previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

MIHAI GHEORGHIU DESPRE ROMÂNIA DEVERTEBRATĂ

MIHAI GHEORGHIU - PLATFORMA CIVICA IMPREUNA

Două clanuri rivale se bat pe cadavrul statului român, stat paralel cu el însuși și cu poporul pe care ar trebui să-l reprezinte, dar îl exploatează doar. Clanurile se vor devora chiar și după dispariția statului sau a poporului. Ei se pot dispensa și de stat și de popor, pentru că sunt doar operatorii unui dezastru anunțat și asumat.

Sfânta Securitate națională nu are nimic de-a face cu siguranța vieților noastre. Noi putem muri la Caracal sau în București, dar securitatea națională respiră prin toți porii șacalilor sectoriști care ocupă și statul și țara.

Cinste lor, își vor alege în curând președintele paravan pentru continuarea afacerii halucinante care a ajuns guvernarea României sau mai bine spus deconstrucția României.

#crimaorganizatăucide

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!