previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

PNL ȘI USR SUNT ACEEAȘI MIZERIE! LIBERALII ÎȘI BAT JOC DE CEI TREI MILIOANE DE ROMÂNI SEMNATARI AI DEMERSULUI DEFINIRII CLARE A FAMILIEI ÎN CONSTITUȚIE

Mulți creștini români (din fericire, nu cei mai mulți!) i-au votat pe cei din Partidul Național Liberal ca să ajungă senatori și deputați în Parlamentul României. Cei mai mulți creștini români (mai ales evanghelici neoprotestanți!) au votat cu Klaus Werner Iohannis ca să ajungă președintele României, mergând pe ideea că dânsul este “evanghelic de-al nostru”, cea mai mare minciună și diversiune a secolului! Păi, e și normal să-l votăm pe Iohannis că e de-al nostru, nu-i așa? Doar n-o să votăm cu PSD CIUMA ROȘIE! Mai bine votăm CIUMA PORTOCALIE că-i mai bună și “mai creștină” decât “comuniștii”, ateii ăia nenorociți de la “ciuma roșie”, nu-i așa?

Paradoxal, în România tuturor posibilităților, lucrurile stau exact pe dos și aș dori să explic în detaliu, în așa fel încât toți cetățenii care au ceva creier în cap să priceapă foarte clar realitatea dură incredibilă cu care ne confruntăm.

PSD “comuniștii” adică “ciumele roșii” sau “DNA să vină să-i ia!” DORESC
SĂ RESPECTE PROTOCOLUL
ÎNCHEIAT ÎN 14.11.2016 CU COALIȚIA PENTRU FAMILIE ȘI FAC TOT CE POT OMENEȘTE PENTRU CA REFERENDUMUL PENTRU FAMILIE SĂ AIBĂ LOC ÎN MAI 2018!

Puteți vedea ultima pagină a acestui Protocol semnat și ȘTAMPILAT de PSD:

PROTOCOLUL INCHEIAT INTRE PSD SI COALITIA PENTRU FAMILIE LA DATA DE 14 NOIEMBRIE 2016

Spre deosebire de PSD “comuniștii” sau “ciumele roșii”, cum vreți să le spuneți, CEI DE LA PNL care ar trebui să lupte pentru consolidarea și ireversibilitatea statului democratic, AU TRĂDAT TREI MILIOANE DE CETĂȚENI ROMÂNI RESPONSABILI a căror excelentă inițiativă civică legislativă a fost declarată perfect legală și constituțională de CCR (Curtea Constituțională a României).

Partidul Național Liberal FACE TOT CE POATE PENTRU A AMÂNA ȘI A BLOCA REFERENDUMUL PENTRU FAMILIE prin care toți cetățenii României ar avea posibilitatea să se exprime în mod liber și democratic în favoarea definirii CLARE ȘI NEINTERPRETABILE a familiei și căsătoriei în Constituția României (revizuirea articolului 48 alineatul 1). Toți românii trebuie să afle care sunt jocurile meschine ale politicienilor nesinceri din Partidul Național Liberal care AU TRĂDAT NAȚIUNEA ROMÂNĂ CREȘTINĂ și au trecut de partea ateilor USR. Să fiu sincer, mă așteptam la acest comportament odios. Era doar o chestiune de timp până când PNL și USR deveneau aceeași mizerie!

Chiar recent, sfidând trei milioane de cetățeni români responsabili, PNL a contestat Legea Referendumului la CCR (Curtea Constituțională a României) ÎNCĂLCÂND CU NERUȘINARE Protocolul încheiat cu Coaliția pentru Familie.

CE FEL DE LIBERALI SUNTEȚI VOI? DE CE NU AVEȚI PIC DE ONOARE ȘI DE CE CĂLCAȚI ÎN PICIOARE PROTOCOLUL ÎNCHEIAT CU COALIȚIA PENTRU FAMILIE? CUM VĂ PERMITEȚI SĂ AMÂNAȚI LA NESFÂRȘIT APROBAREA ȘI ORGANIZAREA REFERENDUMULUI PENTRU DEFINIREA CLARĂ A FAMILIEI ÎN CONSTITUȚIA ROMÂNIEI? DE CE OARE PUNEȚI MAI PRESUS INTERESUL VOSTRU MIZERABIL DE PARTID? DE CE NU RENUNȚAȚI LA POLITICIANISM? DE CE SFIDAȚI PESTE TREI MILIOANE DE CETĂȚENI ROMÂNI? DE CE VĂ BATEȚI JOC DE POPORUL ROMÂN ȘI DE CE NU LE PERMITEȚI ROMÂNILOR SĂ-ȘI EXPRIME VOINȚA ÎN MOD LIBER ȘI DEMOCRATIC? RUȘINE VOUĂ!

Am găsit pe internet Protocolul încheiat între PNL și Coaliția pentru Familie.
Am rămas uimit să constat că liberalii de la PNL n-au avut nici măcar un minimum de bun simț ca să pună ștampila partidului pe acest document.
Un document NEȘTAMPILAT, poate fi și nerespectat, nu-i așa? E o hârțoagă fără pic de valoare juridică care poate fi aruncată oricând la coșul de gunoi!

Puteți vedea ultima pagină a acestui Protocol semnat și NEȘTAMPILAT de PNL:

PROTOCOLUL INCHEIAT INTRE PNL SI COALITIA PENTRU FAMILIE ESTE NESTAMPILAT

Partidul parlamentar ALDE iese în evidență în mod plăcut prin faptul că SUSȚINE APROBAREA ȘI ORGANIZAREA RAPIDĂ A REFERENDUMULUI PENTRU FAMILIE și din acest punct de vedere se află pe aceeași poziție CORECTĂ ca și PSD spre deosebire de PNL, USR și Iohannis “evanghelic de-al nostru” care sfidează milioanele de creștini români și-i jignește într-un mod nepermis, calificându-i drept “fanatici religioși”. Rușine, Klaus Werner Iohannis!

ALDE face tot posibilul să respecte Protocolul încheiat cu Coaliția pentru Familie și NU PUNE BEȚE ÎN ROATE Legii Referendumului, nu o contestă fără sens la nesfârșit la CCR și nu vrea amânarea Referendumului până la Sfântul Așteaptă.

Am găsit pe internet Protocolul încheiat între ALDE și Coaliția pentru Familie.

Puteți vedea ultima pagină a acestui Protocol semnat și ȘTAMPILAT de ALDE:

PROTOCOLUL INCHEIAT INTRE ALDE SI COALITIA PENTRU FAMILIE - ULTIMA PAGINA

PREȘEDINTELE KLAUS WERNER IOHANNIS “EVANGHELIC DE-AL NOSTRU”
LE RÂNJEȘTE ÎN NAS CELOR TREI MILIOANE DE CETĂȚENI ROMÂNI RESPONSABILI ȘI-I IA PESTE PICIOR, SPUNÂNDU-LE CĂ “LUNA MAI ESTE O LUNĂ FRUMOASĂ DAR NU ȘI PENTRU REFERENDUMUL PENTRU FAMILIE”!

DOMNIA SA ÎȘI BATE JOC DE POPORUL ROMÂN ȘI LE SPUNE TUTUROR ROMÂNILOR CĂ “NU ESTE NICIUN MOTIV DE GRABĂ!” PENTRU DEFINIREA CLARĂ ȘI NEINTERPRETABILĂ A FAMILIEI ȘI CĂSĂTORIEI ÎN CONSTITUȚIE.

SĂ-L MAI VOTEZE MUTU’!!!!!!
KLAUS IOHANNIS NU E PREȘEDINTELE MEU!!!!!!

SURSĂ DOCUMENTARE:

https://www.activenews.ro/stiri-politic/E-oficial-PNL-a-contestat-Legea-Referendumului-la-CCR.-Se-amana-din-nou-votul-pe-legea-care-ar-aproba-Referendumul-pentru-modificarea-Constitutiei-150302

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!