previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE A REALIZAT UN VIDEOCLIP DE INFORMARE PRIN CARE PROMOVEAZA REFERENDUMUL DIN 6 SI 7 OCTOMBRIE 2018

POLITIA ROMANA PROMOVEAZA REFERENDUMUL PENTRU DEFINIREA CLARA A CASATORIEI IN CONSTITUTIA ROMANIEI

Vă prezint o inițiativă lăudabilă a Ministerului Afacerilor Interne al României care a realizat un videoclip foarte bun prin care promovează Referendumul pentru definirea clară a căsătoriei în Constituția României. Videoclipul aduce precizări importante și utile pentru cetățenii români cu drept de vot și ar trebui vizionat de toată lumea, mai ales că se apropie vertiginos zilele de sâmbătă și duminică (6 și 7 octombrie 2018) când vom putea merge (toți cei care iubim cu adevărat această țară) ca să ne exprimăm cu un DA ferm și hotărât pentru viitorul copiilor și nepoților noștri. Felicitări, Ministerului Afacerilor Interne!

SURSĂ:
https://stiripentruviata.ro/video-pentru-referendum-de-la-%E2%80%8Bministerul-de-interne-tu-votezi-mai-te-informeaza/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!