previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

MIHAI GHEORGHIU DESPRE HÂRTIA DE TURNESOL A REFERENDUMULUI PENTRU DEFINIREA CLARĂ A CĂSĂTORIEI ÎN CONSTITUȚIE

MIHAI GHEORGHIU - PLATFORMA CIVICA IMPREUNA

O singură fractură a devenit vizibilă și cu efecte care se vor dovedi majore după Referendum, aceea între partitocrația națională și Biserică. Am intrat astfel în epoca ieșirii din ipocrizia convenabilă a unui ACORD FALS și îndelung mimat. Întreaga oligarhie a partidelor A BOICOTAT îndemnul la vot al Bisericii.

Referendumul a fost hârtia de turnesol pentru adevărata orientare a partidelor. AU MIMAT ACORDUL ȘI AU ACȚIONAT ÎMPOTRIVA REFERENDUMULUI, blocând mobilizarea la vot a propriilor electorate. Excepțiile, deși notabile, nu au putut schimba tabloul general.
Partidele au ajuns la concluzia că nu trebuie creat un astfel de precedent, ca societatea civilă creștină să impună prin Referendum o revizuire a Constituției României.

Formula de lucru a fost cinică și de o viclenie primitivă. Au organizat Referendumul, dar l-au golit de substanță prin neinformare și dezinformare. Finalmente au răspuns imperativului extern de A NU SE ANGAJA în susținerea Referendumului, după trei ani de amânări succesive. Astfel, partidele politice au sfârșit prin a se poziționa ÎMPOTRIVA votului creștin la Referendum. S-a susținut după aceea teza falsă că ar fi “un eșec al bisericilor” care nu ar fi reușit mobilizarea la vot, în condițiile în care se trece sub tăcere imensa campanie anti-Referendum a mass media, care a fost extrem de agresivă și care a acționat utilizând falsuri colosale.

Mihai Gheorghiu – Platforma Civică Împreună

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!