previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

PASTOR FLORIN ANTONIE – DE CE SĂ NE VACCINĂM DACĂ ACEST LUCRU NU NE GARANTEAZĂ CĂ NU NE VOM INFECTA CU VIRUSUL SARS-COV2?!?

PASTOR FLORIN ANTONIE - BISERICA GENESIS - LONDRA

Pastorul Florin Antonie de la Biserica “Genesis” din Londra a făcut câteva precizări extrem de importante ca răspuns la întrebarea unui credincios care a dorit să știe de ce să ne mai vaccinăm din moment ce vaccinul anti-SARS CoV2 nu ne garantează că nu ne vom infecta cu virusul SARS-CoV2. Înainte de a ne grăbi să emitem judecăți de valoare, merită să vizionăm cu atenție materialul video de mai jos care are o durată de numai 5 minute.

(Sursa: CREȘTIN TOTAL TUBE)

IATĂ CE VOR PĂȚI CEI CARE NU VOR SĂ SE VACCINEZE:

EFECTELE BENEFICE ALE VACCINARII

Tagged with:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!