână de oameni ne-a decis, iar, soarta.

SURSA ȘI AUTORUL ARTICOLULUI: DC NEWS – JURNALIST ANCA MURGOCI
https://www.dcnews.ro/referendum-familie-rasturnare-de-situatie-cine-vine-si-ar-putea-da-marea-lovitura-la-vot_616542.html

VINO LA REFERENDUMUL DIN 6 SI 7 OCTOMBRIE 2018 SI VOTEAZA DA PENTRU DEFINIREA CLARA A CASATORIEI IN CONSTITUTIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!