PARIUL LUI PASCAL
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

SĂRBĂTOAREA ÎNVIERII DOMNULUI – MUZICĂ SUPERBĂ

PRIVEŞTE ACEST VIDEOCLIP ŞI VEI VEDEA CE A FĂCUT DUMNEZEU PENTRU MINE ŞI PENTRU TINE

Felicitare Hristos a inviat

[polldaddy poll=”3004799″]

2 thoughts on “SĂRBĂTOAREA ÎNVIERII DOMNULUI – MUZICĂ SUPERBĂ”

    • HRISTOS A ÎNVIAT ! Mă bucur că ai vizitat modestul meu blog şi te mai aştept cu drag.

      Într-adevăr, materialul video “CE A FĂCUT DUMNEZEU PENTRU NOI” este extraordinar şi dacă tu ai înţeles esenţa mesajului pe care-l transmite, atunci nu mai sta pe gânduri şi întoarce-te cu adevărat la Dumnezeu prin intermediul Domnului nostru Iisus Hristos ! Lumea asta nu poate să-ţi ofere decât dezamăgire, iluzie, utopie… şi mai ales întuneric şi păcat… Gândeşte-te foarte serios mai ales că viaţa se poate termina într-o clipă şi nu ştim când ne putem trezi brusc în veşnicie ! Vine un cutremur puternic şi… adio… nu mai apuci nici să-ţi mai faci o rugăciune… Măcar să-L avem pe Hristos şi să fim pregătiţi !

      Deocamdată te invit să citeşti on-line o carte pe care nu trebuie să o pierzi pentru că avem cu toţii ce să învăţăm din ea. Cartea se numeşte AM IUBIT O FATĂ şi este scrisă de Walter Trobisch. Click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!