previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

MESAJ PENTRU AVOCAȚII DIAVOLULUI CARE CONDAMNĂ AIUREA FAMILIA BODNARIU

MARIUS SI RUTH BODNARIU IMPREUNA CU COPIII LOR

Oricine ar veni să vă spună că în cazul Bodnariu pot fi “explicații” și am văzut că există avocați ai diavolului care încearcă să ne explice că cine știe [cum s-au purtat cei doi părinți cu copiii lor?] o palmă la fund [n-ai voie în Norvegia!] asta e legea…

Legile nu sunt făcute PENTRU A RUPE FAMILII… Legile nu sunt făcute PENTRU A DISTRUGE VIEȚI… Legile nu sunt făcute pentru a găsi o justificare SĂ IEI CINCI COPII, DINTRE CARE UN SUGAR DE TREI LUNI DE LA SÂNUL MAMEI SALE!!! Nu există nicio justificare și dacă te uiți în timp și dacă te uiți la dezvăluirile care au apărut în aceste zile, îți dai seama că de fapt, AVEM DE-A FACE CU O CRIMĂ, avem de-a face cu ceea ce nu poate fi iertat sub nicio formă.

Vicepreședintele Parlamentului European, Ioan Mircea Pașcu, făcea o dezvăluire incredibilă: acel criminal care A OMORÂT APROAPE 70 DE COPII ÎN NORVEGIA, care într-o zi și-a făcut planul foarte bine, a luat o pușcă [cu lunetă], a mers pe o insulă unde erau niște copii, niște adolescenți și I-A ÎMPUȘCAT… Iată-l pe Brevik în imagine, a omorât copil, după copil, după copil… El este unul dintre acești copii care au fost luați [de la familia lui naturală] pentru faptul că dormea în pat cu mama sa și uneori… când dorm copiii cu mamele lor în pat… te mai atingi în pat… și au zis: “îl luăm din familia lui și îl punem în altă familie”

Sunt rapoarte… Un alt document, tot vicepreședintele Parlamentului European, Ioan Mircea Pașcu, a pus la dispoziția presei un document în care vedem că sunt anchetate aceste cazuri și descoperim niște lucruri de-o gravitate extremă.

Întrebarea mea pentru dumneavoastră este următoarea… încercați să faceți același exercițiu ca mine, astăzi… încercați să vă imaginați că într-o zi, în copilărie, cineva v-a intrat în casă și ar fi spus că tatăl sau mama dvs, pentru că v-au dat o pălmuță la fund sau pentru că cine știe ce își imagina cineva… vă ia din casă, vă rupe de familie… ȘI NU-I VEȚI MAI VEDEA NICIODATĂ!!! Toate amintirile noastre frumoase, despre copilărie, despre adolescență… AR FI ȘTERSE, N-AR MAI EXISTA!!!

Imaginile pe care le veți vedea în această seară, cu momentele în care vin acești domni și doamne de la “protecția copilului” pentru a smulge copiii din brațele părinților, sunt dramatice… Vă avertizez că vor urma imagini cutremurătoare! Cei care nu pot privi imagini șocante, să n-o facă în această seară! Dacă e să ne mulțumim cu o emisiune în care vom vedea toate elementele cazului, în care vom vedea cât de dramatică este această situație și asta este prea puțin… CRED CĂ A VENIT MOMENTUL SĂ VORBIM, CRED CĂ A VENIT MOMENTUL SĂ PROTESTĂM! TĂCEREA, ÎN ACEST MOMENT, POATE SĂ FIE CRIMINALĂ!!!

Priviți, vă rog! Îi rog pe colegii mei cameramani să ne arate imagini din studioul “Sintezei Zilei” din această seară… Este plin de oameni care au protestat în acest weekend în Piața Victoriei și nu numai acolo. Oameni care sunt revoltați de această situație și care înțeleg perfect prin ce traumă incredibilă trece familia Bodnariu. Cred că din această seară, [este binevenită] orice formă de presiune publică pentru a fi protejați CETĂȚENII NOȘTRI, FRAȚII NOȘTRI (DOMNUL BODNARIU ESTE ROMÂN CA ȘI COPIII DOMNULUI BODNARIU).

Nicio formă de protest (desigur, în termeni legali și democratici) nu cred că este prea mult.

SURSA:

http://live.antena3.ro/

PENTRU AVOCAȚII DIAVOLULUI CARE HABAR N-AVEȚI
CUM VĂ CHEAMĂ ȘI JUDECAȚI AIUREA FAMILIA MARIUS ȘI RUTH BODNARIU
, AM UN MATERIAL DEVASTATOR PENTRU VOI CARE
VĂ POATE AJUTA SĂ FACEȚI CIOCU’ MIC ȘI S-O LĂSAȚI BALTĂ:

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

https://www.youtube.com/watch?v=QYyzV61Mppk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!