previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

PASTOR VIOREL IUGA – MINISTRUL JUSTIȚIEI, DOAMNA RALUCA PRUNĂ ARE DREPTATE

PASTOR VIOREL IUGA - PRESEDINTELE ALIANTEI EVANGHELICE DIN ROMANIA

(foto: rodiagnusdei.wordpress.com)

Ministrul Justiţiei are dreptate când afirmă că familia este un subiect actual sensibil peste tot în lume. La fel, are multă dreptate când spune că noi, cetăţenii României, nu trebuie să ocolim discuţiile şi dezbaterile pe această temă. Are dreptate şi când afirmă că discuţiile pe tema familiei trebuie să fie purtate fără patimi şi în mod responsabil. Oare, dincolo de afirmaţii, ar putea ajuta şi domnia sa cu ceva ca aceste discuţii să aibă loc într-un mod organizat, civilizat şi onest?

De altă parte, se pare că opinia personală nu o lasă să vadă cu claritate cine sunt în cazul de faţă adevăraţii pătimaşi. Din câte cunosc eu, indiferent de locul din lume, nu familiştii sunt cei agresivi. Nu ei cer să li se taie drepturile altora. Nu ei se văicăresc că ar fi marginalizaţi şi tracasaţi. Familiştii, toleranţi şi îngăduitori peste măsură, observă că mai nou, sunt atacaţi în cel mai dramatic şi dur mod posibil.

Progresiştii şi cei cu mintea “iluminată” care nu mai vor să ţină cont nici de sacru, nici de firesc, nici de logic şi nici de interesul naţional, atacă pe toate părţile. Ei vor să ne ia numele, să ne taie drepturile, să ne încurce rolurile şi să ne educe copiii pentru a se asigura că viitorul va fi confuz şi controlabil.

Ei bine, considerăm că în aceste condiţii, a venit vremea ca cetăţenii români să se exprime. Să îi lăsăm pe ei, pe cetăţeni, nu pe birocraţii de nu ştiu unde, să ne spună cât de mult s-a schimbat societatea românească şi ce direcţie vrea să aibă pe viitor.

Dragi români, să crezi ce vrei este un lucru absolut normal. Să nu ţii cont de dorinţele celor care s-au sacrificat, te-au ales şi care şi-au pus încrederea în tine, este greu de etichetat. Domnul preşedinte Iohannis, politicienii şi miniştrii nu trebuie să-şi schimbe convingerile, dar nici nu au dreptul să-şi bată joc de ale noastre, ale cetăţenilor. Dacă i-ar fi interesat binele cetăţenilor români, „mai marii noştri” ar fi dialogat cu noi, ar fi căutat să înţeleagă normalitatea, logica şi legitimitatea demersului şi ar fi făcut tot ce le permiteau funcţia şi statutul să ajute la organizarea referendumului pe 11 decembrie 2016.
Cum, evident, pe foarte mulţi îi interesează agendele personale şi agenda multicoloră a altora, fac orice ca să ajute la îndeplinirea ei.

Domnilor şi doamnelor, continuaţi să faceţi ce credeţi că este bine. Jucaţi aşa cum vă cer cei de la care vă vin ordinele… Vă promitem că vom proceda la fel. Pentru că Dumnezeu nu ne-a abandonat şi nici nu ne-a trădat, vom continua să ne rugăm Lui. Îi vom cere insistent să-i oprească El pe cei care doresc eradicarea valorilor cetăţenilor creştini români. Experienţa ne-a demonstrat că Dumnezeu este atotputernic şi că Lui chiar îi pasă de noi. Sperăm să nu vă surprindă că Îl vom alege în continuare pe El şi ne vom dezice de “susţinătorii” de conjunctură.

Pastor Viorel Iuga
Președintele Uniunii Bisericilor Creștine Baptiste din România
Președintele Alianței Evanghelice din România

SURSA:

https://www.facebook.com/iugaviorel.ro/posts/1822996291318185

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!