previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

POSTURI DE TELEVIZIUNE ONLINE

Am avut o surpriză plăcută să observ că mai există şi posturi de televiziune româneşti deosebite. Mă refer la acele posturi de televiziune care îndeplinesc din start câteva criterii absolut obligatorii pentru a putea fi promovate cum se cuvine pe blogul meu. Pentru celelalte posturi de televiziune a căror politică nu se încadrează în vederile mele, îmi pare foarte rău şi îmi rezerv dreptul să fac abstracţie de acestea.

Am şi eu câteva pretenţii la posturile de televiziune româneşti şi nu cred că cer prea mult pentru că este vorba de nişte elemente absolut normale şi de bun simţ. Nu le cer să-mi instaleze bannerul în sidebar-ul de pe site-urile lor şi nu le cer să-mi adauge linkul paginii Home în blogroll. În schimb, iată ce condiţii trebuie să îndeplinească posturile de televiziune pentru a putea fi promovate pe blogul meu:

1) Să nu le trăznească prin cap să difuzeze filme pornografice, manele sau alte mizerii din astea care întinează mintea, inimile şi sufletele oamenilor.
2) Să nu difuzeze muzică gen “Bug-Mafia”, “muzică de cartier” pentru “băieţi deştepţi” care au ca temă principală faptul că lumea e împărţită în “fraieri” şi “şmecheri” şi alte asemenea “teme” care pe mine nu mă interesează.
3) Să fie posturi de televiziune care să aibă un impact pozitiv asupra românilor, în ceea ce priveşte educaţia, cultura generală, bunele maniere, bunul simţ, respectul faţă de adevăratele puncte de reper. Să promoveze adevăratele valori, contracarând pe toate căile, fenomenele de degradare valorică, de ferentarizare, manelizare şi mitocanizare a României.
4) Prin toate emisiunile pe care le difuzează, posturile de televiziune trebuie să urmărească scoaterea poporului român din mocirla în care se bălăceşte de 20 de ani încoace. Orice film, orice emisiune, orice reportaj, orice piesă muzicală, trebuie să-i ajute pe români să se apropie mai mult de Dumnezeu, să înveţe să se comporte şi să trăiască într-un mod civilizat nu aşa cum se întâmplă la ora actuală în România.

Cred că am pus nişte condiţii care pot fi uşor îndeplinite de către toată lumea.

Vă doresc o vizionare on-line plăcută, dragi români!

VĂ ROG PE TOŢI VIZITATORII MEI SĂ-MI SPUNEŢI DACĂ VREUNUL DINTRE POSTURILE DE TELEVIZIUNE PROMOVATE DE MINE, DIFUZEAZĂ MANELE, MUZICĂ PROASTĂ SAU EMISIUNI CARE AU UN CARACTER DEGRADANT / IMORAL ŞI VOI ŢINE CONT DE SUGESTIILE VOASTRE, ADICĂ VOI ELIMINA RAPID ACELE POSTURI DE TELEVIZIUNE DE PE BLOGUL MEU!


FIŢI BINECUVÂNTAŢI!

POSTURILE DE TELEVIZIUNE URMĂTOARE POT FI VIZIONATE CU AJUTORUL PROGRAMULUI SOPCAST (DOWNLOAD AICI)
(pentru începători: după descărcarea fișierului arhivat de tip .zip, rugați pe cineva care se pricepe să vi-l dezarhiveze și să instaleze fișierul executabil)

COPY PE UNUL DINTRE LINKURILE DE TIP SOP:// DE MAI JOS
ȘI PASTE ÎN FEREASTRA “ADRESĂ” DIN PROGRAMUL SOPCAST:

DUCK TV sop://broker.sopcast.com:3912/148259

ANTENA 3 sop://broker.sopcast.com:3912/148084

ROMÂNIA TV sop://broker.sopcast.com:3912/148258

PARAMOUNT sop://broker.sopcast.com:3912/253033

TVR1 sop://broker.sopcast.com:3912/148085

TVR2 sop://broker.sopcast.com:3912/173286

EUROSPORT 1 sop://broker.sopcast.com:3912/263056

EUROSPORT 2 sop://broker.sopcast.com:3912/257488

SPORT.RO sop://broker.sopcast.com:3912/178547

NAȚIONAL TV sop://151.80.76.190:3912/253030

BBC EARTH sop://broker.sopcast.com:3912/148257

MINIMAX sop://broker.sopcast.com:3912/148263

VIASAT HISTORY sop://broker.sopcast.com:3912/151300

Pentru utilizatorii fără experiență, voi explica foarte clar cum se procedează:

1. Cu click stânga apăsat continuu, se marchează linkul de tip sop://
2. Se apasă simultan tasta CTRL și tasta C
3. Se deschide programul SopCast, așa cum se deschide orice program
– Recomand ca logarea SopCast să se facă în calitate de anonim
– Recomand bifarea opțiunii Autentificare automată
4. După ce observăm că s-a deschis SopCast, dăm un click în caseta Adresă (situată în partea de sus) ca să ștergem conținutul ei (linkul de tip sop://)
cu ajutorul tastei Delete sau tastei Backspace
5. După ce observăm că “s-a golit” caseta intitulată Adresă apăsăm simultan tasta CTRL și tasta V ca să fie inserat linkul de tip sop:// al postului TV dorit
6. Se apasă tasta Enter și se așteaptă vreo 20-30 secunde până când postul de televiziune dorit va putea fi vizualizat.
7. Pentru vizualizare pe tot ecranul monitorului (full-screen) se dă dublu click pe imaginea postului respectiv de televiziune.

URMĂTOARELE POSTURI TV ONLINE POT FI DESCHISE ŞI VIZIONATE EXCELENT PE ORICE SMARTPHONE GALAXY S4:
(verificare efectuată pe sistemul de operare ANDROID 5.0.1)

VIZIONEAZĂ ALFA OMEGA TV ONLINE

VIZIONEAZĂ CREDO TV LIVE

VIZIONEAZĂ A7TV LIVE

VIZIONEAZĂ SPERANŢA TV LIVE

VIZIONEAZĂ TV PRODOCENS MEDIA

BISERICA POARTA CERULUI

VIZIONEAZĂ TV CIRESARII

VIZIONEAZĂ TV AL JAZEERA QATAR LIVE

VIZIONEAZĂ ANTENA 3 LIVE

VIZIONEAZĂ B1 TV LIVE

VIZIONEAZĂ TVR1 LIVE

VIZIONEAZĂ TVR1 LIVE

VIZIONEAZĂ TVR3 LIVE

VIZIONEAZĂ DIGI 24 HD LIVE

VIZIONEAZĂ REALITATEA TV LIVE

VIZIONEAZĂ JURNAL TV MOLDOVA LIVE

VIZIONEAZĂ TV MOLDOVA 1 LIVE

VIZIONEAZĂ SKY TG24 ITALIA

VIZIONEAZĂ TV FRANCE 24 LIVE

VIZIONEAZĂ TV W24 VIENA AUSTRIA LIVE

BNT WORLD - TELEVIZIUNEA BULGARA INTERNATIONAL

https://www.tomisthecat.ro/posturi-de-radio-online/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

ACESTE PROGRAME TV
NU POT FI VIZIONATE DEOCAMDATĂ
PE SMARTPHONE SAU TABLETĂ CU ANDROID!!!

(verificare efectuată pe sistemul de operare ANDROID 5.0.1)

VIZIONEAZĂ ŞTIRILE PRO TV NEWS LIVE

VIZIONEAZĂ NASUL TV LIVE

8 thoughts on “POSTURI DE TELEVIZIUNE ONLINE”

 • Eu zic să scoţi Realitatea şi Antena 3. Şi plus de asta, merită să pui o tv de ştiri care să prezinte un cadru mai larg al lumii în care trăim, pentru ca telespectatorii să poată vedea mai bine cum semnele venirii Domnului sunt aproape. În schimb, posturile Realitatea TV şi Antena 3 nu dau decât certuri şi bârfe locale, din România.

  De asemenea, eu zic să scoţi şi Speranţa TV. Mai gândeşte-te!

  • Să trăieşti, Nicu! N-am încotro şi trebuie să-ţi pun o întrebare la care te rog frumos să-mi răspunzi cu toată sinceritatea:
   dacă aş fi instalat bannerul postului de televiziune B1TV şi nu aş mai fi instalat Antena3 şi Realitatea TV, ai mai fi obiectat?!?

   Pentru a echilibra şi pentru a contrabalansa Antena3 şi Realitatea TV, am dorit să instalez inclusiv B1TV chiar dacă promovează o politică de presă care nu corespunde vederilor mele dar nu asta contează. Problema e că n-am găsit nicăieri un URL care să mă direcţioneze spre B1TV on-line. Dacă găseşti, chiar te rog să-mi spui şi voi instala banner şi pentru acest post de televiziune.

   Am impresia că tu confunzi Antena3 cu Antena1 (acesta din urmă, într-adevăr promovează emisiuni de certuri şi scandal, bârfe locale, etc, aşa cum spui tu). Rugămintea mea e să NU faci această confuzie pentru că n-ai să vezi niciodată porcării din astea pe Antena3.

   Antena1 se adresează oamenilor simpli, fără o pregătire deosebită şi cu un nivel intelectual minim spre mediu. Antena3 se adresează oamenilor inteligenţi, oamenilor care gândesc adică oamenilor care nu suportă emisiuni de mahala, de scandal şi care nu acceptă otv-izarea şi ferentarizarea României. Nu există termeni de comparaţie între Antena1 şi Antena3 şi nici nu vor exista vreodată!

   Normal că nea Ion care tocmai a venit acasă de la câmp (sau ţaţa Leana care toată ziua stă pe băncuţă şi se uită cine mai trece pe uliţa satului) nu vor fi interesaţi de emisiunile Antenei3 şi vor viziona Antena1 cu acele emisiuni special concepute pentru oamenii cu o slabă pregătire intelectuală. Antena3 nu are decât ŞTIRI şi TALK-SHOW-URI adică discuţii libere, deschise, elevate, la masa rotundă, unde sunt abordate diverse teme de interes major pentru societatea românească, de obicei teme politice, sociale, etc.
   Bineînţeles că un muncitor care tocmai a venit acasă de la fabrică, nu va suporta discuţiile inteligente, elevate, argumentate de la o masă rotundă (talk-show) şi va prefera să schimbe postul şi să caute manele, emisiuni de scandal, filme mizerabile şi alte gunoaie de felul acesta…

   Nici pe Realitatea TV n-am văzut vreodată emisiuni de scandal, bârfe şi alte mizerii din astea aşa cum se întâmplă pe alte posturi TV.

   Aaaa… dacă tu ai o anumită opţiune politică şi nu-ţi convine că Antena3 şi Realitatea TV critică regimul politic actual, asta e o altă mâncare de peşte… Asta nu înseamnă să elimin aceste două posturi de televiziune de pe blogul meu! Cel mult, aşa cum spuneam mai sus, aş putea echilibra, instalând un banner pentru B1TV, singurul impediment fiind cel de natură tehnică.

   Cu privire la Speranţa TV, recunosc sincer că nu sunt de acord cu anumite doctrine adventiste (mă deranjează faptul că ei nu cred în existenţa sufletului şi nici în existenţa iadului, nu mă interesează că se închină sâmbăta în loc de duminică, nu mă interesează că nu mănâncă porc sau derivate din porc (adică porcării, cum ar fi mezelurile, etc… care oricum sunt foarte nesănătoase, pline de nitraţi şi de nitriţi, grăsime care se depune pe artere şi pe vene, nu mai discutăm de potenţialul cancerigen). Singurul aspect care mă interesează la Speranţa TV este faptul că cei care lucrează în acea televiziune sunt profesionişti, calitatea imaginilor şi a sunetului este deosebită şi în plus, există inclusiv lucruri bune şi folositoare nu numai erori doctrinare sau distorsionări teologice. Biblia spune : “Cercetaţi toate lucrurile şi păstraţi ce este bun !” (vezi 1 Tesaloniceni 5:21)

   În concluzie, n-am să dau cu şutul în Speranţa TV din cauza a două sau trei idei greşite, atât timp cât ei promovează şi lucruri utile pentru sufletul şi trupul omului (cred că recunoşti şi tu că adventiştii sunt renumiţi pentru emisiunile excelente privind schimbarea stilului de viaţă pentru o bună sănătate a spiritului şi a trupului, alimentaţia vegetariană, hrana fără foc, etc).

   Dacă Antena3, Realitatea TV şi Speranţa TV vor începe să difuzeze manele, filme horror şi filme pornografice, atunci te asigur că le voi elimina imediat pe toate trei de pe blogul meu şi îţi voi urma sfatul. Până atunci, le mai dau o şansă.

 • TV l-am scos de 17 ani, intregi! 🙂 şi ortodoxul din casa mea; pe net ma uit la B1 pt stiri, dar de cele mai multe ori ma apuca o mare scârbă, pt ca promoveaza nonvalorile, vezi tot timpul stiri legate de sex oribile, vulgare, de parca am fi animale; despre actele cele mai intime dintre un barbat si o femeie; cum sa te mai rogi când te inunda asemenea duhuri ? ce citesc copiii nostri de 20 de ani, chiar 15… 🙁

  Daca vrei sa ai un spirit curat, ADIO TV, daca vrei sa fii tulburat, naucit de puterea duhurilor care iti incarca mintea, uita-te la tv de care vrei.

  Antena 3, cea mai mincinoasa televiziune, ca toate antenele, nu ma uit niciodata, nu am deschis niciodata pe calculator; daca cineva vrea sa fie binecuvântat, sa uite de masa media pentru că NU Îl prezinta niciodata pe Domnul Hristos;

  Daca faci recomandarile cu posturile tv de mai sus, s-ar putea ca Dumnezeu sa-ţi dea mari probleme; roaga-te si intreaba-L daca gresesc.

  Sa promovezi nonvalorile inseamna sa te asociezi cu URÂTUL, cu vrajmasul vietii curate.

  • MM, Eşti SIGURĂ că la B1TV sunt emisiuni vulgare sau obscene? Spui asta din auzite sau chiar aşa e? B1TV au emisiuni cu un caracter degradant, imoral, obscen??? Poţi să-mi dai exemple de asemenea “emisiuni” ca să verific şi eu pentru a lua o decizie dacă să mai promovez (sau nu) un asemenea “post de televiziune” pe blogul meu?!?

   În altă ordine de idei, despre Antena 1 şi Antena 2 am o impresie PROASTĂ ca şi despre B1TV dar nu te supăra pe mine, se vede că nu te uiţi la Antena 3 pentru că eşti plină de idei preconcepute şi spui că “toate antenele sunt la fel”… N-AM VĂZUT NICIODATĂ PE ANTENA 3 EMISIUNI ORIBILE LEGATE DE SEX, VULGARE, CU ACTELE INTIME DINTRE BĂRBAT ŞI FEMEIE aşa precum spui că se întâmplă la B1TV unde spui că te uiţi pt. “ştiri”!

   Să nu-mi spui că Antena 3 este “cea mai mincinoasă televiziune”, în timp ce B1TV este campioana adevărului! Sper că ai observat că NU PROMOVEZ ANTENA 1 ŞI ANTENA 2 PE BLOGUL MEU!!!

  • MM, dacă ai citit cu atenţie anunţul pe care l-am făcut la începutul acestei pagini web, sper că ai observat următoarea precizare importantă:

   VĂ ROG PE TOŢI VIZITATORII MEI SĂ-MI SPUNEŢI DACĂ VREUNUL DINTRE POSTURILE DE TELEVIZIUNE PROMOVATE DE MINE, DIFUZEAZĂ MANELE, MUZICĂ PROASTĂ SAU EMISIUNI CARE AU UN CARACTER DEGRADANT / IMORAL ŞI VOI ŢINE CONT DE SUGESTIILE VOASTRE, ADICĂ VOI ELIMINA RAPID ACELE POSTURI DE TELEVIZIUNE DE PE BLOGUL MEU!

   FIŢI BINECUVÂNTAŢI!

  • Pentru că niciun post TV (care difuzează programe de sport) nu este gratuit, nu găsesc nicăieri pe Internet stream-uri disponibile online fără abonament plătit sau fără logare (creare de cont). Dacă tu găsești pe undeva, trimite-mi URL-ul (linkul) și-l voi instala pe blogul meu.

   Deci nu sunt împotriva sportului, ba dimpotrivă…
   Problema este de natură tehnică și în special financiară, aceasta este singura cauză care explică absența programelor de sport pe blogul meu pe această pagină web special înființată pentru promovarea posturilor TV online.

   Oricum, îți mulțumesc că ai vizitat blogul meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!