previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

NOUA CONSTITUȚIE A ROMÂNIEI INTERZICE CĂSĂTORIA DINTRE PERSOANELE DE ACELAȘI SEX

FLORICA CHERECHES - DEPUTAT DE BIHOR

MIERCURI 5 IUNIE 2013 – O ZI ISTORICĂ – O ZI ÎN CARE CREDINȚA ÎN DUMNEZEU A BIRUIT ATEISMUL !!!

Vă dau o veste foarte bună pe care trebuie să o cunoască toți românii !

Trei parlamentari PNL (deputații Florica Cherecheș, Grigore Crăciunescu și Mircea Dolha) au inițiat un amendament deosebit de important în vederea modificării conținutului Articolului 48, alineatul (1) din actuala Constituție.

Ieri, miercuri 5 iunie 2013, Comisia de revizuire a Constituției României (condusă de președintele Senatului României – domnul Crin Antonescu)
A APROBAT AMENDAMENTUL INIȚIAT DE DEPUTATUL FLORICA CHERECHEȘ iar rezultatul este că NOUA CONSTITUȚIE A ROMÂNIEI INTERZICE CĂSĂTORIA DINTRE PERSOANELE DE ACELAȘI SEX !!!

Cum se traduce în practică acest lucru ?!? În ce constă amendarea legii fundamentale ? În faptul că textul vechii Constituții prevedea că “Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită ÎNTRE SOȚI, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor” în timp ce textul NOII CONSTITUȚII prevede că “Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită ÎNTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor”

Amendamentul a fost adoptat cu 15 voturi “pentru” și 3 abțineri.
Deputații PNL Petre Roman, George Scutaru și Alina Gorghiu sunt cei care s-au abținut ȘI BINE AU FĂCUT, e mai bine să te abții decât să votezi aiurea în tramvai și să legiferezi păcatul prin Constituție așa cum s-a întâmplat în Marea Britanie, Franța și în alte țări…

Cu ajutorul lui Dumnezeu, la noi în România, urmează ca textul NOII CONSTITUȚII să fie adoptat de Parlament (nu va fi greu deloc datorită faptului că USL deține o supermajoritate parlamentară de circa 70%) după care NOUA CONSTITUȚIE VA FI VALIDATĂ DE POPULAȚIE printr-un referendum organizat în septembrie-octombrie 2013.

De menționat faptul că doamna deputat FLORICA CHERECHEȘ este un suflet ales de Dumnezeu în harul Său nemărginit, este căsătorită, are 4 copii și 3 nepoți și este membră a Bisericii Baptiste “Speranța” din Oradea.
De asemenea, domnia sa a fost consilier local în Consiliul Local Oradea (șefa Comisiei pentru muncă, sănătate, familie, protecţie socială şi protecţia copilului) și ulterior, viceprimar al municipiului Oradea, funcții de care s-a achitat cu cinste și cu onoare.

Să-L rugăm pe Domnul s-o binecuvânteze pentru ceea ce a făcut pentru România, să-I mulțumim lui Dumnezeu că există oameni ca Florica Cherecheș și ca Titus Corlățean, ROMÂNI CARE GLORIFICĂ NUMELE SFÂNT AL LUI DUMNEZEU ! Personal, sunt fericit când aud că există asemenea politicieni în țara noastră și întotdeauna voi prezenta pe blogul meu toate lucrurile bune și frumoase pe care le fac dânșii pentru binele nostru și pentru scoaterea României din mocirla păcatului și din întunericul spiritual în care se cufundă din ce în ce mai mult. De asemenea oameni avem nevoie, nu ne trebuie secularizare, nu dorim legalizarea păcatului în România, INDIFERENT DE CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN EUROPA “CIVILIZATĂ” ATEISTĂ POSTCREȘTINĂ !

Dumnezeu să vă păstreze în harul Său, doamnă deputat Florica Cherecheș !
Domnul să vă binecuvânteze atât pe Dvs, cât și pe toți cei dragi !

FLORICA CHERECHES - O FAMILIE BINECUVANTATA DE DUMNEZEU

http://revistacrestinulazi.ro/2013/03/propunerile-uniunii-baptiste-pentru-revizuirea-constitutiei/

http://revistacrestinulazi.ro/2013/06/comunicat-de-presa/

FLORICA CHERECHES ESTE DEPUTATUL CARE A LUPTAT PENTRU DEFINIREA CASATORIEI CA FIIND UNIUNEA LIBER CONSIMTITA DINTRE UN BARBAT SI O FEMEIE

UPDATE DEOSEBIT DE IMPORTANT :

https://www.tomisthecat.ro/2013/06/12/usl-a-tradat-credinta-crestina-si-a-respins-definirea-traditionala-a-casatoriei-in-noua-constitutie-a-romaniei/

[polldaddy poll=”7158610″]

Uniunea Europeană nu înseamnă doar taxe și impozite, rată de absorbție, reguli și directive !

Uniunea Europeană înseamnă oameni, diversitate, multiculturalitate și VALORI !

2 thoughts on “NOUA CONSTITUȚIE A ROMÂNIEI INTERZICE CĂSĂTORIA DINTRE PERSOANELE DE ACELAȘI SEX”

 • Dumnezeu a făcut un bărbat și o femeie și le-a spus… creșteți și înmulțiți-vă…

  DA, sunt de acord cu noua Constituție a României, interzicerea căsătoriei dintre persoane de același sex.

  • Doina, din nefericire, politicienii spun astăzi una și mâine alta și se mișcă după cum bate vântul… Nici vorbă de principii, de credință, de valorile creștine, de moralitate…
   România nu mai este demult o țară independentă și suverană, am scăpat de dictatura sovietică / comunistă și ne-am pricopsit cu “valorile” Europei Occidentale secularizate post-creștine. Dumnezeu să aibă milă de România și să nu părăsească această țară din cauza păcatului care treptat începe să fie ridicat la rang de virtute deși ne batem cu pumnul în piept că suntem “creștini de 2000 de ani”… Domnul să se îndure !

   P.S. Dacă va rămâne în această formă, cu definirea căsătoriei ca uniune liber consimțită “între soți”, nu cred că voi vota Noua Constituție, nu vreau să mă fac părtaș la secularizarea / ateizarea / prăbușirea morală a României. Trebuie să ne gândim foarte bine dacă merită să votăm Noua Constituție. Domnul să ne lumineze !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!