previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

PAHARELE PREFERĂ MUZICA ÎN LOCUL BĂUTURILOR ALCOOLICE

„Nevoiţi-vă să intraţi pe uşa cea strâmtă. Căci vă spun că mulţi vor căuta să intre, şi nu vor putea!”
(Luca 13:24)

ROMANII (ASA ZISI DREPTCREDINCIOSI) SUNT FARA HRISTOS SI FARA DUMNEZEU

De obicei, românii noștri așa ziși “creștini ortodocși” cred că paharul este bun doar pentru băuturile alcoolice… cât mai multe și cât mai tari… Cu cât paharul e mai plin, cu atât românul “uită de supărări”. Cu cât paharele sunt mai multe, cu atât, “creștinul de 2000 de ani” crede că este mai fericit. Ce fericire o fi aia care în final are ca rezultat CIROZA HEPATICĂ ASCITOGENĂ ?!?
Când burta se umflă cu apă și aproape pleznește, e clar că ficatul este distrus complet și zilele “creștinului” nostru sunt numărate… Moartea bate la ușă…

CRESTINII ORTODOCSI DE 2000 DE ANI SE INCHINA LA STICLA DE BAUTURA

Dacă le zici ceva, “creștinii ortodocși” sar în sus și au un răspuns pregătit :

“Păi, de ce scrie în Biblie că Domnul Iisus Hristos a transformat apa în vin la nunta din Cana Galileii ? Nu ca să bem ?!? Până și Mântuitorul a băut… De-aia a lăsat Dumnezeu vinul, ca să-l bem, nu ca să ne uităm la el ! Deci eu nu fac decât să respect Biblia ! Beau mai departe !”

Oare așa o fi ? Respecți Biblia chiar și atunci când dumnezeul tău este sticla de băutură ?!? Respecți Biblia, pierzându-ți vremea, banii și sănătatea prin baruri sau cârciumi ?!? Respecți Biblia dacă bei până te distrugi complet ???

Omule, nu știi că trupul tău este templul Duhului Sfânt ? Nu știi că toate lucrurile îți sunt îngăduite dar nu toate îți sunt de folos și nu toate te zidesc ? Cum te poți apropia de Dumnezeu dacă îți bei mințile ? Cum te vei mântui dacă îți vei distruge trupul și sufletul ?

Dacă știi că nu te poți stăpâni, n-ar fi mai bine să nu te mai atingi de niciun strop de alcool ?!? Ar fi o grea lovitură pe care ai putea să i-o dai diavolului ! LOVEȘTE-L CU PUTERE PE DIAVOLUL, renunțând complet la băuturile alcoolice ! Nu există altă soluție decât să-I ceri Domnului această putere și El îți va da biruința și te va elibera complet din lanțurile grele ale păcatului care te distruge încet și sigur.

Singura Cale este DOMNUL IISUS HRISTOS care a fost și El ispitit ca și noi, oamenii, dar nu a păcătuit, a umblat numai în neprihănire, fiind cu adevărat plăcut lui Dumnezeu Tatăl !

Dacă zicem că suntem creștini, trebuie să trăim și noi așa cum a trăit Domnul Iisus Hristos. Să fim urmași ai Lui ! Altfel… degeaba ne numim creștini…

Gândește-te, omule, până nu e prea târziu !

[polldaddy poll=”6788206″]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!