previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

MIHAI NEAMȚU – CURS ONLINE DESPRE “MIRAJUL ATEISMULUI”

MIHAI NEAMTU - CURS ONLINE DESPRE MIRAJUL ATEISMULUI

Într-o epocă marcată de ateism juvenil ori scepticism zgomotos, un răspuns inteligent al oamenilor credincioși presupune cunoașterea operelor filozofice moderne pentru tactici retorice și strategii apologetice de succes.

În șase ore electrizante de curs interactiv, Dr. Mihai Neamțu va face introducerea în tezele și antitezele modernității târzii. Vom vorbi despre rațiune și superstiție, mister și certitudine, neliniște individuală sau opium pentru popor, suferința inocenților și libertatea cugetului, sensul vieții și responsabilitate.

Participanții la curs vor avea posibilitatea interacțiunii directe în mediul online, plecând de la recomandările de lectură ale autorului (Karl Marx, Feodor Dostoievski, Friedrich Nietzsche). Studiul marilor cărți e cea mai bună investiție a unui om civilizat.

TRIMITEȚI ACUM un email cu datele de contact (inclusiv un număr de telefon) la adresa cursuri[at]vocealibertatii.ro și veți afla condițiile de participare la curs.

Tagged with:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!