previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

PNȚCD A SUSȚINUT MITINGUL DIN BUCUREȘTI CARE A FOST ORGANIZAT DE PSD-ALDE ÎN 9 IUNIE 2018 ÎMPOTRIVA ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE

Nu știu câți dintre cititorii blogului meu își mai aduc aminte despre un episod neplăcut survenit în urmă cu ani de zile, când fostul președinte Traian Băsescu și-a permis să facă referire la domnul avocat Aurelian Pavelescu, calificându-l drept “avocatul ăla mic cu capul mare”. Acea formă de exprimare puțin spus necivilizată la adresa avocatului Aurelian Pavelescu, mi-a demonstrat o dată în plus, ce fel de caracter avea fostul președinte, al cărui limbaj prindea foarte bine la o anumită parte a populației României, încântată din cale-afară de asemenea comportamente de mahala. Traian Băsescu “a uitat” că domnul Aurelian Pavelescu a fost unul dintre avocații care l-au apărat în dosarul “Flota”. Întotdeauna binele se uită. Mulți analiști spun că Traian Băsescu este cel care a făcut praf guvernul Ciorbea în 1996, a îngropat PNȚCD-ul, reușind performanța eliminării acestui partid istoric de pe scena politică. După ce a distrus PNȚCD, Traian Băsescu a avut tupeul să vină (culmea ipocriziei!) cu o coroană de flori la înmormântarea seniorului Ion Diaconescu plecat dintre noi în octombrie 2011.

Anii au trecut cu repeziciune și n-am mai auzit prea multe despre domnul avocat Aurelian Pavelescu, mai ales că PNȚCD n-a mai reușit de mult timp să atingă pragul electoral (5% din voturile valabil exprimate la nivel naţional) care este obligatoriu pentru a trimite senatori și deputați în Parlamentul României.

Cu câteva zile înainte de manifestația de protest organizată de PSD împotriva abuzurilor din justiție, am descoperit cu mare uimire că președintele PNȚCD Aurelian Pavelescu s-a-ntors cu 180 de grade și a început să susțină cu convingere organizarea mitingului PSD-ALDE din 9 iunie 2018, chemându-i “pe toți aceia care cred în principiile și valorile PNȚCD” să participe la respectivul eveniment ce urma să se desfășoare autorizat în Piața Victoriei din București.

Am citit și eu tot ce a scris domnul avocat Aurelian Pavelescu în acele zile pe pagina sa de Facebook ca să văd cum își justifică domnia sa susținerea pentru mitingul autorizat PSD-ALDE organizat în ziua de 9 iunie 2018.

Vă invit să citim mai jos ca să vedem care sunt argumentele avocatului Aurelian Pavelescu, să le analizăm și să vedem dacă domnia sa are dreptate.

Lectură plăcută!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

PNTCD SUSȚINE MITINGUL ÎMPOTRIVA ABUZURILOR!

Voi conduce mâine o delegație a PNȚCD la mitingul împotriva abuzurilor. Aceasta nu este o simplă alegere politică, ci o obligație.

PNȚCD nu poate accepta vreodată statul polițienesc, folosirea cătușelor pentru eliminarea adversarilor politici și a oamenilor incomozi, controlul puterii de stat prin mijloace ilegitime. Primul principiu constitutiv al partidului, enunțat de Iuliu Maniu este “Democrația desăvârșită”, ceea ce nu se poate ignora. Altfel, PNȚCD ar însemna să-și nege propria sa menire.

PNȚCD nu poate alege nici calea “tăcerii”, pentru că în întreaga lui existență, partidul a ales calea luptei, refuzând să consimtă la nedreptăți, prefăcându-se că nu există (“Cine tace, consimte!”).

Sunt dezamăgit că PNL, celălalt partid istoric, a ales să fie apărătorul statului paralel, abuziv, de sorginte stalinistă, din simple rațiuni electorale, sperând că aceste mecanisme ale cătușelor și șantajului îi va propulsa spre câștigarea alegerilor din anii viitori: aceste mecanisme nu reprezintă voința poporului!
O asemenea complicitate nu poate fi scuzată. De dragul unei tradiții istorice – deși cele două partide istorice au fost mereu într-o rivalitate acerbă, dar legate după 1990 de un aparent crez comun în valorile democratice – PNȚCD nu poate cauționa eroarea istorică în care PNL a fost aruncat, pentru că “Noi nu negociem principii!” (Corneliu Coposu): libertățile cetățenesti, democrația, spiritul dreptății sunt principiile și valorile noastre.

Sper ca, după ziua de mâine, ceva nou să se întâmple în România. Înainte de toate, partidele politice, eliberate de sub teroarea, dar și promisiunile statului paralel, să se reîntoarcă la oameni și la popor. Pentru că, da, cei mai mulți oameni politici n-au învățat nimic din cuvintele marelui Simion Bărnuțiu:
“Țineți cu poporul, ca să nu rătăciți, pentru că poporul nu se abate de la natură, nici nu-l trag, așa de ușor, de partea lor, străinii, cum îi trag pe unii din celelalte clase, care urlă împreună cu lupii și sfâșie poporul dimpreună cu aceștia (…)”

Chem la acest miting pe toți aceia care cred în principiile și valorile PNȚCD!

PNȚCD SUSȚINE MITINGUL DE MÂINE ÎMPOTRIVA ABUZURILOR ȘI A STATULUI PARALEL!

În postarea de mai sus, am anunțat decizia PNȚCD.

La un ordin, în câteva minute, au intrat mai multe zeci de postaci, cu vulgaritățile, înjurăturile, amenințările de la #Rezist. Câteva sute de mesaje, cu aceleași cuvinte, sloganuri. Evident, o acțiune coordonată de statul paralel, DE INTIMIDARE!

Împotriva acestor grupuri de naziști, vă chem să luptăm împreună. Tocmai au făcut chiar pe pagina mea o acțiune de forță, de linșaj, discreditare. Nu vom lăsa țara pe mâna acestor naziști!

Știm cine vă plătește, știm ce interese apărați, știm că sunteți împotriva României și poporului român!

Le este frică, se vede! Și, mai ales, de PNȚCD! Un simbol pe care nu l-au putut confisca. Acum, vor să-l murdărească. Ei sunt minerii din 1990! Dintr-o dată, toți acești mineri, ca și Cozma, liderul lor de atunci, sunt mari țărăniști, apărători ai lui Corneliu Coposu. Diversiunea este vădită, diversiune tipic securistică din acel 1990.

PNȚCD nu se va lăsa intimidat de acești bătăuși inepți, naziști, folosiți ca niște bâte împotriva propriului lor popor, acești Vișinescu și Eugen Țurcanu.

PNȚCD CHEAMĂ LA MITINGUL ÎMPOTRIVA ABUZURILOR,
A STATULUI PARALEL ȘI A MIȘCĂRILOR NAZISTO-STALINISTE
CARE AU ACAPARAT STATUL ROMÂN! PENTRU DEMOCRAȚIE
!

Reiterez chemarea mea, după acțiunea coordonată de #Rezist și statul paralel pe paginile mele de facebook, de denigrare, linșaj, amenințare și intimidare. Asemenea acțiuni nu pot fi tolerate într-un stat de drept, care garantează libertatea expresiei și libertatea de conștiință, libertățile politice în genere.

Aceste haite de postaci, care transmit aceleași sloganuri, înjurături, insulte de o obscenitate fără margini – doresc să controleze spațiul virtual în mod integral, oamenii decenți fiind pur și simplu terorizați. Aceste haite sunt coordonate de echipe bine pregătite și finanțate.

Pe mine nu mă intimidează, dar scopul lor este de a murdări. Dintr-o dată, văd cum mii de așa ziși “cetățeni de bine” nu mai pot de grija PNȚCD și sunt revoltați, aceasta fiind justificarea principală. EVIDENT, O FORMULĂ PSIHOLOGICĂ SECURISTĂ, MOȘTENITĂ DE LA STALINIȘTI: și ei erau revoltați, când trebuiau să-și justifice asasinatele. Evident, aceste persoane nu au nicio legătură cu PNȚCD, ci sunt numai niște agenți ai statului paralel, care acționează ca niște huligani – în mod programat – pentru a intimida și a murdări!

În foarte scurt timp mă voi ocupa de acest fenomen, opunând știința dreptului pozitiv! Doar n-o să lase PNȚCD țara pe mâna unor cercuri oculte de scelerați, care folosesc tehnicile bine-cunoscute ale manipulării!

SURSA:
AVOCAT AURELIAN PAVELESCU – FACEBOOK

http://www.ziare.com/basescu/presedinte/pavelescu-il-da-in-judecata-pe-basescu-307826

DE REȚINUT! DOMNUL AVOCAT AURELIAN PAVELESCU A FOST ALĂTURI DE FAMILIA BODNARIU AȘA CUM PUTEȚI VEDEA ÎN DISCURSUL PE CARE L-A SUSȚINUT ÎN 2016 LA PLOIEȘTI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!