previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

PASAJE RECITATE DIN SFÂNTA SCRIPTURĂ

BIBLIA SFANTA SCRIPTURA ESTE CUVANTUL VIETII

“Omul nu se hrănește numai cu pâine ci cu orice Cuvânt care iese din gura lui Dumnezeu!” (Matei 4:4)

“Cuvântul Tău este o candelă pentru picioarele mele, o lumină pe cărarea mea!”
(Psalmii 119:105)

“Strâng Cuvântul Tău în inima mea ca să nu păcătuiesc împotriva Ta!”
(Psalmul 119:11)

Vă propun să lăsăm ziarul, radioul, televizorul, etc, și să ne detașăm un pic de lucrurile pământești trecătoare ca să ascultăm mai multe pasaje din Cuvântul Sfânt al Domnului!

Ce părere aveți de propunerea mea?!? Sufletele noastre au nevoie de hrană…

NOTĂ:
În viitor, voi reface complet montajul audio de mai jos și voi derula pasajele biblice în ordinea capitolelor din cartea biblică respectivă. Deocamdată, din lipsă de timp, le-am integrat toate într-un singur material fără să le aranjez într-o ordine ci aleator dar voi rezolva această problemă cu ajutorul Domnului atunci când voi avea timp la dispoziție. Rugați-vă pentru mine!

BIBLIA - CUVANTUL SFANT AL LUI DUMNEZEU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!