CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

MIHAI GHEORGHIU: NU NUMAI CORUPȚIA UCIDE CI ȘI ACEST CONTINUU ATAC ASUPRA BUNEI CUVIINȚE, ASUPRA FIRESCULUI UMAN, ASUPRA VALORILOR CREDINȚEI CREȘTINE ȘI A CREȘTINISMULUI ÎN SINE

MIHAI GHEORGHIU - PLATFORMA CIVICA IMPREUNA

“Să nu uităm că există foarte multe forme de populism. În general, stânga califică populismul ca fiind, îndeobște, o ideologie de dreapta. Ceea ce este fals, în bună măsură. Progresismul, așa cum este el răspândit la ora actuală, nu numai aici, și în alte societăți, dar și în România, unde e în faza lui anarho-sindicalistă, e și el un populism, populismul progresismului, care vinde utopia progresului perpetuu și utopia că mâine cu toții vom fi fie egali, fie nemuritori, fie scutiți de probleme, că e de ajuns să fim branșați la ultima chestie cool care ne vine pe nu știu ce rețea.
Deci să fim atenți cu toții la populismul de stânga, la “canalia de stânga”, care e foarte activă în societatea românească. De altfel vedem ultimele partide care înfloresc toate pe eșichierul stâng al politicii noastre.

Mai trebuie spus poate un lucru important, că între PSD și USR, în ceea ce privește introducerea ideologiei de gen ca ideologie de stat, NU-I O DIFERENȚĂ DE ESENȚĂ, e o simplă diferență de manieră de lucru. USR-ul ar vrea ca mâine ideologia de gen să fie decretată și să fii pedepsit și să ți se asigure moartea civilă dacă sprijini orice altceva în afara acestui dictat al ideologiei de gen. PSD-ul o ia bătrânește, pas cu pas, pentru că toate aceste lucruri au apărut, nu în ultimii doi ani, au apărut mai demult… Și Guvernul Cioloș a fost un fervent agent al radicalismului progresist și al radicalismului de această natură.

E un dezechilibru profund în viața politică românească, este o intimidare masivă a unei părți a elitei intelectuale, a unei părți a eșichierului politic, care are convingeri creștine și conservatoare bine fundamentate. Deci este o intimidare extraordinară, de aceea există puțin curaj a unei exprimări publice, cum au avut cei doi prieteni care sunt astăzi alături de noi. Vreau să vă spun că moartea civilă nu este o expresie gratuită în România la ora actuală. Dacă ești împotriva acestor oameni, ești condamnat la moarte civilă. Vreau să vă aduc aminte de cazul doamnei Sofia Vicoveanca, care a fost, după o declarație de un firesc și de o noblețe si de o stăpânire și de un echilibru extraordinar în campania pentru Referendum, a fost practic linșată de agenții acestei anarhii pro corectitudine politică, pro homosexualitate.

Profesorii sunt intimidați. Există deja această politică de intimidare la nivelul școlilor, la nivelul inspectoratelor școlare județene. Pentru că li se spune: “Domnilor, ăsta este viitorul, încetați să mai credeți în altceva! Ăsta este viitorul, la clasă veți fi urmăriți, pentru că elevii și părinții elevilor vor putea face plângeri” – așa cum se scrie în proiectul de hotărâre de Guvern al CNCD pentru Strategia 2018-2020, în care va fi permis ca profesorii să fie reclamați cu anonime, pentru că au încălcat politica pro diversitate si pro recunoaștere a noilor drepturi sexuale.

Deci, viitorul nu arată deloc bine, și nu există altă soluție decât implicarea, curajul mărturisirii credinței și a libertății noastre. Trebuie să fim conștienți că dictatul corectitudinii politice, dictatul ideologiei de gen, dictatul acestei anarhii neo-marxiste, progresiste, pe care o reprezintă USR, pe care o reprezintă Cioloș, pe care o reprezintă toți ceilalți, înseamnă un dictat împotriva libertății noastre. Libertatea noastră nu e atacată numai de corupția vechii clase politice, de corupția PSD-ului, de corupția PD-ului, și așa mai departe, ci e atacată de această nouă corupție morală. Nu numai corupția ucide, ucide și acest continuu atac, continuu tăvălug asupra bunei cuviințe, asupra firescului uman, asupra valorilor credinței creștine și asupra creștinismului în sine.

Ne aflăm în an Centenar, un an Centenar care a fost ratat, un an Centenar care a fost sărbătorit “sotto voce”, cu o voce stinsă, aproape muribundă, înfricoșați fiind ca sărbătoarea demnă a acestui Centenar să nu pară naționalistă. Ăsta a fost cuvântul de ordine în Instituțiile Statului Român. E păcat, e păcat…

Trebuie să învățăm să ne bucurăm singuri, noi ca cetățeni, să nu mai așteptăm parade și străzi pavoazate de la un stat care crede că abolirea unei națiuni, abolirea valorilor, a spiritului european în esență, sunt noi valori care trebuie urmate.
În tot ceea ce întreprindem, trebuie să existe echilibru, trebuie să existe bună cuviință și trebuie să existe respingerea zilnică, zi de zi, a acestei conspirații, a noii prostii a corectitudinii politice. Suntem învățați de la leagăn până la bătrânețe ce trebuie să spunem, cum trebuie să spunem.

Eu care am trăit o bună perioadă, spre deosebire de colegii mei mai tineri, sub comunism, aveam 22 de ani la Revoluție, știu ce înseamnă să trăiești într-o societate totalitară, într-o societate (chiar dacă acest totalitarism este într-o mănușă de catifea) în care să ți se spună zi de zi ce trebuie să spui, cum trebuie să spui, în care foarte multe lucruri ajung să fie aruncate la lada de gunoi a istoriei. Pentru că, dacă arunci cărți, dacă arunci autori, dacă arunci Biserici la lada de gunoi, VEI SFÂRȘI PRIN A ARUNCA ȘI OAMENI LA LADA DE GUNOI…”

(Mihai Gheorghiu – Conferința de presă “Apărați copiii României! Spuneți NU ideologiei de gen în educație!” – 18 decembrie 2018)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!