previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

O FETIȚĂ DE 12 ANI LE DĂ PESTE NAS TUTUROR CONSPIRAȚIONIȘTILOR, OFERINDU-LE O LECȚIE DE EDUCAȚIE, DE CIVILIZAȚIE ȘI DE BUN SIMȚ PRIN EXEMPLUL EI PERSONAL

FETITA INTELEAPTA CARE DORESTE SA ISI PROTEJEZE MAMA

(foto: ebihoreanul.ro)

“În valul noroios de invective, atacuri suburbane, limbaj nefrecventabil și intoleranță bolnavă completată de un conspiraționism decerebrat, recunosc emoția pe care mi-a dat-o acest caz. O fetiță de 12 ani cu gândire matură, bine informată, cu sentimente curate și atitudine exemplară. Ariana, fetița de 12 ani din Bihor, mi-a dat de înțeles că nu e totul pierdut. Și o dovadă emoționantă de BUN SIMȚ poate învinge un tsunami de minciună, manipulare și fake news. Mulțumesc, Ariana!”

(Radu Tudor – Analist politico-militar, jurnalist, realizator tv “PUNCTUL DE ÎNTÂLNIRE”)

SURSA:
https://www.ebihoreanul.ro/stiri/dragoste-de-fiica-o-fetita-de-12-ani-din-oradea-infectata-cu-covid-s-a-internat-in-spital-pentru-a-si-proteja-mama-bolnava-157881.html

1 thought on “O FETIȚĂ DE 12 ANI LE DĂ PESTE NAS TUTUROR CONSPIRAȚIONIȘTILOR, OFERINDU-LE O LECȚIE DE EDUCAȚIE, DE CIVILIZAȚIE ȘI DE BUN SIMȚ PRIN EXEMPLUL EI PERSONAL”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!