previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

PETIȚIE PRIN CARE CEREM LUI KLAUS IOHANNIS SĂ NE ARATE CĂ E CREȘTIN ȘI SĂ PROMULGE LEGEA CARE INTERZICE PROPAGANDA IDEOLOGIEI DE GEN ÎN ȘCOLI ȘI UNIVERSITĂȚI

SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!

Așa cum deja s-a aflat din surse politice care au dorit să-și păstreze anonimatul, “creștinul” Klaus Iohannis a declarat recent că NU VA PROMULGA Legea Educației cu amendamentul recent adoptat de Parlamentul României (în acest caz, Senatul este for decizional iar decizia sa este definitivă) prin care SE INTERZICE propaganda teoriei identității de gen în școlile și universitățile din România. Personal, eram absolut convins că președintele Iohannis va avea un asemenea comportament odios pentru că am văzut atitudinea deplorabilă a dumnealui la Referendumul pentru definirea clară a căsătoriei în Constituția României (6-7 octombrie 2018). Acum va vedea o națiune întreagă ce fel de creștin este președintele României și cum “apără” domnia sa valorile și principiile fundamentale creștine în societatea românească.

Eu sunt sigur 100% că președintele Klaus Iohannis va face exact așa cum a spus (îl cred în stare!) și NU va aproba prin semnătura sa interzicerea pervertirii sexuale a minților și sufletelor inocente ale copiilor și nepoților noștri. Dacă nu e de acord cu interzicerea prin lege a propagandei ideologiei de gen în grădinițele, școlile, liceele și universitățile din România, înseamnă că românii au votat un lup ateu îmbrăcat în haină de oaie creștină. Nu am altă explicație. Cu această ocazie vor rămâne cu buza umflată toți fanaticii iohanniști care dau din clanță, lăudând și slăvind creștinismul evanghelic al președintelui României. Vor fi mustrați și cercetați de Duhul Sfânt în conștiința lor (dacă au așa ceva și dacă sunt cu adevărat creștini) pentru că au votat DE DOUĂ ORI un asemenea specimen nesincer și prefăcut care face mereu jocurile ideologilor neomarxiști așa ziși “progresiști” (în realitate, REGRESIȘTI, pentru că vor să aducă România la stadiul antic primitiv de “Sodoma și Gomora”). Dacă ești cu adevărat creștin, dovedește acest lucru și semnează petiția online de mai jos! Trimite această Petiție, tuturor prietenilor și cunoscuților tăi ca să o semneze și ei! Poate că totuși președintele Klaus Iohannis va catadicsi să o ia în considerare deși sunt foarte sceptic cu privire la domnia sa…

PETIȚIE ONLINE CARE TREBUIE SEMNATĂ DE TOȚI ROMÂNII SĂNĂTOȘI LA CAP CA SĂ-L CONVINGEM PE PREȘEDINTELE KLAUS IOHANNIS CA MĂCAR ÎN CEASUL AL 12-LEA SĂ DEMONSTREZE CĂ ESTE CREȘTIN ȘI CĂ ESTE ATAȘAT DE POPORUL ROMÂN SUVERAN:

Cerem președintelui României, Klaus Iohannis, să promulge Legea Educației cu amendamentul adoptat de Senatul României, care interzice activități privind răspândirea teoriei identității de gen. Activitățile care încalcă normele de moralitate, nu pot fi socotite educative.

Este important ca elevii să fie informați corect, nu manipulați. Organizațiile care susțin teoria de gen nu fac decât să instige la un comportament dăunător prin deformarea adevărului și prin distribuirea de informații care pot pune în pericol sănătatea și integritatea psihică a copiilor, adolescenților și tinerilor, respectiv a personalului didactic din unitățile de învățământ și educative.

Senatul României a adoptat în 16 Iunie 2020 un amendament la Legea Educației, L 87/2020, prin care sunt interzise „activitățile în vederea răspândirii teoriei sau opiniei identității de gen, înțeleasă ca teoria sau opinia că genul este un concept diferit de sexul biologic și că cele două nu sunt întotdeauna aceleași”.

Semnează și tu pentru o educație normală în România!

Asociația FIGHT FOR FREEDOM

PETITIE PENTRU O ROMANIE IN CARE COPIII TAI SA AIBA UN VIITOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!