previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

O FELICITARE ADEVĂRATĂ CU OCAZIA SĂRBĂTORII NAŞTERII DOMNULUI ŞI MÂNTUITORULUI NOSTRU IISUS HRISTOS

Am fost impresionat într-un mod foarte plăcut de prietenii de la MOLDOVA CREŞTINĂ TV pentru că au avut o idee strălucită. Dânşii au realizat o felicitare care este mai frumoasă decât toate felicitările pe care le-am văzut până acum. Nu vă vine să credeţi? Vă invit să vedeţi cu ochii voştri şi să-mi spuneţi dacă am dreptate sau nu.

Mă alătur şi eu, celor de la MOLDOVA CREŞTINĂ TV şi vă urez tuturor ca harul, pacea şi bucuria să vă umple inimile cu ocazia Sărbătorii Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos!

NAŞTEREA LUI HRISTOS SĂ VĂ FIE DE FOLOS!

https://www.tomisthecat.ro/valoarea-si-semnificatia-nasterii-domnului-si-mantuitorului-nostru-iisus-hristos/

9 thoughts on “O FELICITARE ADEVĂRATĂ CU OCAZIA SĂRBĂTORII NAŞTERII DOMNULUI ŞI MÂNTUITORULUI NOSTRU IISUS HRISTOS”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!