previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

POLONIA L-A PROCLAMAT OFICIAL PE DOMNUL IISUS HRISTOS CA REGE IAR PREȘEDINTELE ANDRZEJ DUDA A PARTICIPAT LA TOATĂ CEREMONIA FĂRĂ SĂ-I NUMEASCĂ PE CREȘTINI “FANATICI RELIGIOȘI”

PRESEDINTELE POLONIEI A PROCLAMAT PE DOMNUL IISUS HRISTOS CA REGE AL POLONIEI IMPREUNA CU EPISCOPII CATOLICI

(Președintele Poloniei, Andrzej Duda, a participat la toată ceremonia întronării Domnului Iisus Hristos ca Rege al Poloniei – foto: breitbart.com)

Aș menționa pentru început, faptul că Polonia este o țară care a avut o istorie zbuciumată și a suferit enorm în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial când a fost pur și simplu desființată ca stat, ca urmare a semnării în mare secret a Pactului Ribbentrop-Molotov (Pactul Hitler-Stalin). Germanii și sovieticii au căzut de acord asupra împărțirii Europei Răsăritene, inclusiv a Poloniei, în două sfere de influență. Treimea vestică a Poloniei urma să revină Germaniei, iar cele două treimi estice, Uniunii Republicilor Socialiste Sovietice (fosta URSS).
La data de 1 octombrie 1939 trupele germane și sovietice deja ocupaseră în totalitate teritoriul polonez. În timpul ocupației germane (1939-1944), au fost omorâți circa 6 milioane de polonezi iar ocupația sovietică (1939-1941) a avut ca efect moartea sau deportarea a cel puțin 1,8 milioane de foști cetățeni polonezi. Cu privire la atrocitățile sovieticilor asupra polonezilor, am scris și eu pe blogul personal despre masacrul din pădurea Katyn o tragedie cumplită care m-a impresionat foarte mult și care rămâne una dintre cele mai oribile pagini din istoria Poloniei, o țară care a fost întotdeauna în relații bune cu România. Noi, românii, n-am avut niciodată nimic de împărțit cu polonezii, ba dimpotrivă, i-am ajutat să-și salveze tezaurul național, le-am acordat adăpost refugiaților polonezi și am permis guvernului polonez și celor circa 100 de mii de cetățeni polonezi (dintre care 60 de mii erau militari) să se salveze, traversând România, via Constanța, pentru a ajunge în lumea liberă civilizată.

SÂMBĂTĂ 19 NOIEMBRIE 2016 este o zi istorică pentru Europa și pentru toată lumea pentru că POLONIA L-A ÎNTRONAT OFICIAL PE DOMNUL IISUS HRISTOS CA REGE AL POLONIEI, într-o ceremonie care a avut loc în Catedrala Milostivirii Divine din Cracovia, cu ocazia împlinirii a 1050 de ani de la botezul primilor creștini polonezi. Pe lângă episcopii Bisericii Catolice, a participat și președintele Poloniei, domnul Andrzej Duda care în loc să se apuce să-i jignească pe creștini, numindu-i “fanatici religioși” (așa cum a procedat Klaus Iohannis), a fost într-un singur duh cu episcopii și credincioșii care aduceau un omagiu, Domnului nostru Iisus Hristos.

Vă invit cu drag să vizionați această ceremonie care ar trebui să dea de gândit fiecărui român pentru că și țara noastră are nevoie de Domnul Iisus Hristos.

Am tradus selectiv, cele mai importante pasaje ale acestei Proclamații:

„O, Veșnicule Împărat al Veacurilor, Domnul, Dumnezeul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos! Cu ocazia sărbătoririi a 1050 de ani de la creștinarea primilor polonezi, noi, polonezii, stăm cu toții aici înaintea Ta, împreună cu autoritățile noastre, atât clerici, cât și laici, ca să recunoaștem domnia Ta, să ne supunem Legii Tale și să încredințăm patria noastră și întreaga națiune în mâna Ta. Mărturisim înaintea Cerului și a pământului că avem nevoie de stăpânirea Ta, recunoaștem că Tu ești singurul care ai o Lege sfântă și dăinuitoare pentru noi. De aceea, în umilință, ne plecăm capetele înaintea Ta, Rege al Universului, și recunoaștem stăpânirea Ta asupra Poloniei, asupra întregului nostru popor, asupra celor care trăiesc în țară și a celor din întreaga lume. În dorința de a ne închina înaintea măreției puterii și gloriei Tale, cu credință puternică și dragoste, strigăm către Tine:

DOMNEȘTE PESTE NOI, DOAMNE IISUSE HRISTOASE, peste inimile noastre!

DOMNEȘTE PESTE NOI, DOAMNE IISUSE HRISTOASE, peste familiile noastre!

DOMNEȘTE PESTE NOI, DOAMNE IISUSE HRISTOASE, peste Bisericile noastre!

DOMNEȘTE PESTE NOI, DOAMNE IISUSE HRISTOASE, peste școlile și universitățile noastre!

DOMNEȘTE PESTE NOI, DOAMNE IISUSE HRISTOASE, peste relațiile dintre noi!

DOMNEȘTE PESTE NOI, DOAMNE IISUSE HRISTOASE, peste birourile noastre, peste locurile noastre de muncă, peste toate celelalte lucruri!

DOMNEȘTE PESTE NOI, DOAMNE IISUSE HRISTOASE, peste orașele și satele noastre!

DOMNEȘTE PESTE NOI, DOAMNE IISUSE HRISTOASE, peste poporul polonez și peste Statul polonez!

Te binecuvântăm și Îți aducem mulțumirile noastre, Doamne Iisuse Hristoase!

HRISTOS, REGELE NOSTRU, ÎȚI MULȚUMIM pentru îndurarea Ta cea mare pe care o reverși permanent asupra noastră!

HRISTOS, REGELE NOSTRU, ÎȚI MULȚUMIM pentru că ai rămas credincios făgăduințelor Tale în ciuda trădărilor și slăbiciunilor noastre!

Îți cerem iertare pentru toate păcatele noastre și în special pentru că ne-am abătut de la sfânta credință, pentru lipsa noastră de dragoste pentru Tine și pentru aproapele nostru. Te rugăm să ne ierți pentru toate păcatele, greșelile, dependențele și înrobirile poporului nostru. Renunțăm la diavol și la lucrările sale! În umilință, ne supunem cu toții, Domniei și Legii Tale! Făgăduim că ne vom ordona viața personală, viața de familie și viața națiunii poloneze, conform cu voia Ta.

DOAMNE IISUSE HRISTOASE, REGELE NOSTRU, TE IMPLORĂM ca voia Ta să se facă în viețile noastre și să protejezi integritatea cugetelor noastre!

DOAMNE IISUSE HRISTOASE, REGELE NOSTRU, TE IMPLORĂM să ai grijă de sfințenia familiilor noastre și de educația creștină a copiilor noștri!

DOAMNE IISUSE HRISTOASE, REGELE NOSTRU, TE IMPLORĂM să zidești și să aperi Împărăția ta pentru națiunea noastră!

DOAMNE IISUSE HRISTOASE, REGELE NOSTRU, TE IMPLORĂM să ne ajuți să ne implicăm în mod activ în viața Bisericii și să protejezi Biserica!

Tu ești singurul Conducător peste toate statele, peste toate națiunile și peste toată creația! Ești Regele regilor și Domnul domnilor! Încredințăm Statul Polonez și conducătorii Poloniei în mâna Ta. Ajută-i pe toți cei care exercită puterea să facă acest lucru cu dreptate și să guverneze în mod corect, în acord cu principiile și legile Tale!

Doamne Iisuse Hristoase, Regele nostru! Îi aducem cu credință înaintea îndurării Tale pe toți polonezii, în special pe aceia care nu urmează căile Tale! Coboară harul Tău asupra lor, luminează-i prin puterea Duhului Sfânt și călăuzește-ne pe toți spre comuniunea veșnică cu Tatăl Ceresc!

În numele dragostei frățești, Îți încredințăm toate națiunile lumii, în special pe cei care au făcut ca Polonia să sufere Crucea. Ajută-i să Te recunoască ca Domnul și Regele lor și să folosească timpul dat de Tatăl Ceresc pentru a se supune de bunăvoie, Domniei Tale.

Doamne Iisuse Hristoase, Rege al inimilor noastre, ajută-ne să avem o inimă asemănătoare inimii Tale sfinte! Lasă Duhul Tău Cel Sfânt să coboare și să schimbe lumea noastră, să schimbe fața acestui pământ! Fie ca Duhul Sfânt să ne ajute să împlinim făgăduințele pe care le-am făcut cu ocazia acestui Act Național, protejează-ne de rău și lucrează la sfințirea noastră.

Doamne Iisuse Hristoase, domnește peste noi, peste patria noastră și peste toate națiunile, pentru măreața glorie a Sfintei Treimi și pentru mântuirea întregii omeniri! Te rugăm să aduci Împărăția Ta în patria noastră și în întreaga lume, Împărăția Adevărului și a Vieții, Împărăția sfințeniei și harului, Împărăția dreptății, dragostei și păcii!”

https://www.tomisthecat.ro/2016/10/19/klaus-iohannis-e-somat-de-presedintele-aliantei-evanghelice-sa-dea-dovada-ca-este-crestin-prin-pronuntare-clara-pentru-definirea-casatoriei-in-constitutie-ca-fiind-uniunea-dintre-un-barbat-si-o-femeie/

https://www.tomisthecat.ro/credinta-adevarata-iosif-ton-miscari-de-innoire-in-catolicism/

VARŞOVIA LA TERMINAREA RĂZBOIULUI (1945) :
WARSZAWA PO WOJNIE (1945):

VARSOVIA DISTRUSA COMPLET IN 1945 LA TERMINAREA RAZBOIULUI

VARSOVIA (CENTRUL VECHI) DUPA RAZBOI (1945)

IATĂ CUM ARATĂ VARŞOVIA ÎN ZILELE NOASTRE :
WARSZAWA JUŻ DZIŚ :

CENTRUL FINANCIAR DIN VARSOVIA (POLONIA)

VARSOVIA - CENTRUL CAPITALEI POLONIEI

WARSAW FINANCIAL CENTER

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!