previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

PREDICI PENTRU SUFLET

1 thought on “PREDICI PENTRU SUFLET”

  • BINE AI VENIT, Cornel ! Mă bucur foarte mult că m-ai vizitat şi apreciez că ţi-ai jertfit din timpul tău pentru a vedea despre ce este vorba pe-aici pe la mine ! Cu ajutorul lui Dumnezeu am creat acest blog pe WordPress în ziua de 17 aprilie 2009, deci sunt foarte “proaspăt” ! Iniţial am scris şi publicat nişte gânduri personale şi articole pe care le poţi citi on-line în seria UTILE PENTRU SUFLETUL TĂU ! Pe parcurs, m-am gândit să diversific, operaţiune care este şi acum în curs ! Vor urma şi alte materiale utile pe care le voi adăuga treptat ! Te-aştept cu drag să mai intervii, să postezi comment-uri acolo unde crezi de cuviinţă !

    Fii binecuvântat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!