previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

MIHAI GHEORGHIU CREDE CĂ ROMÂNIA ARE NEVOIE DE O MIȘCARE CREȘTINĂ DE RENAȘTERE NAȚIONALĂ

MIHAI GHEORGHIU - PLATFORMA CIVICA IMPREUNA

(FOTO: basilica.ro)

ÎMPREUNĂ

România are nevoie de o mișcare creștină de renaștere națională, de oameni care înainte de a îi cere ceva, să o slujească. Sunt atâtea lucruri de apărat, de afirmat. Gălăgia patriotardă, conservatorismul de cafenea, partidele făcute pe genunchi, nu ne vor ajuta cu nimic. Oamenii trebuie să ajute oameni, inimile să caute inimi, mințile să convingă cu soluții reale, alte minți.

Cei care au asudat, au plâns și s-au bucurat uneori în toți acești trei ani sunt cei care pot schimba ceva în semenii lor, nu în listele unui partid sau altul. 100 de mii de voluntari sunt o imensă forță a binelui, a iubirii, a credinței, a patriotismului.
Din biserică spre societate, de pe strada noastră pe strada aproapelui nostru.

Referendumul nu vorbește despre un partid, ci despre oameni care au curajul credinței lor, au curajul discernământului lor. Politica este necesară, vitală uneori, dar ea trebuie să fie expresia autentică și legitimă a oamenilor, nu doar instrumentul conjunctural al unei ocazii sau alta.

România are nevoie de CREȘTINI IMPLICAȚI, de cultura minții și a sufletului, de inteligență și de caracter, de competență și responsabilitate, de adevăr.
Am experimentat destul cinismul inteligenței, al aroganței, al trufiei, ca și pe acela al prostiei și al hoției.

Poporul român a fost boicotat la Referendum, de televiziuni, de partide.
Cu toate acestea, avem alături 3.500.000 de români curajoși.
Curajul și discernământul lor este lecția Referendumului pentru toți ceilalți.
3.500.000 de cetățeni români a căror voce nu trebuie să strige în pustie.

Mihai Gheorghiu – Platforma Civică Împreună

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!