ALIANTA RENASTEREA NATIONALA
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
previous arrow
next arrow

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

PROTESTANȚI ÎN ROMÂNIA – REPORTAJ REALIZAT DE CRISTI ȚEPEȘ

CRISTI TEPES - REALIZATOR TELEVIZIUNEA ROMANA

Ca de obicei, fratele nostru întru Hristos, Cristi Țepeș, este la înălțime și continuă să slujească Domnului așa cum a făcut întotdeauna, cu toată ființa dumnealui. În urmă cu peste doi ani, domnia sa ne-a făcut din nou o bucurie și a realizat un reportaj foarte interesant, intitulat “PROTESTANȚI ÎN ROMÂNIA”, un material deosebit care a fost difuzat de Televiziunea Română.
Acest film documentar se dorește a fi o scurtă introducere în istoricul și esența principalelor confesiuni protestante și neoprotestante (evanghelice)
din România.

Vocea fratelui Cristi poate fi auzită chiar în timpul vizionării filmului (în calitatea sa de prezentator și realizator) și abia așteptăm să-l ascultăm, așa cum abia așteptăm să vedem la Televiziunea Română, cât mai multe materiale video realizate de domnia sa cu multă dedicare și profesionalism. Îl rog din toată inima pe bunul Dumnezeu să-l țină sănătos și să-l binecuvânteze pe acest slujitor devotat al Evangheliei ca să ne mai încânte și în viitor cu asemenea reportaje și filme documentare excelente, adevărate izvoare de cultură generală, istorie, teologie și multe alte lucruri de valoare deosebit de binevenite într-o societate românească care alunecă încet și sigur spre secularizare și ateizare. Românii au strigat la Revoluție: “Există Dumnezeu!” dar după 25 de ani, ei se îndepărtează din ce în ce mai mult de Dumnezeu iar rezultatul lepădării de credință (apostaziei) se vede imediat dacă privim de jur-împrejurul nostru… un popor român așa zis “creștin” care se prăbușește în păcat și piere din cauza lipsei de cunoștință a Cuvântului lui Dumnezeu și a respingerii sistematice a Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos.

Vă invit cu drag să vizionăm împreună acest reportaj deosebit care ar trebui recomandat tuturor prietenilor noștri din țară și din străinătate.

Vă mai recomand și un alt film documentar excelent, realizat tot de Cristi Țepeș și intitulat “ADEVĂRUL DESPRE 1 MAI”. Click pe link și vizionare plăcută!

https://www.tomisthecat.ro/2013/05/02/adevarul-despre-1-mai-un-film-excelent-realizat-de-cristi-tepes/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!