previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

PASTORUL VIOREL IUGA NE INVITA SA SCHIMBAM SOARTA ROMANIEI

PASTOR VIOREL IUGA - PRESEDINTELE ALIANTEI EVANGHELICE DIN ROMANIA

Pentru cine nu a aflat încă, pastorul Viorel Iuga este președintele Alianței Evanghelice din România și al Uniunii Bisericilor Creștine Baptiste. Domnia sa lansează un apel public scurt, clar și concis care trebuie să ne dea de gândit pentru că fiecare dintre noi putem să fim o rotiță în mecanismul transformării morale și spirituale a României. Acum se va vedea ce fel de creștini suntem, dacă este numai gura de noi fără să se vadă faptele, dacă suntem în stare să ne facem datoria înaintea lui Dumnezeu, dacă vom fi capabili să înțelegem momentul istoric în care ne aflăm și dacă vom acționa în consecință ca niște copii ai lui Dumnezeu.

Vă invit cu drag să luăm aminte la îndemnurile fratelui păstor Viorel Iuga:

VOTUL TĂU ȘI VOTURILE CELOR CONVINȘI DE TINE, POT SCHIMBA SOARTA ROMÂNIEI!

“Senatorii au votat şi cronometrul a fost pornit. Peste 25 de zile, în duminica din 7 octombrie 2018, cetăţenii români vor decide soarta naţiunii. Roagă-te să rămâi în viaţă, să fii sănătos şi activ! Pentru ca pe 7 octombrie, să iasă la vot peste 7 milioane de cetăţeni, implică-te de astăzi!

Convinge zilnic pe cât mai mulţi semeni de importanţa familiei, a prezenţei la vot şi de importanţa unui vot pozitiv! Votul tău şi voturile celor convinşi de tine, pot schimba soarta României. Fii responsabil, implică-te şi vom sărbători!”

Pastor Viorel Iuga

Apără copiii României!

Apără copiii României! Apără căsătoria dintre un bărbat și o femeie! Apără România de mâine!

Publicată de Referendum pentru România pe Miercuri, 5 Septembrie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!