previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

PETIȚIE URGENTĂ: „SPUNE-I CURȚII CONSTITUȚIONALE: NU VREAU CĂSĂTORII ÎNTRE PERSOANE DE ACELAȘI SEX ÎN ROMÂNIA!”

FAMILIA NORMALA TRADITIONALA TREBUIE PROTEJATA

Dacă ești CREȘTIN ADEVĂRAT/ROMÂN ADEVĂRAT trebuie să-ți pese de soarta acestei țări și trebuie să te gândești în special la viitorul copiilor și nepoților tăi.
Ți-ar place ca mâine-poimâine să te trezești că băiatul tău vrea să se “căsătorească” cu un individ dubios cu cercei în urechi, în buză sau chiar în limbă, un personaj tatuat pe tot corpul cu însemne drăcești?!? Ți-ar conveni ca fiica ta să vină la tine ca să-ți spună că “s-a îndrăgostit” de o “femeie” (bisexuală sau trans-sexuală) cu care vrea să se “căsătorească”??? Oare te-ai chinuit degeaba o viață întreagă ca să oferi o bună educație copilului tău și acum să vezi că a luat-o razna și a apucat-o pe un drum rău în loc să trăiască o viață normală și să se căsătorească bărbat cu femeie așa cum a lăsat Dumnezeu de la bun început, încă de la facerea lumii?

Curtea Constituțională a României SFIDEAZĂ 3 MILIOANE DE ROMÂNI care au semnat pentru redefinirea căsătoriei în Constituția României, ca fiind uniunea liber consimțită ÎNTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE.

CCR TRAGE DE TIMP ȘI VREA SĂ FENTEZE POPORUL ROMÂN CREȘTIN, amânând pentru 27 octombrie 2016 pronunțarea cu privire la cazul celor doi homosexuali care au cerut recunoașterea/legalizarea “parteneriatului civil” pe care l-au încheiat între ei în străinătate (e treaba lor, ce fac ei acolo).
VOR SĂ ADUCĂ ÎN ROMÂNIA, DESFRÂNAREA DIN OCCIDENT iar Curtea Constituțională LE FACE JOCUL MURDAR, TRĂGÂND ÎN MOD LAȘ DE TIMP, SFIDÂND VOINȚA ROMÂNILOR ȘI AȘTEPTÂND CA LEGALIZAREA PARTENERIATULUI CIVIL ÎNTRE PERSOANE DE ACELAȘI SEX SĂ FIE ADOPTATĂ TACIT ÎN SENATUL ROMÂNIEI LA DATA DE 25 OCTOMBRIE 2016!!!!! Este de-a dreptul revoltător și strigător la Cer! Nu-mi vine să cred!

Senatorii zic una și fac alta, N-AR FI EXCLUS SĂ-I TRĂDEZE DIN NOU PE ROMÂNI, nu mă aștept la nimic bun din partea lor, orice e posibil într-o Românie condusă de oameni fără Hristos și fără Dumnezeu. Dacă ar fi creștini, senatorii NU AR ÎNGĂDUI ca propunerea legislativă pentru legalizarea parteneriatului civil în România SĂ FIE ADOPTATĂ TACIT în Senat!

DAR NOI, ROMÂNII ADEVĂRAȚI, CREȘTINI CU FRICĂ DE DUMNEZEU, NU VOM PERMITE ACEST LUCRU ȘI VOM LUPTA ÎMPOTRIVA DESFRÂNĂRII IMPORTATE DIN AȘA ZISA LUME OCCIDENTALĂ “CIVILIZATĂ“!

VOTEAZĂ URGENT PETIȚIA!

PETIȚIE „SPUNE-I CURȚII CONSTITUȚIONALE: NU VREAU CĂSĂTORII ÎNTRE PERSOANE DE ACELAȘI SEX ÎN ROMÂNIA!”

Click pe linkul de mai jos, selectează țara în care locuiești (e setată automat pe “United States” dar poți seta pe “Romania”), completează prenumele, numele, adresa e-mail și codul poștal al străzii pe care locuiești. După ce ai completat toate aceste câmpuri, click pe butonul SIGN ca să trimiți Petiția către Curtea Constituțională a României și către președintele Klaus Iohannis.

Trimite (share) linkul Petiției către toți prietenii tăi de pe toate rețelele de socializare pe care ai cont și prin poșta electronică (e-mail).

Domnul să te binecuvânteze și să te ajute să semnezi urgent Petiția! Click jos:

http://citizengo.org/en/fm/37263-constitutional-court-romania-no-right-same-sex-marriage

POPORUL ROMAN CRESTIN ESTE IMPOTRIVA LEGALIZARII PACATULUI

3 thoughts on “PETIȚIE URGENTĂ: „SPUNE-I CURȚII CONSTITUȚIONALE: NU VREAU CĂSĂTORII ÎNTRE PERSOANE DE ACELAȘI SEX ÎN ROMÂNIA!””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!